resmen şantaj yaptı

Bu erkekler bazen nekadar................ oluyor,
ay küfretcem ama etmicem
resmen ac yoksa babani ararim diye tehtit ediyor aklinca
böyle bisey yapmiyacagi tabikide belli
ama böyle biseyi ima bile etmesi cokkkkkkk kötüüüüüüüüüüü

birde aklında tutmuş numarayı ne fenaymış,iyice burnunu sürttür cnm yapmasın bi daha böyle birşey.

bu adamin niyetini hiç ıyı görmedım ben

madem telefon numarasını sen faturayı yatırırken duydu da bı şekılde kaydettı

normal bı ınsan bunu yapmaz kı

demek adamın ıçı fesat bı bıldığı var kı zamanında numarayı kaydetmış

Babam sasirir aadam yani hos biseymi der ne bicim biri bu sevgilim oldguna kizmayi birak boyle karakterde birini buldum diye kizar. Hala diyo yanlis anladin valla ariycagimdan degil cvp ver diye yaptm ama ne olursa olsun cvp ver kendimi kescem der yineden bi kizi babasiyla tehdit edemz

Nonun tamamini bilmiyo bilse bile aramaz eminim ama bunu bana karsi kullanmasini hazmedemiyorum

canim aranizda birsey gecmemis dedigine gore..simdiden boyleyse eger aranizda birseyler gecse ve ayrilsaniz gercekten o zaman neler yapabilir dusundun mu?

Sakın korktuğunu belli etme. Yorumları okumadım mutlaka bunu yazan olmuştur ama,

Babanı ararsa baban onun sırtını sıvazlayıp sana ceza vermeyecek. Senden çok yanan o olacak. Korkma

canim aranizda birsey gecmemis dedigine gore..simdiden boyleyse eger aranizda birseyler gecse ve ayrilsaniz gercekten o zaman neler yapabilir dusundun mu?

işte o yuzden bende dıyorum ya aramıycagını bılıyorum bılgıdım halde bunu soylemesı cok serefsızce bısey sadece son rakamları kalmıs aklında oda aklınca ben cvp veeıyım dıye kullanmıs ne olursa olsun kabul edılmez bısey

Sakın korktuğunu belli etme. Yorumları okumadım mutlaka bunu yazan olmuştur ama,

Babanı ararsa baban onun sırtını sıvazlayıp sana ceza vermeyecek. Senden çok yanan o olacak. Korkma

korktugum yok benım sınırlendıgım guvendıgım kısının benı bu sekılde babamın nosunu soylerek cvp vermemı saglaması ama benım cvp vermem babam yuznden degıl onun bu asagılık davranısı yuzune vurmak ıcın oldu

cnm ben ortada bir sorun göremiyorum bence sen biraz tedirgin olmuşsun o nedenle de sinirlerin bozulmuş. bu yaş ilişkilerde çok olağan bir diyalog. yani sen aramışsın o açmamış sonra o aramış ve sen açmamışsın o da küstüğünü düşünmüş ve belki telefonu açarsın die o gün babanın telefon faturasını yatırırken öğrendiği son dört haneyi sana söyleyerek seninle ilgili şeyleri takip ettiğini belli etmiş ve telefonu açmanı umut etmiş. bunda büyütülecek bir şey yok. bence sevgilin ne seni sinirlendirmek ne de seni tedirgin etmek niyetinde değil. sadece küçük saçma bir şaka. bence üstünde fazla durma. dersini almıştır bir daha böyle saçmalamayacaktır. madem güzel bir ilişkin var böyle sebeplerle harcama ilişkini devam et bir şey olmaz. en kötü senaryo da bile sen artık yetişkinsin herhalde sevgilin olacak ne yani baban duyunca napıcak okuldan mı alacak seni. sırf tedirgin oldun yada belki daha ilerde bir şeyler paylaşırsam acaba söyler mi endişesiyle daha ortada bir şey yokken 10 aylık ilişkini ziyan etme. ama birlikteliğinde de gözlemle gerçekte tedirgin olduğun gibi birimi yoksa arada söylediğinin ne anlamlar taşıdığını anlamadan konuşan biri mi? ikincisiyse zamanla düzelir. boşuna canını sıkma.

ortada tedirgin olunacak birşey göremedim ben.
son rakamlarını söylemiş size ve siz birden olayı büyütmüşsünüz.
hem babanı arasa da ne olacak ? zaten tüm numarayı ezbere bilmiyordur
benim fikrim sizin tepkiniz çok aşırı olmuş

yeterınce pısman oldu ama benım sınırlendıgım neden babamı karıstırıyo ben ona kızdım

şantaj da olsa, cevap yaz dıye de yapsa ne saçma bir şey yaptığı.. ne alaka :s kuramadım bir ilişki...seninle beraber babanla mı da onun no.sunu aklında tutuyo :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…