Resmen yalancı

Bu telefon çaldırma olayında lisedeydim evet.
Karanlık kötüye yorulurmuş şimdi öğrendim. Nasıl sonuçlar değişmiyecekse?
Evet çalışıyor

Yani benim bildiğim istihareye bir şeyde kararsız kalınca hangi yön hayırlı diye yatılır. Ve ona güvenilir, sonuca uyulur.
Bunun şeytani olma durumu da var tabi. Ben hiç güvenip de yapmadım şimdiye kadar. Ama çıkan sonuç karanlık da sen buna “amann nasıl olsa şeytani rüya” dersen kaldığın yerden devam edersen anlamı olmaz.
En temizi bu işe rüyalarını bulaştırmamak.

Ya biraz özgüven li olmak lazım ve birazda güvenmek lazım. Bukadar birbirinizi kisitlamaniz doğru değil benm fikrim tabi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet çok haklısınız hiç doğru değil düzelmek istiyorum artık ben de

Yattım ama kesin bir şey göremedim sadece karanlıktı.
Ben eğer hayırsız ise o uzaklaşsın dedim bugün aklıma geldi bütün parçalar birleşti yani..

Bu sizin elinizde bence. Önceden böyle değildim diyorsunuz demek ki şimdi de tersine dönme ihtimaliniz var değil mi?

Kendinizi o şekilde şartlandırdığınız an her şey düzelir, sonraki ilişkinizde taviz vermezseniz baştan kuralları koyarsanız ya da bu tarz saçma sapan kurallara karşı çıkarsanız sorun olmaz

Geçen hafta gittim
Ama haklısınız artık ben de bunaldım hayatıma bakıcam. Yoruldum

İnşallah teşekkür ederim

Yattım ama kesin bir şey göremedim sadece karanlıktı.
Ben eğer hayırsız ise o uzaklaşsın dedim bugün aklıma geldi bütün parçalar birleşti yani..

Ne görecektin zaten. Evlendin, nikah, düğün detaylarını falan mı bekliyordun?
Zaten istiharede renk görünür. Rengine göre hayırlı veya değil denir.
Ama sen daha nasıl olacağını dahi bilmeden bir rüyaya yatmışsın canım. Boş ver sen bunları.

Sen bu çocuğu eve falan kapa. Aşağısı seni kesmez. Üzerine bir de demir kilit vur. Yalanlara gelince güvenilmez adam olup çıkmış.

Siz buna ilişki diyorsunuz ama, bu bildiğiniz "köprüde karşılaşan keçilerin" hikayesine dönmüş. Resmen yalancı diyorsunuz da, az biraz da kendinize bakın lütfen. Sizden korkusuna, aman kavga olmasın diye yalan söylemiş adam işte. Siz buna mecbur etmişsiniz. Anlayışlı olsanız, size yalan söylemek yerine , gittiği yeri size söylerdi. Yok yani kendimi koydum erkek arkadaşınızın yerine de ; kuzenlerimle iftara gideceğim , bana gitme diyecek ; öyle bir şey yok. Sevgili olmak demek, insanların hayatlarını ipotek altına almak demek değildir. Bu sizin içinde geçerli, sizin istekleriniz, arzularınız, sizi mutlu eden şeyler yok mu hiç hayatınızda, tüm hayatınız erkek arkadaşınızdan mı ibaret ki, onun her dediğini yapıyorsunuz. Böyle ilişkiler fazla uzun soluklu olmaz, olsa da sürekli kavga, huzursuzluk, paranoya, "nerede acaba?" "kiminle acaba?" " telefonu neden açmadı?", hayat böyle geçer mi ya. İnsan boğulur böyle bir ilişki de. Kusura bakmayın da, hatayı kendinizde arayın.

Maşallah yalan yalan nereye kadar yarın bir gün evlensen bu adam ile nasıl olsa birlikteyken de yalanlarımı yakaladı iki gün trip attı yine barıştık der yalanlara devam eder ayrıl bana kalırsa senden değerli değil kimse bu hayatta unutma kendi kaybeder makina gibi yalan üstüne yalan tövbe estafurullah alışkanlık yapmış sevgilin

Bende aynen öyle düşündüm.

Bulusuncaya kadar hıcbırseyı caktırma sonra bulusunca da guzelce herseyı olgun bır tavırla acıkla hıssettıklerını anlat sonrada kararını ver. Eger ayrılmak ıstıyorsan kendını oyalacak seyler bul.:26:

ay okurken daraldım.

ilişki demek birbirinin özgürlüğünü kısıtlamak mı demek?

evden çaldır da çok iyiymiş. yaşlar kaç merak ettim.

siz birbirinize hiç güvenmiyormuşsunuz ki. böyle ilişki tabi yürümez.

Yürümüyeceğini fark ettim gerekeni yapacağım

Ayrılıcam artık.
Soğumuş resmen bunu bile bile devam edemem ki..
Ne yapmalıyım sizce of çok zorlanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…