resmen şantaj yaptı

ortada tedirgin olunacak birşey göremedim ben.
son rakamlarını söylemiş size ve siz birden olayı büyütmüşsünüz.
hem babanı arasa da ne olacak ? zaten tüm numarayı ezbere bilmiyordur :ssz:
benim fikrim sizin tepkiniz çok aşırı olmuş :ssz:

tum noyu bılse bıle benı zor duruma dusurucek bısey yapmaz amacı benı sınırlendırmek tepkı gostermemı saglamak ama ben kızdım yınede aklından boyle bıseyı gecırmesı bana soylemesı bıle cok cırkın bı davranıs ne demek sonu şu ş u olan noyu bılıyomusun dıye cok sınır oldum

küçük bi olay gibi görünse de bnce tehlikeli bi sevgilin var.sana bişeyleri yaptrmak için yap yoksa babana söylerim tekniğini kullanıyosa bunun devamı gelir dye düşünüyorum.

haklısınız söyleyip söylememesi problem değil ama en ufak olayda bu şekilde büyük tepkiler gösteriyorsa sizde daha dikkatli,temkinli davranın..tehditin büyüğü küçüğü olmaz,aşkı bitirir bunu bilmesini sağlayın..

kızdırmak için diyelim sırf açsın diye insanın nasıl aklına gelir ki böyle bir şey.numarayı aklında tutması bile kötü niyet.ilerde işime yarar demiş belli ki.seni böyle korkutmaya çalışması çok adice.

haklısınız söyleyip söylememesi problem değil ama en ufak olayda bu şekilde büyük tepkiler gösteriyorsa sizde daha dikkatli,temkinli davranın..tehditin büyüğü küçüğü olmaz,aşkı bitirir bunu bilmesini sağlayın..

benı uzmemek ıcın herseyı yapar bı kere aparttan cıkmamıstım sınırlenıp(dısarda okuyoruz) merakından bana bısey oldu sanıp balkondan bı kız arkadasımı yanıma sokmustu bu seferde bana ulasamayınca ben ona cvp vermeyınce boyle bıseye basvurmus nıyetı neolursa olsun yapmaması gerekıyodu

yeterınce pısman oldu ama benım sınırlendıgım neden babamı karıstırıyo ben ona kızdım

kimi karıştırsın mesela? yani o anda telefonu açmanı yada cvp vermeni sağlayacak kaç etkili isim yada numara biliyorsun. aklına bu saçma fikir gelmiş o da düşünmeden hayata geçirmiş. insan mantığı her zaman doğruyu düşünüp yapacak değil ya. bu da onun ilk yanlışı olsun al listeye ama bundan dolayı ayrılmak biraz basit bence. ilişkiler bu kadar basıt bozulmamalı. 10 aydır mükemmel erkek ve kendinden çok güveniyorsun e bi yanlış yaptı koy kapının önüne. daha ne yanlışlar yapacak sen de yapacaksın. yaşından dolayı çok ağır bir durum olduğunu düşünüyorsun ama aslında düşündüğün yada hissettiğin kadar ağır ve karmaşık bir durum değil. insani bir durum. bunu bırakıp başka biriyle çıkmaya başlayınca onun belki aynısı olmaz ama daha farklı hataları olmayacağını mı düşünüyorsun? o zaman kimse uzun yıllar birlikte olamaz, evlenemez, aile kuramazdı. ilerde daha ne yanlışlar oluyor bir bilsen. ama tabi senin hayatın senin ilişkin ne istersen onu yapacaksın. hayırlısı olsun.

