Resmen sarıldı kıza

Asuyusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
148
44
28
27
Merhaba kızlar. Bugün sevgilimle sokakta konuşuyorduk. Bir anda önümüzden kuzenim ve onun arkadaşı geçti. Kuzenim sevgilimle selamlaştı fakat o yanındaki kız da tokalastı (sarılarak) . Deliye döndüm. Onlar gittikten sonra bir kaç şey dedim bitmesiyle alakalı ama bitirmeye içim razı olmadı. Ama şimdi devam ederek kendime yanlış yaptığımı düşünüyorum. Sizce ne yapayım? Böyle bir şeyle karşılaşan var mı ve varsa ne yaptınız? Ne kadar kıskanç ve deli bi kız olduğumu da biliyor.

Sarildi mi tokalasti mi ? Ben tanidigim erkeklere bile sarilmiyorum ama tokalasma da bazen ani oluyor tokalasiyorum bazen uzaktan selam veriyorum yani ozel bi sey oldugundan degil.

Bence hoş bir durum degil nefret ederim ya bu be rahatlikmis tanımadığı kizla.r

neticede kuzeninizin arkadaşı değil mi. yahu alt tarafı yolda karşılaşıp selamlaşıp sarılmışlar. ne kadar abartmışsınız.

ben olsam sizin yerinizde ayrılmazdım. ama sevgilinizin yerinde olsam kesinlikle terk ederdim sizi.

İyi de ayrıntı niye vermiyorsun?
Kız tanıdık mı değil mi ne derece yakınlar?
Sevgilinin arkadaşıysa ve naber tarzında bir sarılmaysa sorun göremiyorum.
Ki zaten tanıdığı olmasa niye sarılsın ki?

Eğer sevgilinize karşı güveniniz yoksa ayrılın.
Kadın erkek ilişkileri sosyal hayatta olan şeyler, bir kadın bir erkekle arkadaş olabilir sarılabilir de bunu bu kadar abartıp gözümün önünde sarıldı diye dramatize etmeye gerek yok.

İyi de ayrıntı niye vermiyorsun?
Kız tanıdık mı değil mi ne derece yakınlar?
Sevgilinin arkadaşıysa ve naber tarzında bir sarılmaysa sorun göremiyorum.
Ki zaten tanıdığı olmasa niye sarılsın ki?

Tanıdık bi kız ama ne kadar kıskanç olduğumu biliyor. Bana diyordu ki kimseye bakmıyorum gözümle diyordu. Yalan söylüyor işte

Kız değil de ilk sevgilin sarılma teşebbüsünde bulunduysa kızmakta haklı olabilirsin sevgiline, ama kız sarıldıysa uyarırsın ben böyle samimi selamlaşmadan hoşlanmıyorum dikkat et dersin. Hemen ayrılığa bağlama olayı. Uyarına rağmen tekrarlamaya devam ederse o zaman düşünebilirsin.

Benim anladığım şöyle bir sarılma olmuş, hani eller tokalaşırken diğer elinle de sarılırsın ya hafifçe. Böyleyse de normal yani bazen boşluğuna gelip sarılabiliyor insan. Abartacak bir şey yok.

Tanıdık bi kız ama ne kadar kıskanç olduğumu biliyor. Bana diyordu ki kimseye bakmıyorum gözümle diyordu. Yalan söylüyor işte
Evet bariz yalan. Kimseye gözümle bakmıyorum demek saçma zaten, göz bu neticede. At gözlüğü tak sevgiline oldu olacak. Bu kadar kıskanç ve takıntılıysan ayrılmanız ikinizin de hayrına olur.

Abartma istersen.nasıl tokalastigini anladım.Bende eşimde insanlarla öyle tokalasiriz. öyle oldu diye birşeymi hissetmek gerekir.

Back
X