ben de benzer bi olay yaşadım ama sevgilim değildi saplantılı pis kıronun tekiydi benle sevgili olcaksın diye yapmadığını bırakmamıştı. ben de istemiyorum diye inatlaştıkça bi gün babamın numarasını önüme koydu sonra arabamızın plakasını sonra benim telefonumdaki kendi resimlerimi. neye uğradığımı şaşırdım. salak bi de kendini polat alemdar zannediyodu, devlette kayıtlı her şeyi bilirim falan diyodu mal onca bilgiye nasıl ulaştığını anlamış değilim. tamam suçsuzum ama öyle bi iftira atılsa babamın diyceği laf belli : ateş olmayan yerden duman çıkmaz, der ve oyardı beni babamı arıycak falan olsa sanki beni mi korıycak babam. güzellikle dedim bebeye düş yakamdan diye olmadı kötülükle dedim olmadı ben erkek arkadaşlarımla yolda geziyo bile olsam gelir kavga çıkartırdı. sonra kendiliğinden düştü yakamdan nasıl oldu anlamadım ama bu olayın üstünden 2 yıl geçmesine rağmen hala çok korkuyorum bi yerlerde falan karşılaşmaktan veya bu durgunluğun kuzuların sessizliği gibi olmasından falan. yazarken bile içim ürperdi valla pis kıro ya bişey yapmamıştı allahtan senin sevgilin de yapamaz bence bişey canım takılma o kadar diycem de yaşamayan bilmez işte.