rest çektim, elimde patlar mı ?

madem resti çektin arkasında dur. ha arkasında durmasan da adım atan sen olsan bu kez çocuk nazlanacak gibi.

Yaz bunu kenara demeniz bence çok gereksiz bir trip olmuş. Tepkiniz onun gibi olmalıydı, saçma bi şey dedi siz de acayip bi ifade gönderip (Misal; :olamaz:) kaçsaydınız keşke whatsapp den.

Konu espriye bile dönebilirdi.

Bence dalgalandım da duruldum kısmında dalgalık bir şey yok gibi tabi kişiyi bizden daha iyi tanıyorsunuzdur fakat siz tepki gösterdikten sonraki konuşma şekli hoşuma gitmedi gerçekten çok kayıtsız ve sinir bozucu buldum ben de, ciddiye alınmayı anlaşılmayı çok önemseyen biri olarak...

görüştüğüm kişiyle tartıştım rest çektim biraz abarttım mı bilmiyorum.
nazik bir insandır biraz rahat umursamaz bir havası var ama öküz değil,
olay şöyle oldu. bir yazışma tartışması elbette yanlış anlaşılması kolay çünkü.
bana keyifsiz geldi sordum
b: biraz keyifsiz misin?
o: hayır değilim
b: durgun hissettim
o:dalgalandım da duruldum(bu sözünü alay olarak gördüm sinirlendim)
b: pişman ettin, yaz bunu bi kenara
o: hahaha, yazdım.
b: ben ciddiyim sen gülüyorsun
o: ağlayayım mı
b: neyse konuşmayalım, konuştukça beni incitiyorsun ve bunu fark etmiyorsun bile. ya da fark ediyorsun bilerek yapıyorsun.
o: neden incitmek için efor sarf edeyim ki?
b: tamam sen hiç bir şey için efor sarf etme.
o: bu kadar uçlarda yaşama
b: yazma artık bana istemiyorum
o: konuşmak istemiyorsan bu senin insiyatifindedir, iyi geceler
b: uçlarda yaşamıyorum, sen fazla lakayıtsın.
o: seviyeli konuşursan iyi olur.
b: seviyesiz konuşmadım, lakayıt kayıtsız demektir. hoşça kal.

böyle değildi çok umursamaz geldi o gün, rest çekmek zorunda kaldım. çektim de ama 2 gün oldu bana ulaşmadı :110: kız tribi mi yaptığım yoksa ?
çok da yeni bir görüşme bizimki adı bile konmamış diyebiliriz. sanırım umursamıyoro_O
Adet döneminde misiniz merak ettm doğrusu :işsiz:

Trip atan insanı hiç çekemem
Ada'm aynı ben..
Adı konulmamış ilişkide ısrar etmesini beklemeyin..
Ada'mı kendime benzettiğime göre; Bi kaç gün sonra naber dalgalanma bitti mi deseniz hiçbişey olmamış gibi yazar, çok sallamamıştır. Yada Bi kaç gün sonra o da selam verebilir(siZden etkilendiyse ki ben olsam tekrar tribi göze almazdım)

Çocuğa saydıranlar yüzünden tekrar tekrar okumak zorunda kaldım nereyi kaçırdım diye.

Bin kere de okusam aynı, çocuğun hali etkiye tepki, siz nasıl konuştuysanız o da öyle karşılık vermiş.

Erkeklere bazen gerçekten üzülüyorum.

Kızın tavır yapası geldiyse gözünün üstünde kaş var desen yandın, hem o tribi çekeceksin hem de atar yapan karşı taraf olsa da gönül alman beklenecek, konu sahibinin yazdıkları da çocuğu gömenler de bunun ispatı, işte böyle onları kendinizden soğutuyor, tahammüllerini bitiriyor, sonra da olmadık yerde patladıklarında "daha dün çok seviyordu, bugün terk etti" diyorsunuz, çocuklar değişmiyorlar, katlanacak halleri kalmadığı için inceldiği yerden kopartıyorlar.

Erkekler de keyifsiz olabilir, sessizleşebilir, erkekse koşulsuz her tavrı sineye çekecek, kıza iyi hissettirecek diye bir kaide yok, onlar padişah havalarına girince demediğimiz kalmıyor ya hani, bizler de prenses değiliz bunu unutmayalım.

Senin tavrın acaba son olaydan ziyade bir birikimin sonucu olabilir mi? İliskinizin adı yok, ilgisiz diye icten ice bu duruma takiyor olabilirsin bence.

Alınacak ne var bunda anlamadım
Durduk yere problem çıkartmışsın

Back
X