- Konu Sahibi vatan_uxgxruna
-
bı gecedır aklım basımda degıl 10 aydır bı sevgılım var kendımden cok ona guvenırım cok anlayıslı ne desem kabul eder benı el ustunde tutar ama dun gece bı sebebden tartıstık msjlarıma cvp vermedı megerse otobusde uyumus sonra o aramaya msj atmaya basladı ben cvp vermedım ama bılerek cvp vermedı sanıyordum sonra bana sonu 2126 olan bı no bılıyomusun dıye bı msj attı o an beynımden asagı kaynar sular dokuldu nasıl sınırlendım anlatamam bahsettgı noda benım babamın nosu cok sınırlendım ve ayrılma kararı aldım o benım yanlıs anladıgımı o nıyetle yazmadıgını sadece cvp vermem ıcın yazdgını falan soyledı benım sınırlendıgım nasıl boyle bısey der babamı arayıp en fazla bız sevgılıyız dıyebılır onun dısında bı acıgım cekındıgım bısey yok zaten aramaz bılıyorum da ama bunu demesı bıle cok ıgrenc mıdemı bulandırdı ne yapmam gerekır yardım edin lutfen bu arada ben 19 yasımdayım o 23 usakda unıversıtede tanıstık aynı sınıftayız ve aynı sehırdeyız
iyice ağzını yüzünü sürttür onun anca anlar. sende bida 10 aylık adamı aileden birilerinden arama.
babanin numarasini nerden bulmus :26:
santaj yaptigini nerden anladin sadece numarayi taniyormusun diye sormus oda belliki cevap at diye :44:
bı gecedır aklım basımda degıl 10 aydır bı sevgılım var kendımden cok ona guvenırım cok anlayıslı ne desem kabul eder benı el ustunde tutar ama dun gece bı sebebden tartıstık msjlarıma cvp vermedı megerse otobusde uyumus sonra o aramaya msj atmaya basladı ben cvp vermedım ama bılerek cvp vermedı sanıyordum sonra bana sonu 2126 olan bı no bılıyomusun dıye bı msj attı o an beynımden asagı kaynar sular dokuldu nasıl sınırlendım anlatamam bahsettgı noda benım babamın nosu cok sınırlendım ve ayrılma kararı aldım o benım yanlıs anladıgımı o nıyetle yazmadıgını sadece cvp vermem ıcın yazdgını falan soyledı benım sınırlendıgım nasıl boyle bısey der babamı arayıp en fazla bız sevgılıyız dıyebılır onun dısında bı acıgım cekındıgım bısey yok zaten aramaz bılıyorum da ama bunu demesı bıle cok ıgrenc mıdemı bulandırdı ne yapmam gerekır yardım edin lutfen bu arada ben 19 yasımdayım o 23 usakda unıversıtede tanıstık aynı sınıftayız ve aynı sehırdeyız
üstü kapalı babanı ararım dedı resmen aramaz bılıyorum ama demesı bunu aklına getırmesı bıle cok adice
ararsa arasın korktugum bısey yok sadece babam bı sevgılım olduugnu ogrenır o kadar benım sınırlendıgım telefonu acmam ıcın benı babamla tehdıt etmesıEndişe ettiğini korktuğunu belli etme.. En fazla baban öğrenir neticede çekineceğin birşey yokmuş..
En kötü ihtimal söylerse hayatından çıkarırsın ömür boyu işte fena mı..
kendisiyle konuşsana bi ne demek istiyomuş.belki kızgın anına denk gelmiş ve seni kaybetmek istemediği için böyle söylemiştir.ön yargılı olmayalım hemen.hem sen de diyosun aramaz zaten babamı diye.
inanamiyorum yaaa
bu erkekler nekadar adiiii
babanin numarasini nerden bulmus ???
ay suan cok igrendim ya midesiz herif
napcakmis babana neler anlatacakmis kiii ????
onun telefonundan aılemden kımseyı aramadım ama kavgdan bıgun once babamın tel faturasını yatırdım ya o zaman soylerken duydu yada bı sekılde aldı kaydettı bılmıyorum o kısmı
kendisiyle konuşsana bi ne demek istiyomuş.belki kızgın anına denk gelmiş ve seni kaybetmek istemediği için böyle söylemiştir.ön yargılı olmayalım hemen.hem sen de diyosun aramaz zaten babamı diye.
aklında fesatlık olmasa böyle birşey yapmaz yerinde olsam burnunu sürttürürüm öyle mi böyle .......
cnm belki kötü bi niyetle yapmamıştır o an aklına bir çare olarak gelmiştir diyeceğim de başka birşeyde bulabilirdi cevap vermen için
aç yoksa babanı ararım gibisinden yaptıysa çok adice bi davranış,nerden bulmuş numarayı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?