- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
-
kusura bakmayın ama adamın yerinde ben olsaydım bende soğurdum sizden sürekli baskı sürekli yapma etme gitme
gıcıklık olsun diye ailesiyle iftar yapmasına bile engel koymuşsun adamı bıktırmışsın resmen
Kızlar 2 yıllık ilişkim var. Ve adam öyle bir güven vermiş ki bana belki de uzun süredir salak yerine konuluyor dum
Anlatacaklarım küçük şeyler ama sanırım güvenimi kaybettim.
Biz birbirmizi sürekli kısıtlıyoruz. O bana dışarı çıkma der zaten pek çıkmadığım için sorun olmaz. Ben ne dersem o yapılsın mantığındayım yanlış biliyorum ama her neyse böyle alıştım işte.
Konu şu ki geçen sene benim bildiğim 1 kere oldu bu olay.
Ben " aşkım eve git" dedim geç bir saatti. Tamam dedi. Gidince evden çaldır bakalım dedim . Annesine aratmış beyefendi kadına no verip bu no'yu bir defa çaldır demiş. Çok zeki ya arkadaş. Annesi de merakından bir defa çaldırıp kapatmak yerine beklemiş bende açtım baktım kadın bozuntuya vermeden konuştum neyse.
Özür diledi hadi olur dedim kapadım konuyu.
2 hafta önce, ben istihare yaptım bu kişi benim için hayırlı mı değil mi diye. Rüyam çok karanlıktı hatırlamıyorum bir şey bir ses hayırlı veya hayırsız dedi burayı da anlamadım pek.
Ve o gün den sonra çocuk benden bir soğumaya başladı sanki. Ben aramasam aramıyor mesaj atmıyor çok sıkıyosun mod'una girdi. Ama o beni hala aynen sıkmaya devam ediyor. Yaptığının bencillik olduğunu söyledim güzelce anlattım böyle giderse BİTERİZ yapma dedim ama yok dinlemiyor tamam diyor 1 saat sonra gene aynı.
Pazar günüydü sanırım ablasıgile gitti. Saat 11 gibi kalktıklarını söyledi ve eve gidiyorum dedi tamam dedim. saat 12 oldu hala ses seda yok araba ile 10 dk uzaklıkta. Aradım kaç defa açmadı.Sonra aradı ama yanlışlıkla aradı sanırım çünkü konuşmadı hiç alo alo diyorum cevap yok dinledim biraz arkadaşlarının yanın da yani bana -yalan- söyleyip onların yanına gitmiş. Ertesi gün bunu anladığımı söyledim gene özürler filan söylesem gitme dicektin bunaldım gittim filan dedi. Askere gidicek çok üstüne gitmek istemedim.. Biraz tavır'dan sonra konu kapandı.. Ama hala ilgisiz. Cuma günü annesigil iftara açık bir alana gidiceklerdi kuzenleri filan da olucaktı. Ben de gıcıklık yapıp gitme dedim. Tamam gitmem dedi. Ve oraya da gitmiş!! Bugün tesadüfen foto gördüm. Bizim face hesaplarımız yok. bende bugün bir arkadşımın hesabından sırf meraktan ablasının profilene baktım bir de ne göreyim ... iftar yemeği diye foto atılmış benim ki de orada. Bu son damlaydı yani hemen ekran görüntüsünü aldım telefonuma kaydettim görüştüğümüz de gösterip ayrılıcam çok sinirliyim yaa
Siz bu kadar kısıtlamasanız belki o yalanlar olmazdı:44::44::44:
Kaç yaşındasın sen canım,18 19 filan mı.Ne o öyle oraya gite buraya gitme evden çıkma.Kaçta girdin çaldır.Kuzenlerine iftara gidecek gitme.Bu ne saçmalık.Sana yapıldığında şu an hoşuna gidiyordur ambargo yemek ama ömür böyle geçmez.Herkesin kendine ait bir hayatı çevresi arkadaşları ailesi akrabaları paylaşımları var.Anne baba bile evladını bir yere kadar kısıtlarken,sen bu hakkı neye dayanarak buluyorsun.Karşındaki de bir birey,sen de.Kızlar 2 yıllık ilişkim var. Ve adam öyle bir güven vermiş ki bana belki de uzun süredir salak yerine konuluyor dum
Anlatacaklarım küçük şeyler ama sanırım güvenimi kaybettim.
Biz birbirmizi sürekli kısıtlıyoruz. O bana dışarı çıkma der zaten pek çıkmadığım için sorun olmaz. Ben ne dersem o yapılsın mantığındayım yanlış biliyorum ama her neyse böyle alıştım işte.
