rest çektim, elimde patlar mı ?

Iyi ama adam bunu nerden bilsin;-) bana da ikiniz iletişimi kopuk geldi. Yani sen a diyorsun o b anlıyor sen c diye cevap veriyorsun sanki.
bu diyalog öyle oldu o kesin. normalde böyle olsak niye uğraşayım. anlık bir durumda farkettim ki iletişim kopukluğu olmuş önemsemedim. ama beni aramasını beklerdim.

bu diyalog öyle oldu o kesin. normalde böyle olsak niye uğraşayım. anlık bir durumda farkettim ki iletişim kopukluğu olmuş önemsemedim. ama beni aramasını beklerdim.
Bu cocukla denemek isterim diyorsan bence bir süre bekle sonra ozur dileme ama durumu laf arasında acikla. Yok eger olsa da bir olmasa da diyorsan salla gitsin;-)

Sen bu süre icinde sessiz kalır ve iletisime gecmezsen o mutlaka geri dönüş yapacaktır.Sen abartms olabilirsin belki ama o da fazla vurdumduymaz.Üstüne düşme derim ben.

görüştüğüm kişiyle tartıştım rest çektim biraz abarttım mı bilmiyorum.
nazik bir insandır biraz rahat umursamaz bir havası var ama öküz değil,
olay şöyle oldu. bir yazışma tartışması elbette yanlış anlaşılması kolay çünkü.
bana keyifsiz geldi sordum
umursamaz ve esprili cevaplar verdi ben de konuşmayalım dedim o da tamam dedi.

böyle değildi çok umursamaz geldi o gün, rest çekmek zorunda kaldım. çektim de ama 2 gün oldu bana ulaşmadı :110:
Yani konuyu siliyorsunuz da ne oluyor?
Bir tıkla hepsi geri geliyor...
Konu kalk gidelim diyo,yorumlar b.. yeme otur :işsiz:

Elinizde patlamis bile. Gecmis olsun.

ya hu ben premenstural dönendeydim biraz hassastım ama o da hiç anlayışlı değil di böyle komik bir diyalog çıktı ortaya da. insan bundan küs kalmaz ki ya.

Yalnız herif de ergen marka, mal mal şeyler yazmış. Okurken pfff ne salak bir adam dedim. Ne salak bir adamdan hoşlanmışsın :deli::deli: ben ille de bunu alcam dersen biraz bekle bence, s...p sıvayan taraf sensin, hiç bir şey olmamış gibi bir mesaj yazarsın.:KK12:

Bunda sorun kısmı göremiyorum, çekmişsiniz resti eğer sizinle görüşmek istiyorsa size ulaşacaktır. Anlamıştır, her konu sizin için eğlenceye vurulacak bir konu değil demekki siz de böyle bir insansınız ne var bunda? Bırakın, görüşmek istiyorsa ulaşsın öteki türlü yine başka bir zaman o ciddiyetsiz hali sizi rahatsız edecek

böyle değildi çok umursamaz geldi o gün, rest çekmek zorunda kaldım. çektim de ama 2 gün oldu bana ulaşmadı :110:
Boyle bir gerizekaliyla ne işiniz var ?

Yalnız herif de ergen marka, mal mal şeyler yazmış. Okurken pfff ne salak bir adam dedim. Ne salak bir adamdan hoşlanmışsın :deli::deli: ben ille de bunu alcam dersen biraz bekle bence, s...p sıvayan taraf sensin, hiç bir şey olmamış gibi bir mesaj yazarsın.:KK12:
böyle bir adamdan hoşlanmadım elbette normal de böyle değil bu salak haline tepkisel olarak ben de bir ergene dönüştüm duygusal tepki verip.
zaten tolere gücünü ölçüyorum bazen salakça davranışlarımı da hoş görebilmeli. gerçekten ''kırıldım sana bebeşim'' demek değildi herhalde derdim.
flört biraz çocuk oyunudur mecburen çocukça davranıyorum. adam ergen değil de umursamaz rahat biraz kendini sıkmayı öğrense iyi olur.

Konuşmayalım ne anlamda dedin? Sonra konuşalım anlamında mı?

Bu forumda ergen olsaydım çok bozulurdum. Her iki mesajdan biri ergen :)

Konuşmaları silmissiniz. Eğer basit bir konuya ve normalde iyiyseniz , arayın , sorun hatrini

Onun da işine gelmis Sanki..Hakkınızda hayirlisi..

Bence zaten seninle cok da ilgilenmiyomus ondan gonulsuz konusuyomus sen de rest cekince isine gelmis iletisimi kesmis. Ilgili erkek kovsan gitmiyo insanin pacasina yapisiyo valla

Back
X