resmi nikahsız yaşayan kız

uzun kirpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
1.598
1.224
48
45
Arkadaşlar kuzenim nikahsız biriyle yaşıyor ve kimse onunla konuşmuyor.Şahsen ben de onaylamam nikahsız hayatı ama kimseye de müdahale etmem.Nikahsız yaşayanınız var mı? Aileleriniz size karşı nasıllar? Merak ettim

Nikah kıymak zor mu neden nikahsız yaşıyorki

bilmiyorum. 6 yıldır filan yaşıyorlarmış.adam istemeye geldi...sonra yine beraber yaşıyorlar.bu durumda istemek de anlamsız olmuş dedi bazı aile üyeleri....geçmişte yaşadığı yılları yok saymış dediler. merak ettim insanalrın durumlarını

neden karışsın ki...tartışma ortamına gerek yok.sadecec nikahsız yaşayan hanımlar , eğer isterlerse yazarlar...o kadar
onlar yazar da diğerleri ahlak zabıtalığına gelir
ne biçim kadınlarsınız siz yazarlar
en sonunda çok şükür hiç erkek arkadaşla beraber yaşamadım :KK36:
mesajları yazıp diğerlerine hakaret ederler o yüzden zor konu

Hayir simdi sen nikahsiz yasasan sana oneri sunabilirim ama kuzeninle zaten gorusmuyorsun, konusmuyorsun.

Bu konuda kuzenini nikahsiz yasasa da dislamamak en iyisi.

değil mi...ben kuzenimi çok severim.babam , kendi babası, amcalar v.s. köpek yerine koymuyor. yazık ama ona...

Nikahsiz yasama nedeni nedir bunu merak ettim. Ikinci bir kadin konumunda degil ise kimseyi ilgilendirmez ki. Boyle yaşamayı tercih eden bir cok kisi var. Lakin olumsuz bir sey oldugunda maddi ya da manevi kendini savunacagi bir ortam olmaz keske bunu dusunseymis.

bilmiyorum. 6 yıldır filan yaşıyorlarmış.adam istemeye geldi...sonra yine beraber yaşıyorlar.bu durumda istemek de anlamsız olmuş dedi bazı aile üyeleri....geçmişte yaşadığı yılları yok saymış dediler. merak ettim insanalrın durumlarını
sizin aile üyeleri de bir garip madem kuzenin beraber yaşama durumundan hoşnut değiller adam istediğinde verselerdi kızı
hem kızla konuşmuyorlar nikah yok diye hem geçmişte ki yaşantısını yok saymışmış
ben olsam kuzenimle görüşürdüm yakınsam ona en azından arar halini hatrını sorarım

sizin aile üyeleri de bir garip madem kuzenin beraber yaşama durumundan hoşnut değiller adam istediğinde verselerdi kızı
hem kızla konuşmuyorlar nikah yok diye hem geçmişte ki yaşantısını yok saymışmış
ben olsam kuzenimle görüşürdüm yakınsam ona en azından arar halini hatrını sorarım

yok, kız bakırköyde tedavi görecekti.Hastaneye yatmıyordu.Gelip beni istersen, hastaneye yatarım demiş de adam gelmiş istemiş...

Taraflardan biri evli degilse abes karsilamiyorum.
Sart gelmiyor yani nikah.
Ha mal paylasiminda falan gerekebiliyor isin dogrusu. Yoksa p.c gibi ortada kalmak da var.

Back
X