kimi karıştırsın mesela? yani o anda telefonu açmanı yada cvp vermeni sağlayacak kaç etkili isim yada numara biliyorsun. aklına bu saçma fikir gelmiş o da düşünmeden hayata geçirmiş. insan mantığı her zaman doğruyu düşünüp yapacak değil ya. bu da onun ilk yanlışı olsun al listeye ama bundan dolayı ayrılmak biraz basit bence. ilişkiler bu kadar basıt bozulmamalı. 10 aydır mükemmel erkek ve kendinden çok güveniyorsun e bi yanlış yaptı koy kapının önüne. daha ne yanlışlar yapacak sen de yapacaksın. yaşından dolayı çok ağır bir durum olduğunu düşünüyorsun ama aslında düşündüğün yada hissettiğin kadar ağır ve karmaşık bir durum değil. insani bir durum. bunu bırakıp başka biriyle çıkmaya başlayınca onun belki aynısı olmaz ama daha farklı hataları olmayacağını mı düşünüyorsun? o zaman kimse uzun yıllar birlikte olamaz, evlenemez, aile kuramazdı. ilerde daha ne yanlışlar oluyor bir bilsen. ama tabi senin hayatın senin ilişkin ne istersen onu yapacaksın. hayırlısı olsun.

tepkı vermeden,benı daha da gaza getırıcek bı cevp yazmadıgın ıcın tesekkur ederım benım bu kadar tepkılı davranmam bı daha tekrarlamasın agzının payını alsın dıye yoksa benı ondan baskası cekmez :) sevıyorum sevılıyorum ve kendımı onunla guvende hıssedıyorum fakat ne bılım babamı kullanması cırkın bısey o yuzden sınırlendım adice bı davranıs tehdıt eder gıbı arıycagından da degıl zaten ama nasıl bır yol ızlemelıyım onu bılemıyorum bıs ure hıc konusmıyım mı yoksa napıyım

tabi ki seviyorsun yoksa niye bu kadar sinirlenip buraya yazasın o da seviyordur muhtemelen ve merak etme çoktan pişman olmuş ve ne yapsam da düzeltsem die düşünüyor yol arıyordur. al karşına konuş bu hareketi ben kızım diye ailem üstüme gelir diye mi düşünerek yaptın ben onların biricik kızıyım alt üstü üzülürler ama sen de ağzının payını o anda telefonda alırsın biraz üzülürler ama senden ayrıldığımı yanlış yaptığımı anladığımı anlayıp sevinirler. ben de daha dikkatli olurum der öncelikle ailenin her durumda arkanda duracağını bunların saka yada gerçek olması durumunda ailenin ve senin sergileyeceğin duruşun bu olacağını net bir dille anlatır. ardından böyle saçmalayan çocukca davranan bir erkek ve ilişki istemediğini söyler ona inandığını ve samimiyetle kötü niyetli olmadığını yaptığının çirkin olduğunu ama bu kadar zamandır onu tanımandan dolayı bu hatasını aklında tutacağını bir süre güven problemi yaşayacağını ama ilişkiye devam etme kararı aldığını söyler o günü güzel geçirir güven tazelersin o da huzur içinde daha dikkatli bir şekilde seni el üstünde tutmaya devam eder. git eğlen tadını çıkar hayatın böyle şeylerle günlerini tüketme. kaliteli zaman geçir. ilerde böyle dolu bir hayat yaşayıp erkek problemleri yüzünden sürekli depresife bağlayıp hayattan geri kalmadığın için mutlu olursun. yeter burnunu sürttüğün en yakın zamandaki tel. aç ve yarın buluşacağını söyle bir saat beklet git ve yukarıdakileri söyleyip ilişkine devam et. derslerinde ve gelecek hayatında başarılar :)

