Ben de bu diziyi tavsiye diyorum, kurgusu çok sürükleyici. Heyecan ve merak azalmadan her bölümde devam ediyor.
Ayrıca Beren Saat'li türk versiyonu çekilip içine edilmeden önce, orjinali izlenmeli bence.
diziye bu hafta basladim su an 14. bolumdeyi m ve dun ogrendim ki aynisini turk televizyonlarinda da gormemiz yakin hayir yani tamam esinlenirsin de dizinin giris cumlesinden tutun kizin eski sac modeline kadar hersey de ayni olmaz ki . allahtan beren saati sarisin yapmamislaraslinda diziyiizleme sebeplerimin en onemlisi Gabriel Mann(nolan ross) adama bayiliyorum ya o nasil bir ses tonudur bizim versiyonda oynayacak olan adami hic begenmedim nolan rossun yerini kimse tutamaz !!:) ayrica merak ediyorum o turk versiyondaki nolan da bisexuel olucak mi ayrica o victoria olacak olan kadinda hic victoria havasi da yok neyse revengeden cok intikamdan bahsettim . bu arada lutfen nolana bayilanin bir tek ben olmadigimi soyleyin
Merhaba çok beğendiğini umuyorum diziyi, Türk versiyonunun yapılması benide hayal kırıklığına uğrattı helede bereb saatli versiyonu , nolan ross un yerini kimse alamaz ya bende bayılıyorum o karaktere, ayrıca victoria konusunda da sana katılıyorum çok havada kalmış karakter bence , yalnız değilsin
Evet cok bgniyorum diziyi :)
Ilk bolumu izlemedim intikamin sirf oyunciluklar nasil diye merak edip 5 dk bakicaktim ama kaldi oyle
Nolan rossun bisexuel iliskilerini nasil yansiticaklar acaba
Bu arada keske revenge de nolan ve emily cikmaya baslasalar nolanin yaninda gorup de delirmeyecegim tek kadin o ve bence cok tatli bir cift olurlar :)
Olur bence ya :)yok ya nolan la o olmaz bence
Olur bence ya :)
Tabi emilynin burnu biraz buyuk olmasa iyiydimtabi simdi duzeldi biraz ama
Ala nolan sunu sunu yap sonra tesekkuru birak gorusuruz bile demeden pat diye kapat telefonu sanki usagi var
Padmayi hic sevmedim ben ya :/
Dizi devam ediyoooor, sezon arası tatil bitmiş, 2.sezon 10.bölüm gelmiş kızlar.
Bayılıyorum bu diziye intikam başlayınca 1.sezonu tekrardan izledim. Ben nolan hayranıyım bence intikamda en iyi uyarlanan karekter o olmuş. Favori çiftim de emily ve daniel zaten gerçekte de birliktelermiş. İntikamdaki kadınım victoryayla alakası yok kadının gülüşü bakışları bile çok şey anlarıyo. Bir de mert fıratı çok severim ama ondan daniel olmaz olmamış
13. Bölüm çıktı izlediniz mi kızlar
canım geç gördüm cevabını bugün 15. bölümü izleyeceğim ben baya karışık şeyler oluyor yahu
ben biriktirerek izliyorum daha izlemedim 15 i ama çok ara verdiler
hahahahah burnu mu hiç dikkat etmedim biliyomusun ama haklı olabilirsin kız minyon ya dikkat çekiyordur
ya hatun çok fena nolana geçi nazı bir tek napsın istediği gibi davranıyor
bende sonradan giren eski c.f.o mu neymiş hani padma nın yerine bakan o adama gıcık oldum yaa nasılda ihanet etmiş uyuz adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?