Saç Uzatma Yöntemleri restoreks sampuan

melekitap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
16
4
86
33
Bu sampuan uzatmaya yardimci mi kullanan var mi cok merak ediyorum aldim indirim de diye iki kutu☺☺

Ben kullanıyorum canım çok memnunum mis gibi kokuyor saçlarım ve yumuşacık oluyor uzatmaya etkili ama ben kür yaptığım için aynı zamanda ne kadar uzatıyor anlayamadım :)

Ben de bebek.yagi suruyorum iki gundur evde var bitsin diye ☺☺☺ cok kisa degil cok uzun da degil sacim ama ben genel olarak uzun sac sevdim icin sordum evet kokusu guzel nanali gibi dimi ben da baslamadim sampuanimin bitmesini bekliyorum daha

Evet canım kullandıkça anlarsın saç güzel yumuşaklık veriyor ben üç aydır kullanıyorum ;)

İşe yarıyo mu ki gercekten yaa bende bu konuyu açıcaktım ama sen benden önce davranmışşın canım :21:

Bende bugün aldim.basladim insallahh met edildigi kadar güzeldir ilk yikamada anlasilmaz tabi ama sacima surdugumde krem mi ssampuan mi surudm anlamyamdim.yani yikarken bile.yumus yumus.oldu :)

İşe yarıyo mu ki gercekten yaa bende bu konuyu açıcaktım ama sen benden önce davranmışşın canım :21:
Bende bugun baslicam icine birkac dis sarmisakta katarak bir tane argan yagli sampuan vardi ona kattim sisesi kucuk idi dun onla yikadim cok koktu bugun yine yikicam restoreks ile ins

Bende bugün aldim.basladim insallahh met edildigi kadar güzeldir ilk yikamada anlasilmaz tabi ama sacima surdugumde krem mi ssampuan mi surudm anlamyamdim.yani yikarken bile.yumus yumus.oldu :)
Kullanalim sonuclari paylasalim ok canlar bnde baslicam

bende bugün aldım ama elimde ki bioblas bitsin öyle kullanıcam gelişmeleri yazarım..

Ben kullandim bugun sizinki de yesil bir sampuan degil mi ben icine biraz sarmisak ta kattim bakalim ne olcak aslinda sac uzamasi direk yediklerle daha cok alakali ben duzgun yesem sampuana da gerek kalmaz

Ben bioblas bittikten sonra kullanacağımı söylemistim ama dayanamadım bugün ilk yıkamamı yaptım.. Normalde benim saçlarım dusta dökülmez ama bugün döküldü belki de zayıf saçlarım döküldü bilemiyorum.. Bi süre daha kullanıp dökülme devam ederse içine sarımsak ya da çam terebentin katarak kullanmayı düsünüyorum

Ben kullandim bugun sizinki de yesil bir sampuan degil mi ben icine biraz sarmisak ta kattim bakalim ne olcak aslinda sac uzamasi direk yediklerle daha cok alakali ben duzgun yesem sampuana da gerek kalmaz
Evet yesil.bi sampuan ise yaradigini anlamak icin bi kac ay kullanmak lazım

Back
X