M MinionRush Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2014 27 1 6 İstanbul 31 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi whitegold #21 Merhaba bende saç uzatmak için olanını kullandım azcık bir uzama olduğu doğru fakat saçlarımı biraz sertleştirdiği için bıraktım
Merhaba bende saç uzatmak için olanını kullandım azcık bir uzama olduğu doğru fakat saçlarımı biraz sertleştirdiği için bıraktım
M Merix Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2015 8 2 1 36 31 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi whitegold #22 Restorexsi bende aldım denedim saçlarım yanmıştı çok kuruydu taramaya korkuodum ve şuan kuruluk gitti dolgunlaştı yumşadı bayıldım. Bu şampuana herkese tabsiye ederim uzama konuşuna gelincede 1 ayımı tamamlamadan bişey söylemek iatemiyorum saçlarım zpr uzar o yüzden etkisini hemen farkederim burdan yazıcamm..
Restorexsi bende aldım denedim saçlarım yanmıştı çok kuruydu taramaya korkuodum ve şuan kuruluk gitti dolgunlaştı yumşadı bayıldım. Bu şampuana herkese tabsiye ederim uzama konuşuna gelincede 1 ayımı tamamlamadan bişey söylemek iatemiyorum saçlarım zpr uzar o yüzden etkisini hemen farkederim burdan yazıcamm..