Resmen ölüyorum benim gibi olan var mı ?

Çok zormuş gerçekten. Sabah tartıldım 1 kilo daha gitmiş 69 dan 64 de düşmüşüm üzülüyorum da inşallah bebeğim iyidir. Leblebi kraker her şeyi denedim ama yok.

Bir anda kesiliyor , çok düşünmeyin bol bol dinlenin yemek yiyemiyorsanız çubuk kraker yiyin ama bu günler geçecek 12. Haftaya kadar çektim ben sonra hiç birşey olmamış gibi oldu az dayanın :)

Hayır kanamam olmadı hiç bi hamileliğimde bu sorunu yaşamadım şükür. Mide bulantıları mide yanması gibi sorunlarım oldu hep.
2 kere kanamam da oldu benim de o yüzden sormuştum. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim

Bir anda kesiliyor , çok düşünmeyin bol bol dinlenin yemek yiyemiyorsanız çubuk kraker yiyin ama bu günler geçecek 12. Haftaya kadar çektim ben sonra hiç birşey olmamış gibi oldu az dayanın :)
Allah’ın hikmeti herhalde dünden beri hiç kusmadım. Evet halsizlik var ama hiç kusmadım mucize gibi inşallah böyle devam eder. Çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…