resmi nikahsız yaşayan kız

Benim kuzenim de (erkek) sevgilisiyle beraber yaşadı birkaç yıl. Sonra evlendiler. Öyle kimsenin konuşmadığı olmadı. Bizde de yoktur, normal karşılanmadı, ama yargılanmadı da, sonuçta herkesin kendi hayatı. Saygı duymak lazım. Siz niye başkasının hayatını konu diye açtınız anlamadım. Konuşacak bir şey yok. Boşverin geçin, isteyen istediği gibi yaşasın.

Safiye _faik ,orhan Gencebay _sevim emre. ..Ferdi Tayfur _necla nazır. .nikahsiz hayat arkadaşliği olan çiftler ..onlar yapınca hayat arkadaşı vatandaş yapınca vay....! ?! Bu sizin değil kuzenin derdi. .resmi nikahı yoksa hiçbir hak talep edemez bunu biliyordur geriside sizi bağlamaz

Bize ne diyorum ben de. İnsanların özel hayatlarını tartışmak bize düşmez. İsteyen istediği yerinin keyfine yaşar herkesin kendi hayatı. Kim nasıl seviyorsa öyle yaşasın.
Ahhh işte bu kafayı fotokopiyle çoğaltabilseydik keşke, Nasıl da yaşanılabilir bir yer olurdu memleket de

ben konusurdum kendi hayatı ama adam bosanmadan cocuk yapmaları falan yanlıs neticede baska birinin hayatınıda kotu yonde etkilemis oluyorlar buna hakları yok

nikahsız yaşamak derken

bir yıl sevgilimle yaşadım

bir dönem ablası da bizimle yaşadı sonra o ayrıldı

benim ailem de onun ailesi de bizimle bir sorun yaşamadı

benimkiler şehir dışında mesela bayramda birlikte gittik

yine onunkilere de gittik

eşimin abisi de öyle yaşamış bir iki yıl

biz sorun etmedik

başkalarının da edip etmemesi benim umrum değildi

işyerindekiler de bir şey demediler ki muhafazakarlar da vardı

bir şey deselerdi de "sana ne kiminle yattığımdan" derdim yani

hatta patron bizi -iş arkadaşlarımızı ve sevgililerimizi- toplu olarak tatile bile götürdü sevgililerinizi de getirin diye sıkı sıkı tembih etti

bence sorun değil birlikte yaşamak ama adam ya da kadın başkası ile evli ise o zaman sıkıntı olur

Nikahsiz yasayan biri yazar mi sence. Boyle genel sorunlar dert diye acilmasin.

önce yazdım şimdi gördüm sizin yorumunuzu

neden yazmayayım ki

devlet sırrı mı

iş yerimdekiler de aileler de biliyordu nikahsız yaşadığımızı kime ne

üstüne düğün yaptık herkes de geldi bizim birlikte yaşadığımızı bildikleri halde

bilmiyorum. 6 yıldır filan yaşıyorlarmış.adam istemeye geldi...sonra yine beraber yaşıyorlar.bu durumda istemek de anlamsız olmuş dedi bazı aile üyeleri....geçmişte yaşadığı yılları yok saymış dediler. merak ettim insanalrın durumlarını
Ayy lanet olsun kuzennize ve onun gibilere kesin yasak birlikteliktir yoksa niye nikahsiz olsun ayrica onun ismi nikahsiz birliktelik degil zinaa bence once bunu bilmesi lazim

önce yazdım şimdi gördüm sizin yorumunuzu

neden yazmayayım ki

devlet sırrı mı

iş yerimdekiler de aileler de biliyordu nikahsız yaşadığımızı kime ne

üstüne düğün yaptık herkes de geldi bizim birlikte yaşadığımızı bildikleri halde

Ne mutlu size o zaman. :KK66:

Ayy lanet olsun kuzennize ve onun gibilere kesin yasak birlikteliktir yoksa niye nikahsiz olsun ayrica onun ismi nikahsiz birliktelik degil zinaa bence once bunu bilmesi lazim

Sayın dinar hanımefendi, Allahın yarattığı kula lanet okumak sizin haddinize düşer mi? Siz günahı bilirsiniz ama tövbeyi bilmezsiniz; Allah bilir.Allah herkesi öldükten sonra yargılar.Siz Allah'tan daha mı fazlasınız ki bugün yargılıyorsunuz? İnşallah kızınız olur da nikahsız yaşar...Okuduğunuzu anlayın:Konu diyor ki ''RESMİ nikahsız yaşayan kız''...Resmi nikahsız yaşayınca zina olmuyor dinimizce...Önemli olan imam nikahı.Atlamayın öyle her şeye

Onun bunun zina olduğunu bilmesi lazım, ancak siz bunu ettiğiniz lanetin ne kadar yasak olduğunu bilmeden ileri sürüyorsunuz öyle mi? Size ne insanların dini inançları ve yaşantıları? Dini nikah yapmadım. Resmi nikahı yeterli görüyorum. Bana da mı lanet olsun? Önce saygı duymayı öğrenin, sonra ahlak dersi verirsiniz.

