- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
Bir başkasından da çocuğu var ve çocuk esirgeme kkurumunda...bu adamdan da kızı v ar.kimse onunla konuşmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım aile neden istemiyor adam bosanmadn beraber oldklari icn miadam evlymiş sonra ayrılmış.hatta adam daha boşanmadan çocuk bile yapmışlar.Kuzenim şimdi 32 yaşında
Taraflardan biri evli degilse abes karsilamiyorum.
Sart gelmiyor yani nikah.
Ha mal paylasiminda falan gerekebiliyor isin dogrusu. Yoksa p.c gibi ortada kalmak da var.
sence kızın ailesini de ilgilendirmez mi?
Bu tamamıyla insanların sosyal statüsü,eğitimi,yaşadığı çevre aile ve kişisel fikirleri ile verebileceği bir karardır..kimine göre nikahsız yaşamak mantıklı iken kimisi bunu yanlış yada saçma bulur..
Bence insanların hür iradesi ile aldığı her karara saygı duyulmali..
Hiç kimsenin tercihi kimseyi ilgilendirmez
ben ailelerin durumunu merak ediyorum.Yoksa biz yaşlardakiler evet çok sorun etmeyebilirler.Yani bu durumdaki bayan ile aile arasında sorunsuz, her şey normalmiş gibi yürüyor mu işler? Var mı böyle?
Aslına bakarsan toplum olarak bunu uygun bulan bir yapımız yok..ama bence neden yanlış olsun..aileler açısından sordum.Kız anası, babası abileri açısından sordum.
32 yaşında kadının vaginasından ailesine ne ki? 15 yaşındaki çocuk mu ki bu ailesinin söz hakkı olsun?
Genel anlamda toplumumuz özel hayata bir saygısı yok zaten. İsteyen istediği gibi yaşasın kime ne yi toplumumuz bir benimsese buralar Suudi Arabistan olmaktan çıkıp Norveçe döbecek zaten.
Ben aslinda nikahin da cok gerekmedigini dusunuyorum, yani dunyanin sonu degil. Beraber yasanmasina da karsi degilim. Benim ailemin kadinlari da karsi degil ama erkekleri karsi tabii.
Kuzeninizle konusmamalari cok sacma, hem adam madem gelip istemis. Kiz analari ustunu orter ama abiler babalar kaldiramaz.
Anlayamadigim, kuzeniniz bosanmak uzere olan bi adamdan cocuk mu yapti?
Bir başkasından da çocuğu var ve çocuk esirgeme kkurumunda...bu adamdan da kızı v ar.kimse onunla konuşmuyor
Aslına bakarsan toplum olarak bunu uygun bulan bir yapımız yok..ama bence neden yanlış olsun..
Bir imza alt tarafı..
Cocugu varsa is degisir ama yine de onun anneligini sorgulamak bize dusmez. Herkesin kendi hayati, kendi secimi.
Ben bunu yanlis buluyorum. Evli bir adamla iliski yasamayi, ayni evi paylasmayi ve cocuk yapmayi. Benim cocugum bu yuzden gozumden duser, ben de gorusmek istemem. Sorun evli olmamalarindan cok adamin zaten bi zamanlar evli olmasiymis. Yargilamak degil amacim ama, sorun resmi nikahsiz yasamasi degil evli birinden cocuk yapmis olmasi bence.Sence 32 yaşındaki kadın vajinasının gösterdiği yere gitmeli mi?
Yok evli birinden yaptı, sonra ortaya çıkınca adam boşanmak zorunda kaldı
Sence 32 yaşındaki kadın vajinasının gösterdiği yere gitmeli
6 sene sonra mi? Bence artik ilgilendirmez..sence kızın ailesini de ilgilendirmez mi?