- Konu Sahibi vatan_uxgxruna
-
aynen ac yoksa babanı ararım mantıgıyla yapmıs ama cok sınır bozucu bı davranıs beraber babamn tel faturasını yatırmıstım sonu 2126 ydı aklında tutmus heralde zaten cuma yatıdım cumartesı kavga ettık ondan aklında kalmıstır
birde aklında tutmuş numarayı ne fenaymış,iyice burnunu sürttür cnm yapmasın bi daha böyle birşey.
Annesini babasini ablasini 99 depreminde 10 yasindayken kaybetmis bu yuzden benide kaybedicek saniyo en kucuk kuslugumde etekleri tutusuyo korkuyo ama bu sefer isin dozunu kacirdi
bu adamin niyetini hiç ıyı görmedım ben
madem telefon numarasını sen faturayı yatırırken duydu da bı şekılde kaydettı
normal bı ınsan bunu yapmaz kı
demek adamın ıçı fesat bı bıldığı var kı zamanında numarayı kaydetmış
ama ben bunu okuyunca acıdım sevgılıne :26:
canim aranizda birsey gecmemis dedigine gore..simdiden boyleyse eger aranizda birseyler gecse ve ayrilsaniz gercekten o zaman neler yapabilir dusundun mu?
Sakın korktuğunu belli etme. Yorumları okumadım mutlaka bunu yazan olmuştur ama,
Babanı ararsa baban onun sırtını sıvazlayıp sana ceza vermeyecek. Senden çok yanan o olacak. Korkma
Korkmana gerek yok.
Sevgilin daha liseli ergen olmaktan çıkamamış :)
Büyüyecek daha :)
cnm ben ortada bir sorun göremiyorum bence sen biraz tedirgin olmuşsun o nedenle de sinirlerin bozulmuş. bu yaş ilişkilerde çok olağan bir diyalog. yani sen aramışsın o açmamış sonra o aramış ve sen açmamışsın o da küstüğünü düşünmüş ve belki telefonu açarsın die o gün babanın telefon faturasını yatırırken öğrendiği son dört haneyi sana söyleyerek seninle ilgili şeyleri takip ettiğini belli etmiş ve telefonu açmanı umut etmiş. bunda büyütülecek bir şey yok. bence sevgilin ne seni sinirlendirmek ne de seni tedirgin etmek niyetinde değil. sadece küçük saçma bir şaka. bence üstünde fazla durma. dersini almıştır bir daha böyle saçmalamayacaktır. madem güzel bir ilişkin var böyle sebeplerle harcama ilişkini devam et bir şey olmaz. en kötü senaryo da bile sen artık yetişkinsin herhalde sevgilin olacak ne yani baban duyunca napıcak okuldan mı alacak seni. sırf tedirgin oldun yada belki daha ilerde bir şeyler paylaşırsam acaba söyler mi endişesiyle daha ortada bir şey yokken 10 aylık ilişkini ziyan etme. ama birlikteliğinde de gözlemle gerçekte tedirgin olduğun gibi birimi yoksa arada söylediğinin ne anlamlar taşıdığını anlamadan konuşan biri mi? ikincisiyse zamanla düzelir. boşuna canını sıkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?