Saç Kesim Şekilleri resmini eklediğim saçlarım için kesim önerisi verebilirmisiniz.?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

delimaviii

bayan değil kadınım
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
694
123
323
Ankara
yıllardır hep önler kat kat arkası v şeklinde kullanıyorum saçımı ama artık o kada sıkıldımki kısaltmak istiyorum bu güne kadar hiç boya kullanmadım ama hafif renk de istiyorum açıkcası resim ekledim saç rengime ne gider nasıl olur bilmiyorum kuaförede güvenemiyorum 21 yaşındayım ışıltı veriyim diyo ama ya çok olgun gösterirsem.arkadaşlarımda bir tarafı uzun bir tarafı kısa olan modeller var ya verev gelen öyle kestir uzun kısmıda sarı yap diyolar lütfen yardım hatta ankarada olanlar kuaförde tavsiye ederse çok sevinirim :)) şimdiden çok teşekkürller bu arada saçın arkası katlı ve saçlarım pırasa gibi olmasada düz. $77 067.webp

yıllardır hep önler kat kat arkası v şeklinde kullanıyorum saçımı ama artık o kada sıkıldımki kısaltmak istiyorum bu güne kadar hiç boya kullanmadım ama hafif renk de istiyorum açıkcası resim ekledim saç rengime ne gider nasıl olur bilmiyorum kuaförede güvenemiyorum 21 yaşındayım ışıltı veriyim diyo ama ya çok olgun gösterirsem.arkadaşlarımda bir tarafı uzun bir tarafı kısa olan modeller var ya verev gelen öyle kestir uzun kısmıda sarı yap diyolar lütfen yardım hatta ankarada olanlar kuaförde tavsiye ederse çok sevinirim :)) şimdiden çok teşekkürller bu arada saçın arkası katlı ve saçlarım pırasa gibi olmasada düz.Eki Görüntüle 321154

tatlim sana onerim once saclarini kestir, boya isine hemen girme. cunku iyi bi kesim sana istedigin degisikligi verecektir, buna inaniyorum. kesim olarak ise katli tercih etme bence hatta olan katlarindan da kurtul. havali bi percem kestir. sonradan canin isterse boya dene ama ben sac rengini cok sewdim. kuafore gelcek olursak iki onerim var.
birincisi; odtu ye girme sansin varsa oranin kuaforu muhtesem
ikincisi; yine hemen odtunun altinda cagdas maketin karsi sirasinda yukari cikarken songul kuafor
ucuncusu; bahceli 7. caddenin sonuna kadar yuruyup sola dondugundeki ilk kuafor

Son düzenleme:
tatlim sana onerim once saclarini kestir, boya isine hemen girme. cunku iyi bi kesim sana istedigin degisikligi verecektir, buna inaniyorum. kesim olarak ise katli tercih etme bence hatta olan katlarindan da kurtul. havali bi percem kestir. sonradan canin isterse boya dene ama ben sac rengini cok sewdim. kuafore gelcek olursak iki onerim var.
birincisi; odtu ye girme sansin varsa oranin kuaforu muhtesem
ikincisi; yine hemen odtunun altinda cagdas maketin karsi sirasinda yukari cikarken songul kuafor
ucuncusu; bahceli 7. caddenin sonuna kadar yuruyup sola dondugundeki ilk kuafor

odtü ye giremem büyük olasılık o kapıdan girmesi çok zor malum :)ama bahçeliye gidebilirim tam isim verebilirmisin acaba kesim olarak kısa düz katsız bir şey mi diyosun

Son düzenleme:
odtü ye giremem büyük olasılık o kapıdan girmesi çok zor malum :)ama bahçeliye gidebilirim tam isim verebilirmisin acaba kesim olarak kısa düz katsız bir şey mi diyosun

tatlim kuaforun ismini hatirlayamiyorum :( ama oranin kesimi cok iyidii. sana bi model onericem ama buna percem kullanip kullanmamk sana kalmis uzun halide hos bencee ;)

Eklentiler

• $-bahar-icin-9-seksi-sac-modeli-.webp
    $-bahar-icin-9-seksi-sac-modeli-.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 2.834
tatlim kuaforun ismini hatirlayamiyorum :( ama oranin kesimi cok iyidii. sana bi model onericem ama buna percem kullanip kullanmamk sana kalmis uzun halide hos bencee ;)

evet bu model benimde çok hoşuma gidiyo ama saçımda şu an perçem var yani mecbur perçem kullanmak zorundayım ama perçemli nasıl olur bu model bilemiyorum

katları kestir en kısa katın izasından , enseler de kısa olsun süper olur , once kesim işini hallet boya ikinci planda

kesinlikle kestirme ve boyatma.saçlarının şekli ve rengi çok güzel.yaşın 20nin altında sanırım.asla bunu kendine yapma bir abla tavsiyesi olarak kestirmeyi çok istiyorsan kestir ama boyatma.ne boyaya ihtiyacın var ne kesime.

kesinlikle kestirme ve boyatma.saçlarının şekli ve rengi çok güzel.yaşın 20nin altında sanırım.asla bunu kendine yapma bir abla tavsiyesi olarak kestirmeyi çok istiyorsan kestir ama boyatma.ne boyaya ihtiyacın var ne kesime.

çok teşekkür ederim yorumunuz için 21 yaşındayım aslında bende çok boya istemiyorum ama yüzümün rengi çok sarı biraz canlılık katarmı diye düşündüm

saçıda kat var gördüğüm kadarıyla önlerden onun dışında saç rengin çok ama çok güzel ve teninle mükemmel uyum sağlamış illede bi değişiklik istersen tığ meç yaptırabilirsin

meltemkhrmn'ın eklediği fotograftaki saç kesimi ve boyu çok güzel. Bu kesime yoğun bakır rengini düşündüm, süper olur.

saçıda kat var gördüğüm kadarıyla önlerden onun dışında saç rengin çok ama çok güzel ve teninle mükemmel uyum sağlamış illede bi değişiklik istersen tığ meç yaptırabilirsin

çok çok teşekkür edrim yorumunuz için galiba rengine bir süre daha dokunmayacağım ama kesimde karasızım hala meltemkhrmn'ın eklediği resimdeki kesimi düşünüyorum ama tam kara veremedim.

Back
X