Resmen yalancı

Birbirinizi kisitlamaniz cok yanlis.iki taraf da yipranie bu sekilde..ayrica ailesidir ve iftar yapmis ailesiyle. .bunu sirf sizin gicikliginiz icin ailesinden kisitlamak da neyin nesi..size oyle bisey dese siz ailenizi atar miydiniz acaba..iyi de yapmis birlikte iftar yapmislar ne guzel..hakkiniz yok cunku.evli bile olsaydiniz ona sa hakkiniz yok.Allahtan degilmissiniz..yoksa neler olurdu Allah bilir..boyle kucuk seylerden kocaman sorunlar..ve sizin probleminiz asiri kisitlama..buyuk konusmayayim ama ben boyle bir iliskiyi kaldiramazdimm..kensi hatanizi da gorun tek tarafli degil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence de bitirin, adam köpek havladıkça yalan söylemiş resmen :/

Evet tek taraflı değildir hiç bir hata.
Oda bana bir çok yere gitme diyor. Ben gideceksem " gidiyorum" diyorum.
Askım gitmicem diyip foto filan çekınmıyorum yani.
Benim kızdığım olay yalan söylemesi bir de bu yanından baksanız olaya?

Sebastian'a bağlamışsın adamı, birde kısıtlamıyorum filan diyorsun. "Eve gidince telefonumu çaldır, aşkım sen gitme filan" ne demek bunlar. gardiyan gibisin mübarek.

Hı hı ben manyağım bu herif bana zerre karışmaz, gardiyanlık filan yapmaz.
Kafayı yedim ben ondan böyle oldu.
Sevdiceğimde sırf aramız bozulmasın diye yalancıklar attı ortaya bütün kabahat benim kim olsa yalan söylerdi dimi?
Gidiyorum demek yerine yalana başvurmak çok doğru birşey.
Gideyim de özür dileyeyim bari.

İlişkiniz berbatmış. Gerçekten birbirinizi bitirmişsiniz. Kusura bakmayın :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canımsın valla, böyle yorumları görmek sevindiriyor beni.
Yani bir üye " tasma takmışsınız resmen" demiş o yoruma bile çok tepki göstermedim. Hatta 0 tepki.
Çünkü haklı ben farkına vardım. Ama inatla sen hatalısın dediklerinde sinirlerim gerildi doğal olarak.
Burada ki amaç konuyu açana yüklenmek gibi birşey, tabiki de fikir vericeksin ama herşeyin bir uslubü var.
Dikkat etmek gerek

Bu kadar kesin ve net.
Yanımızdaydın ya bütün ilişki sürecinde. Analizi yapıp vermişsin elime.:26:
Ben öz güven li mi hissediyorum dedim? Yaptığım yanlış ama engel olamıyorum kendime dedim?
Neden anlamamakta ısrarcısınız ki? Nesi zor yani?
Tencere kapak olduk sayenizde sağ olun bu yakıştırmada; ben de sürekli yalan a başvuran hatun oldum.
Düzeltemiyorum ki bitiriceğim demişim. Buraya da içimi dökmek istemişim.
Siz gelin de 23 senelik deneyiminizi bana uygulayın diye değil.

"kes sesini, sen s..k mısın, ablamla geziyorum ne var bunda kıskanacak" gibi şeyler dediğini defalarca duydum. ama kız onca hakareti işittiği halde inatla sahura kadar arayıp başının etini yedi
kaldı ki kendisi kardeşimin benim nikahıma bile onsuz gitmesini istemeyen ve gittiği için bütün gün rahatsız edip günümü mahvedecek kadar psikopat. saçını başını yolmadığıma dua etsin
kardeşim ona nasıl davranıyora gelince, benim kardeşimin kız arkadaşlarıyla görüşmesi falan zaten yasak ama o kızın defalarca erkek arkadaşlarıyla görüştüğüne şahit oldum. sen de aynı şekilde kısıtlıyor musun diye sordum, o derece değil ama bazen o bana yaptığı için aynısını ben de ona yapıyorum dedi.

Son düzenleme:

peki kardeşiniz kendisini bu kadar bunaltan bir kızla hala nasıl ilişki sürdürebiliyor?
yani ne bilim normalde sahura kadar rahatsız eden birine artık defol seni hayatımda istemiyorum dersin. merak ettim de, çok mu aşık acaba? ya da kız mı çok güzel.

kız kendini öldüreceğini falan söylüyor, ciddi anlamda psikopat yani. telefonunu falan kapatsa evin önüne kadar geliyor zile basıp çağırıyor

kız kendini öldüreceğini falan söylüyor, ciddi anlamda psikopat yani. telefonunu falan kapatsa evin önüne kadar geliyor zile basıp çağırıyor

Anladım ama yine de bence kardeşiniz seviyormuş. yani yoksa böyle bi kızı çıkartırdı hayatından.

Ovv o kadar da değil yani.
Kız baya abartmış. Şimdi ben de o modeli kafanızda oluşturmayayım da.

Ovv o kadar da değil yani.
Kız baya abartmış. Şimdi ben de o modeli kafanızda oluşturmayayım da.

Bilemiyorum sizin durum çok farklı olabilir ama genelde köşeye sıkışan herkes yalan söyler. Ben de eski ilişkimde öyleydim.
Adam onunla konuşma bununla gezme, kafede oturma, çok makyaj yapma, yakası açık giyme, şu saatte gel diye diye fenalık bastırdı. Ben de aynısını onda uygulasam bile yasakları beni boğdu ve yalan söylemeye başladım. Sonuçta namusumu onunla bulmadım, geç gelince-çok makyaj yapınca- arkadaşlarımla eğlenince kötü biri olmadım...Zamanla soğudum ve ayrıldım. Sonradan öğrendim ki kendisi beni sıkarken o,bu,şu kızla cilveleşiyormuş. Açık açık da aralarında bir şey olmadığını ama ilgilerinin hoşuna gittiğini söylemişti...

Bizim durum böyle değil. Benim hiç görmediğim birşeyi bana uyguladı ve benim tepkim onu daha da boğdu.
Tek hatam karşılık vermek oldu sanırım.
Ama ayrılsaydı da yalan söylemeseydi aptal yerine kondum resmen..Neyse olan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…