Konu şu ki geçen sene benim bildiğim 1 kere oldu bu olay.
Ben " aşkım eve git" dedim geç bir saatti. Tamam dedi. Gidince evden çaldır bakalım dedim . Annesine aratmış beyefendi kadına no verip bu no'yu bir defa çaldır demiş. Çok zeki ya arkadaş. Annesi de merakından bir defa çaldırıp kapatmak yerine beklemiş bende açtım baktım kadın bozuntuya vermeden konuştum neyse.
Özür diledi hadi olur dedim kapadım konuyu.
2 hafta önce, ben istihare yaptım bu kişi benim için hayırlı mı değil mi diye. Rüyam çok karanlıktı hatırlamıyorum bir şey bir ses hayırlı veya hayırsız dedi burayı da anlamadım pek.
Ve o gün den sonra çocuk benden bir soğumaya başladı sanki. Ben aramasam aramıyor mesaj atmıyor çok sıkıyosun mod'una girdi. Ama o beni hala aynen sıkmaya devam ediyor. Yaptığının bencillik olduğunu söyledim güzelce anlattım böyle giderse BİTERİZ yapma dedim ama yok dinlemiyor tamam diyor 1 saat sonra gene aynı.
Pazar günüydü sanırım ablasıgile gitti. Saat 11 gibi kalktıklarını söyledi ve eve gidiyorum dedi tamam dedim. saat 12 oldu hala ses seda yok araba ile 10 dk uzaklıkta. Aradım kaç defa açmadı.Sonra aradı ama yanlışlıkla aradı sanırım çünkü konuşmadı hiç alo alo diyorum cevap yok dinledim biraz arkadaşlarının yanın da yani bana -yalan- söyleyip onların yanına gitmiş. Ertesi gün bunu anladığımı söyledim gene özürler filan söylesem gitme dicektin bunaldım gittim filan dedi. Askere gidicek çok üstüne gitmek istemedim.. Biraz tavır'dan sonra konu kapandı.. Ama hala ilgisiz. Cuma günü annesigil iftara açık bir alana gidiceklerdi kuzenleri filan da olucaktı. Ben de gıcıklık yapıp gitme dedim. Tamam gitmem dedi. Ve oraya da gitmiş!! Bugün tesadüfen foto gördüm. Bizim face hesaplarımız yok. bende bugün bir arkadşımın hesabından sırf meraktan ablasının profilene baktım bir de ne göreyim ... iftar yemeği diye foto atılmış benim ki de orada. Bu son damlaydı yani hemen ekran görüntüsünü aldım telefonuma kaydettim görüştüğümüz de gösterip ayrılıcam çok sinirliyim yaa
Tuvalete bile giderken izin alsın olurmu!!
Beni bu hale getiren o zaten tanıştığımızda hiç yoktu bu kısıtlamalar benim yönümden o yaptıkça ben de yaptım sonuç bu gözüm döndü artık biliyorum kötü bir şey.
Kaç yaşındasın sen canım,18 19 filan mı.Ne o öyle oraya gite buraya gitme evden çıkma.Kaçta girdin çaldır.Kuzenlerine iftara gidecek gitme.Bu ne saçmalık.Sana yapıldığında şu an hoşuna gidiyordur ambargo yemek ama ömür böyle geçmez.Herkesin kendine ait bir hayatı çevresi arkadaşları ailesi akrabaları paylaşımları var.Anne baba bile evladını bir yere kadar kısıtlarken,sen bu hakkı neye dayanarak buluyorsun.Karşındaki de bir birey,sen de.
canım bi süre umursama ne yaparsa yapsın hiç takılma gayette normal davran bu defa kendisi sorgulayacak neden bu kız artık eskisi kadar ilgili davranmıyor diye
bencede ayrıl yalan makinesine dönmüş sevgilin. Ama bu kısıtlamalar bana saçma geldi yaa. Bu ilişkiyi sıkmaktan sizi de bunaltmaktan başka bir işe yaramaz yani.
Onu da denedim bu sefer de sevmiyorsun diyor.
İlgilensem boğuluyor serbest bıraksam üzülüyor
her iki tarafta birbirini kısıtlarsa olay buralara kadar geliyor sonu yalan.. siz hiç onun gitme dediği yere gittinizmi ondan gizledinizmi bu kadar kısıtlamaya dayanılmaz çünkü hadi sen onu yakaladın diyelim o senin hiçmi yalanını yakalamadı sadece oonun yalanları üzerinemi kavga ettiniz biraz daha detay verirmisiniz
Ikinizdede hata var bitmesi isabet olur böyle ilişkimi olur ya hu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?