resmi nikahsız yaşayan kız

Bir başkasından da çocuğu var ve çocuk esirgeme kkurumunda...bu adamdan da kızı v ar.kimse onunla konuşmuyor

Taraflardan biri evli degilse abes karsilamiyorum.
Sart gelmiyor yani nikah.
Ha mal paylasiminda falan gerekebiliyor isin dogrusu. Yoksa p.c gibi ortada kalmak da var.

ben ailelerin durumunu merak ediyorum.Yoksa biz yaşlardakiler evet çok sorun etmeyebilirler.Yani bu durumdaki bayan ile aile arasında sorunsuz, her şey normalmiş gibi yürüyor mu işler? Var mı böyle?

Bu tamamıyla insanların sosyal statüsü,eğitimi,yaşadığı çevre aile ve kişisel fikirleri ile verebileceği bir karardır..kimine göre nikahsız yaşamak mantıklı iken kimisi bunu yanlış yada saçma bulur..
Bence insanların hür iradesi ile aldığı her karara saygı duyulmali..
Hiç kimsenin tercihi kimseyi ilgilendirmez

sence kızın ailesini de ilgilendirmez mi?

32 yaşında kadının vaginasından ailesine ne ki? 15 yaşındaki çocuk mu ki bu ailesinin söz hakkı olsun?

Genel anlamda toplumumuz özel hayata bir saygısı yok zaten. İsteyen istediği gibi yaşasın kime ne yi toplumumuz bir benimsese buralar Suudi Arabistan olmaktan çıkıp Norveçe döbecek zaten.

Bu tamamıyla insanların sosyal statüsü,eğitimi,yaşadığı çevre aile ve kişisel fikirleri ile verebileceği bir karardır..kimine göre nikahsız yaşamak mantıklı iken kimisi bunu yanlış yada saçma bulur..
Bence insanların hür iradesi ile aldığı her karara saygı duyulmali..
Hiç kimsenin tercihi kimseyi ilgilendirmez

aileler açısından sordum.Kız anası, babası abileri açısından sordum.

Ben aslinda nikahin da cok gerekmedigini dusunuyorum, yani dunyanin sonu degil. Beraber yasanmasina da karsi degilim. Benim ailemin kadinlari da karsi degil ama erkekleri karsi tabii.
Kuzeninizle konusmamalari cok sacma, hem adam madem gelip istemis. Kiz analari ustunu orter ama abiler babalar kaldiramaz.
Anlayamadigim, kuzeniniz bosanmak uzere olan bi adamdan cocuk mu yapti?

ben ailelerin durumunu merak ediyorum.Yoksa biz yaşlardakiler evet çok sorun etmeyebilirler.Yani bu durumdaki bayan ile aile arasında sorunsuz, her şey normalmiş gibi yürüyor mu işler? Var mı böyle?

Bunda yetisme sartlari, aile her sey etkili.
Benimkiler mesela biraz tiriviri ederdi ama alisirlardi. Esimin ailesi ise ortaligi yikar kabul etmez.
Tamamen sorunsuz yürütenler var bu sureci. Onu da gordum. Ailece gorusuyorlar, gencler beraber vs vs ama nikah yok.
Ben kime ne'ciyim.
Ama senin anlattigin kisi 32 yasinda, bi zahmet kimse karismayiversin artik. Karisma dedigin 22 24 yasinda bitmeli.

32 yaşında kadının vaginasından ailesine ne ki? 15 yaşındaki çocuk mu ki bu ailesinin söz hakkı olsun?

Genel anlamda toplumumuz özel hayata bir saygısı yok zaten. İsteyen istediği gibi yaşasın kime ne yi toplumumuz bir benimsese buralar Suudi Arabistan olmaktan çıkıp Norveçe döbecek zaten.

Sence 32 yaşındaki kadın vajinasının gösterdiği yere gitmeli mi?
Ben aslinda nikahin da cok gerekmedigini dusunuyorum, yani dunyanin sonu degil. Beraber yasanmasina da karsi degilim. Benim ailemin kadinlari da karsi degil ama erkekleri karsi tabii.
Kuzeninizle konusmamalari cok sacma, hem adam madem gelip istemis. Kiz analari ustunu orter ama abiler babalar kaldiramaz.
Anlayamadigim, kuzeniniz bosanmak uzere olan bi adamdan cocuk mu yapti?

Yok evli birinden yaptı, sonra ortaya çıkınca adam boşanmak zorunda kaldı

Cocugu varsa is degisir ama yine de onun anneligini sorgulamak bize dusmez. Herkesin kendi hayati, kendi secimi.

Aslında kızı baskı, dayak şiddetle evden kaçırttılar.Sonra da yargılıyorlar.Yani kız durduk yere, dur gidip evli adam bulup bi çocuk yapayım demedi...

Sence 32 yaşındaki kadın vajinasının gösterdiği yere gitmeli mi?

Yok evli birinden yaptı, sonra ortaya çıkınca adam boşanmak zorunda kaldı
Ben bunu yanlis buluyorum. Evli bir adamla iliski yasamayi, ayni evi paylasmayi ve cocuk yapmayi. Benim cocugum bu yuzden gozumden duser, ben de gorusmek istemem. Sorun evli olmamalarindan cok adamin zaten bi zamanlar evli olmasiymis. Yargilamak degil amacim ama, sorun resmi nikahsiz yasamasi degil evli birinden cocuk yapmis olmasi bence.

Sence 32 yaşındaki kadın vajinasının gösterdiği yere gitmeli

Bize ne diyorum ben de. İnsanların özel hayatlarını tartışmak bize düşmez. İsteyen istediği yerinin keyfine yaşar herkesin kendi hayatı. Kim nasıl seviyorsa öyle yaşasın.

Önüne çıkandan çocuk yapana kadar sorun yoktu.. kaç yaşında kadın kimle isterse yaşar ama sizin kuzen sağlam pabuç değil
. Vicdansız insandan uzak duracaksın ..
Şimdi o yanındaki çocuğa gönül rahatlığıyla nasıl annelik yapabiliyor

Evlenmeden beraber yaşamak bence çok yanlış . Evliliğin ne farkı var o zaman . İStedikleri zaman çekip giderler o zaman . Birde günahı büyük .

Back
X