Bu hatunlarla kimler evlenir...Onca kadınla birlikte olmuş ama bakire kadın isteyen hanzolar...Müstehak bu tür hatunlara böyle koca.
anlatıyoruzda o konuda hala cevap alamadıkanlamayan sensin arkadaşım...
beyaz gelinlik zaten batı adeti, bekaretin simgesi değil
bence düğünü bekle ya bişey olurda keşke demek durumunda kalırsan. Bıde bu özel bişeyi düğün gecesine sakla derimEvet resmi nikah:) ne bileyim düğün için evden çıkarken faln kurdele bağlıyorlar ya yanlış bi şey yapmıym dedim:)
yapma düğünden önce ayrılırsan herkes seni kız bilecek
anlatıyoruzda o konuda hala cevap alamadık
kendınızın koca kavramıyla benımkını sakın karsılaştırmayın....haddınızı bılın....oturun evde pasta borekmı açıyonuz napıyonuz kafanızı dagıtın bıraz...bakın ben sızın gıbılerle kımler evlenır dıyor muyum?
ama yalnız kalabilmek için evlenmişler..valla ben tam anlamadımO zaman yalnız bırakmasınlar evde
Herkese merhaba kızlar size bi şey danışmak istiyorum. Nişanlımın yaşadığı şehirde büyük bir ameliyat geçirdim. Ameliyattan bir gün önce resmi nikah kıyıldı aynı evde kalmak durumunda olduğumuz için vs. Ailelerin haberi var. Düğün tarihi ben tam olarak iyileşince mayıs gibi. Eşim düğünden önce birlikte olmak istiyor aslında ben de istiyorum fakat sürekli aklımda düğün olmadan olmaz düşüncesi. Tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum. Ben de düğüne yakın nikah isterdim ama sağlık sorunlarım sebebiyle olmadı kafam çok karışık suç işler gibi hissediyorum kendimi. Siz ne düşünürdünüz
sadece zar ve ılk evlılık meselesı olsaydı gelınlık
tecavuze ugrayanlarda gelınlık gıyemez ozaman töbe töbe kurdeleyle bakın ben nasıl bakıreyım ne kadar bakıreyım dıye kendını ıspatlamak zorunda olanları anlamıyorum
gıder bekaret raporumu davetıyeye bastırırım daha mantıklı
ısteyen takar ısteyen takmaz
ısteyen gelınlık yerıne elbıse gıyer
ısteyen sıyah gelınlık gıyer yahu
valla ben evlılıgımın 10. yılında esımle nıkah tazeleyıp bembeyaz bı elbıseyle yıne eglence yapcam mesela coluk cocugumla ?
.....
ne kadar komıksınız yahu....he he ben nesne gını göruyom he he..sız nasıl anladıgınıza bakın
bu arada ne kadarda lafımdan cumlelerımden alınanlar varmıs...bı yerlere dokundum demek...uzuldum hepınızın adına
ama yalnız kalabilmek için evlenmişler..valla ben tam anlamadım
Geçmiş olsun. Anlamadığım şeyler var.Herkese merhaba kızlar size bi şey danışmak istiyorum. Nişanlımın yaşadığı şehirde büyük bir ameliyat geçirdim. Ameliyattan bir gün önce resmi nikah kıyıldı aynı evde kalmak durumunda olduğumuz için vs. Ailelerin haberi var. Düğün tarihi ben tam olarak iyileşince mayıs gibi. Eşim düğünden önce birlikte olmak istiyor aslında ben de istiyorum fakat sürekli aklımda düğün olmadan olmaz düşüncesi. Tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum. Ben de düğüne yakın nikah isterdim ama sağlık sorunlarım sebebiyle olmadı kafam çok karışık suç işler gibi hissediyorum kendimi. Siz ne düşünürdünüz
o zaman cvp şu olmalı; aileler biliyor bunun için nikah yapıyorsa tabiki de rahatca ..............E tamam işte raad bırakın genşleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?