• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

resmi nikah tazelettirmek tecrübesi olan varmi cok acil :/

Nikah yaptigin gün ailen yaninda olmak zorundami...aranizda nisan yaparsiniz hemen arkasindan ailen sormadan turkiyede nikahimizi yaptik dersiniz illa belgemi isticekler....almanyada islemleri basliyor gibi yapin ailen nikahi sorarsa yaptik nisanlim cok israr etti...bizde size süpriz olsun dedik dersiniz...zannetmiyorum evlilik cuzdaninizi istiyecegini...ama onceden biran oncr nisanlammaya bakin gerisi daha kolay olur...

esimin abisi söledi iki gün önce. bir anda baski yapmaya basladi. dedi nisan tarihi yaklasiyor eger ailen bizim bildigimizi sonra ögrenirse itibarimiz kalmaz. bende mecbur kaldim kabul ettim sölemesini. gerci ben sölerdim onlara, teklifde bulundum abisi inat etti yok ben kendim söyleyecegim, sen telefonda sölersin onlara diye. annem hayal kirikligina ugrattin bizi dedi ve bir takim seyler daha..cok üzüldüm..üzülüyorum. kardesim bana annemlere sakin görünme diyor ortalik cok gergin...nisan davetiyeleri de dagitildi, bu ara ama hicbirseye hevesim kaldi...ne abiye diktirmeye...ne masa süsü hazirliklarina devam etmeye...insallah ne kendi aileme ne de onun ailesine muhtac kalirim bir gün...allah bana öyle günleri yasatmaz insallah....sonra demicekleri sey kalmaz hakkimda...zaten bugün abisi bana soruyor durumlar nasil diye bende özet gectim dedim annemler beni eve kabul etmiyor diye. birde soruyor annen baban seni affetmezlermi yoksa diye. bu sefer gözüm döndü dedim ben nerden bileyim affedeceklerini, bende gelecegi görme kabiliyeti yokki dedim. bu sefer sesi yükseldi dedi sen anneni tanimiyormusun sen nasil bir cevap diye bu..iste, benim bundan cikarttigim ders, bu hatam yüzünden kendimi cignetmis oldum simdiden karsi tarafin laflarini isitiyorum. esim de diyor ben iki trafi da anliyorum diyor hepimiz gerginiz felan...bende sinirimi ondan cikartiyorum...baska desarj olamiyorum maalesef...

Nikah yaptigin gün ailen yaninda olmak zorundami...aranizda nisan yaparsiniz hemen arkasindan ailen sormadan turkiyede nikahimizi yaptik dersiniz illa belgemi isticekler....almanyada islemleri basliyor gibi yapin ailen nikahi sorarsa yaptik nisanlim cok israr etti...bizde size süpriz olsun dedik dersiniz...zannetmiyorum evlilik cuzdaninizi istiyecegini...ama onceden biran oncr nisanlammaya bakin gerisi daha kolay olur...
annem babam nikahta illa olmak istiyorlardi gelmemelerini söyleyemedim yani...neyse artik gercekler ortaya döküldü...

Ne yazık ki böyle bir işlem yapılmıyor TR'de. Ancak tanıdık bir nikah memuru bularak ya da birini nikah memuru kılığına sokarak yapabilirsiniz bu işi.

benimde boyle bi derdim var. yaoabilirmiyiz? memurlar dolu ve cok paraisiyolar. bi tiyatro gibi olan nasil acaba? maliyeti ne kadar. hangi sehir

:) konu alevlendi, geçen gün şahit oldum böyle bi şeye! çok güzel oldu, nikah memurları gibi acelede ettirmedi. zaten sormasam anlamicaktık bile

ben memuru salona istiyorum ama doluyuz dediler, sayilari azmis. bende bu tur bisey arıyorum. sorun cikarmicak, acele etmicek. rahat rahat istedigim gibi

Back
X