Arkadaşlar kuzenim nikahsız biriyle yaşıyor ve kimse onunla konuşmuyor.Şahsen ben de onaylamam nikahsız hayatı ama kimseye de müdahale etmem.Nikahsız yaşayanınız var mı? Aileleriniz size karşı nasıllar? Merak ettim
canım benim rahmetli amcamın. Hayırsız bir kızı var bu durumda kendisi 23 yaşında 45 yaşındaki 5 çocuklu adama kaçtı. Kaçtığında adamın karısı 2 ay önce ikiz bebek doğurmuştu. Adam bunda da yaptı bir çocuk hiç kimse konuşmuyordu işe annesi de dahildi. Adam bunları almış gezdirçişnetmiş anasıyla ikisini benim iş yerim var şöyle zenginim bilmem ne demiş. Bu geeizekalılarda parayı görünce atlamış.annesi ve kızıyla konuşmuyorduk bu arada adam çulsuzun teki çıkıyor benim yengeye kredi falan çektiriyor amcamdan aldığı emekli maaşı vardı kredi ödenmeyince banka ona el koymuş. Adamda bunlara ev falan açmıyor tabiki kendi anasının evine götürüyor sonra babannem ve babam ve diğer amcalarım alalım bari eve abimin hatırı var dediler babannemin ıst katına aldılar onları bebek kuzenim birde yengem orada oturuyorlar adamın bununla hiç işi yok şimdi yeni bir salak avına çıkmıştır. Biz eve aldık ama konuşmuyoruz. Ay resmen bir konu da ben açsam yeriymiş yani. Neyse ben böyle bir durumu onaylamıyorum ama benim için sorun nikahsız olması falan değil. Adamın ondan 20 yaş büyük olmadı ve evli çocuklu olması. Ama yaşıtı bekar birine kaçsaydı da nikahsız yaşasaydı böyle davranmazdım heralde onların tercihi der geçerdim.

Arkadaşlar kuzenim nikahsız biriyle yaşıyor ve kimse onunla konuşmuyor.Şahsen ben de onaylamam nikahsız hayatı ama kimseye de müdahale etmem.Nikahsız yaşayanınız var mı? Aileleriniz size karşı nasıllar? Merak ettim
nikah şart canım. yarın bir gün kanun önünde haklarını iddaa etmek için

Siz neden durmaksizin sulalenizi buraya yaziyorsunuz, hep onlarin hakkinda diger kadinlarin ne dusunduklerini merak edip soruyorsunuz?
Milleti elestirmek yerine kendinize donun, kendinizle igilenin.
Iyi ki sizin gibi dedidoku muptelasi yok yakinimda, sabahtan aksama kadar yaptiklarimi okurdum burda .dd

bizim eskiden tanıdıklar vardı ben kucuklugumden hatırlıyorum onlarda nikasızdı iki tane cocukları vardı biri kadının onceki birlikteligindendi gorusuyordu ailem ama kotu insanlar degildi ki ya yani nikahsız yasıyorlar kotudur yok ahlaksızdır falan filan hikaye ne adamlar var evli barklı ama evine gelen kadına yan gozle bakarlar

Konu sahibi konuyu Neden parça parça anlatıyorsunuz? Şu yorumlarinizda yazdıklarınızı baştan giriş bölüme yazsaydiniz ya.. Kuzeninizle ilgili neyi merak ettiğinizi de anlamadım. Kadın halinden memnun demekki.O esirgeme kurumuna verdiği çocuğun evli bir adamdan çocuk yapmanın da günahını kendi düşünsün. Kuzeninizi sevdiğiniz belli.Nedense kuzeninizle ilgili yorumlarınız bana hic samimi gelmiyor. Neyse Allah yine de yardımcısı olsun..Kim ne yaşıyor bilemeyiz.

Back
X