tabi ki seviyorsun yoksa niye bu kadar sinirlenip buraya yazasın o da seviyordur muhtemelen ve merak etme çoktan pişman olmuş ve ne yapsam da düzeltsem die düşünüyor yol arıyordur. al karşına konuş bu hareketi ben kızım diye ailem üstüme gelir diye mi düşünerek yaptın ben onların biricik kızıyım alt üstü üzülürler ama sen de ağzının payını o anda telefonda alırsın biraz üzülürler ama senden ayrıldığımı yanlış yaptığımı anladığımı anlayıp sevinirler. ben de daha dikkatli olurum der öncelikle ailenin her durumda arkanda duracağını bunların saka yada gerçek olması durumunda ailenin ve senin sergileyeceğin duruşun bu olacağını net bir dille anlatır. ardından böyle saçmalayan çocukca davranan bir erkek ve ilişki istemediğini söyler ona inandığını ve samimiyetle kötü niyetli olmadığını yaptığının çirkin olduğunu ama bu kadar zamandır onu tanımandan dolayı bu hatasını aklında tutacağını bir süre güven problemi yaşayacağını ama ilişkiye devam etme kararı aldığını söyler o günü güzel geçirir güven tazelersin o da huzur içinde daha dikkatli bir şekilde seni el üstünde tutmaya devam eder. git eğlen tadını çıkar hayatın böyle şeylerle günlerini tüketme. kaliteli zaman geçir. ilerde böyle dolu bir hayat yaşayıp erkek problemleri yüzünden sürekli depresife bağlayıp hayattan geri kalmadığın için mutlu olursun. yeter burnunu sürttüğün en yakın zamandaki tel. aç ve yarın buluşacağını söyle bir saat beklet git ve yukarıdakileri söyleyip ilişkine devam et. derslerinde ve gelecek hayatında başarılar :)

teşekkür ederım zaman ayırdıgın ıcın ayrılcam senden bıttı dedım gece sabah msj atmıstı sen benım sevgılımsın bızz ayrılmadık ozur msjları vs. ben suan yazlıktayım zaten en az 10 gorusmıycez bu sure esnasında msj atmamayı atarsamda tepkımı belırten seyler soylemeyı dusunuyorum kı sakasından bıle hoslanmadıgımın farkına varsın

rica ederim. en iyisini yaparsın gidince haldersiniz konuyu sen yüz eğlen ailenle, tadını çıkar tatilinin ben senin yerinde olmak için neler vermezdim. biraz tatil herkese iyi gelir. :) kafanı bunlara takıp tatilini keyifsiz hale getirme. iyi tatiller hoşçakal.

gerizekalı yaa.insan sevgilisini nasıl böyle bir şeyle tehdit eder.babanın numarasını söylemek de neymiş dalga geçer gibi.bence önce biraz burnu sürtsün.çok seviyosan ciddiyseniz devam et.ama bi de şu yönden düşün.ufacık bir kavgada seni babanla tehdit eden çocuk ilerde daha ciddi bir sorununuz olduğunda kimbilir neler yapar? bu benim görüşüm tabi

gerizekalı yaa.insan sevgilisini nasıl böyle bir şeyle tehdit eder.babanın numarasını söylemek de neymiş dalga geçer gibi.bence önce biraz burnu sürtsün.çok seviyosan ciddiyseniz devam et.ama bi de şu yönden düşün.ufacık bir kavgada seni babanla tehdit eden çocuk ilerde daha ciddi bir sorununuz olduğunda kimbilir neler yapar? bu benim görüşüm tabi

yorumun ıcın tesekkur ederm ama ne olursa olsun hakaret etmeye hakkın yok !

sana bir kadının kulağına küpe olması gereken en önemli şeyi söyleyim.
böyle tehditvari şeylerin en hafifine bile sıfır tolerans göster.
bugün "babanın no'sunu biliyorum ona göre" mesajı veren
yarın "babana yattığımızı söylerim" der...
azını yapan çoğunu da yapar.

sana bir kadının kulağına küpe olması gereken en önemli şeyi söyleyim.
böyle tehditvari şeylerin en hafifine bile sıfır tolerans göster.
bugün "babanın no'sunu biliyorum ona göre" mesajı veren
yarın "babana yattığımızı söylerim" der...
azını yapan çoğunu da yapar.

haklısın kımseye guven olmaz oyle yatmalı kalkmalı bı drum yok ama yınede onlemımı alıcam

Son düzenleme:
Back
X