resmen şantaj yaptı

Aranızda ne yaşanırsa yaşansın, seni tehditleriyle geri mi getirecek? Sen babanın korkusundan devam edebilecek misin?
Şimdiden bunu yapan adam ilerde dahada yakınlıaştığınızda nasıl bir tavır takınır sen düşün..

Yinede sevgilini tanıyan sensin. Bunu yaptıysa ardında kötü niyet yoktur. Samimiyetine güveniyorum diyorsan, biraz burnunu sürtüp affedebilirsin.
Onu tanıyan sensin. O yüzden atacağın adımlardan emin olmalısın..

Hakkınızda hayırlısı olsun canım.:34:

Bence bir durum yok...sen buyutmussun...hem kaca gıdıosun cok mrk ettım yanı yasını...yanlıs anlama canım ama bak bır ınsan dısardaysa ve telefona bakmıosa ardından senı arıosa o telefonu mutlaka ac...ya nasıl dusundun anlamadım bılerek acmıo dıye dusundum dıosun..bılmıorum bence bıraz daha olgun dusunmen gerek..ha dıyelım dedıgın gıbı santajsa da bılmıorum ne yapman gerektıgını

üniversite 2.sınıfa geçtim telefonlarıma cvp vermemesıne sınırlendım ve bende bı sure onunla en azından ben sakınlesene kadar konusmak ıstemedım telefonlarını acmama sebebım buydu hadı ben olgun degılım 20 yasıma gırıcem o benden 4 yas buyuk babamın numarasını bıldıgını belırtmesı babamı arayabılıcegını ıma etmesı acmadıgım takdırde hangı erkeklıge sıgar cok pıslıkce bı hareket cok sevsemde kabul edemıycegım seyler var bu tarz karakterdekı ınsan en kucuk seyde bunu yaparsa ılerde ne yapmazkı

Aranızda ne yaşanırsa yaşansın, seni tehditleriyle geri mi getirecek? Sen babanın korkusundan devam edebilecek misin?
Şimdiden bunu yapan adam ilerde dahada yakınlıaştığınızda nasıl bir tavır takınır sen düşün..

Yinede sevgilini tanıyan sensin. Bunu yaptıysa ardında kötü niyet yoktur. Samimiyetine güveniyorum diyorsan, biraz burnunu sürtüp affedebilirsin.
Onu tanıyan sensin. O yüzden atacağın adımlardan emin olmalısın..

Hakkınızda hayırlısı olsun canım.:34:

oda pısman kotu nıyetle yapmadıgını soyluyo ama bılıncaltında her sakanın bı gercegı vardı ona guvenemem bı daha olayın aksamı ayrıldım zaten sevıyorum fakat sevmem kendımı ve aıleme olan saygımı cıgneyecegım anlamına gelmez amin ınsallah tesekkur ederım yorumun ıcın

ayrılmakla en doğru kararı vermişsin canım.her zaman bir kuşku olucaktı aklında zaten nasıl bir daha güvenebilecektin.

hic uzulme
kurtuldum diye basin gozun icin bi sadaka ver
kendini yiprattigina degmez

arayip soruyomu hic?

en son 3-4 gun once msj atmıstı cvp vermeyınce kestı ama face.twıtten sureklı paylasımlar bulunuyo bende cıddıyetımı anlasın artık dıye ıkısınden de cıkardım cunku her paylastıgım seyden bı anlam cıkarmaya baslamıstı

Back
X