resmen şantaj yaptı

iyice ağzını yüzünü sürttür onun anca anlar. sende bida 10 aylık adamı aileden birilerinden arama.

canım panik yapma soğuk kanlı ol bu konunun üstüne gitme.eğer babana söylemesinden çekiniyorsan şimdilik aranı düzelt ve bir süre sonra baska bir sebepten bas kıçına tekmeyi.ama sen babana söylemesinden çekindiğini belli edersen bunu her seferinde koz olarak kullanır

inanamiyorum yaaa
bu erkekler nekadar adiiii
babanin numarasini nerden bulmus ???
ay suan cok igrendim ya midesiz herif
napcakmis babana neler anlatacakmis kiii ????

babanin numarasini nerden bulmus :26:
santaj yaptigini nerden anladin sadece numarayi taniyormusun diye sormus oda belliki cevap at diye :44:

canım bence de sakin ol çünkü sadece şantaj yapmış tehdit etmiş seni ve eminim babanı arayacak cesaret öyle birinde yoktur..
düşünsene babanı arayıp ne diyecek? saçmalamış ve bence de uzak dur böyle bir insandan hayır gelmez

ben de başka türlü algıladım en basta, sen ondan o numarayı aramıssındır falan ne bileyim, sen onu o numarayla mı aldatıyorsun, bu numara neyin nesi şeklınde mı anladı dıye,ama sende numara babam dıye kayıtlıdır zaten,ondan arasan da bilir baban oldugunu, ne saçma işmiş.

kendisiyle konuşsana bi ne demek istiyomuş.belki kızgın anına denk gelmiş ve seni kaybetmek istemediği için böyle söylemiştir.ön yargılı olmayalım hemen.hem sen de diyosun aramaz zaten babamı diye.

Endişe ettiğini korktuğunu belli etme.. En fazla baban öğrenir neticede çekineceğin birşey yokmuş..
En kötü ihtimal söylerse hayatından çıkarırsın ömür boyu işte fena mı..

Endişe ettiğini korktuğunu belli etme.. En fazla baban öğrenir neticede çekineceğin birşey yokmuş..
En kötü ihtimal söylerse hayatından çıkarırsın ömür boyu işte fena mı..
ararsa arasın korktugum bısey yok sadece babam bı sevgılım olduugnu ogrenır o kadar benım sınırlendıgım telefonu acmam ıcın benı babamla tehdıt etmesı

kendisiyle konuşsana bi ne demek istiyomuş.belki kızgın anına denk gelmiş ve seni kaybetmek istemediği için böyle söylemiştir.ön yargılı olmayalım hemen.hem sen de diyosun aramaz zaten babamı diye.

telefonu acmam ıcın boyle yapmıs tamamda baska sekılde de yapabılrdı ısın ıcıne aılemı karıstırması cok cırkınce

onun telefonundan aılemden kımseyı aramadım ama kavgdan bıgun once babamın tel faturasını yatırdım ya o zaman soylerken duydu yada bı sekılde aldı kaydettı bılmıyorum o kısmı

aklında fesatlık olmasa böyle birşey yapmaz yerinde olsam burnunu sürttürürüm öyle mi böyle .......

tabiri caizse köpek gibi pişmanmıs ama guvenım sarsıldı yarın bırgun demek bı acıgım olsa benı babamla tehdıt edıcek

aklında fesatlık olmasa böyle birşey yapmaz yerinde olsam burnunu sürttürürüm öyle mi böyle .......

aynen o anlamda yapmamıs sozum ona ama dusunmesı bıle bı fesatlıgı bellı edıyo zaten msjlarını arama kayıtlarını gordukce mıdem bulanıyo hıc beklemedıgım bı davranıs ldugu ıcın cok sasırttı benı ayrıldım dedım bıttı dedım ama kabul etmıyo barıssam bıle uzun bı sure degıl suratını sesını bıle duymak ıstemıyorum

cnm belki kötü bi niyetle yapmamıştır o an aklına bir çare olarak gelmiştir diyeceğim de başka birşeyde bulabilirdi cevap vermen için
aç yoksa babanı ararım gibisinden yaptıysa çok adice bi davranış,nerden bulmuş numarayı acaba

aynen ac yoksa babanı ararım mantıgıyla yapmıs ama cok sınır bozucu bı davranıs beraber babamn tel faturasını yatırmıstım sonu 2126 ydı aklında tutmus heralde zaten cuma yatıdım cumartesı kavga ettık ondan aklında kalmıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…