Revizyon (3. Ameliyat) Hakkında Deneyimi Olanlar Var mı? Gerçek revizyon hastaları lütfen yazsın

alaska142

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2024
4
2
6
28
Merhaba arkadaşlar,

Ben bugüne kadar iki kez burun ameliyatı oldum, ikincisi revizyondu ve maalesef her iki ameliyatta da ciddi doktor hataları yaşadım. Antalya’da oldum bu ameliyatları ve ikinci ameliyatım sonrası hem kıkırdak erimesi hem de enfeksiyon gibi çok zor komplikasyonlar yaşadım.

Özellikle revizyon hastalarına sesleniyorum: Lütfen doktor seçerken fiyata göre karar vermeyin. Ben ikinci ameliyatımda fiyatı yüksek ve adı duyulmuş bir doktora gittim. Sonuç yine hüsran oldu.

Antalya’daki ikinci doktorumun baş harfleri H.A. ve kesinlikle önermiyorum. Benim burnuma kulaktan kıkırdak alındı, sonra burnum enfekte oldu ve üzerine çok erken dönemde kortizon iğnesi yapıldı. Sonuç: cilt incelmesi, destek kaybı ve deformasyon.

Şimdi üçüncü revizyon için araştırma yapıyorum. Gerçekten çok korkuyorum çünkü bu işin şakası yok.

Şunu unutmayın:

✔️ Revizyon çok zor bir ameliyat.

✔️ Estetik değil, rekonstrüktif cerrahi gibi düşünülmeli.

✔️ Doktor sadece “yaparım” dememeli, süreç boyunca destek olacak mı, ona bakın.

✔️ Doktorunuz Bilgisayarlı Tomografi (BT) istedi mi? Cilt yapınıza, damar dolaşımınıza, greft durumuna baktı mı? Bunlar çok önemli.

Şu an Memet Yazar ile görüştüm, yaklaşımı diğerlerine göre daha kontrollü geldi ama hâlâ emin değilim. Dr Memet yazara revizyon olan var mı?

Çünkü hangi doktora baksam en az bir kötü yorum mutlaka var.

Bu yüzden gerçek hastalardan, özellikle 2. – 3. – 4. revizyonları yaşamış olanlardan samimi yorumlara ihtiyacım var.

Lütfen bu post altına reklam yorumları yazmayın.

Asistan, sosyal medyacı, danışman değil — gerçek hasta deneyimi istiyorum.
Başka doktordan revizyon olan önerisi olan varsa lütfen bekliyorum.

Bu süreçten geçen herkes bilir: Bu sadece bir ameliyat değil, bir travmanın onarımı, gerçekten hem fiziksel hem psikolojik çok zor şeyler yaşadım.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Gerçek yorumları bekliyorum.

Sizi cok iyi anliyorum. Benimde ilk ameliyatta burnum mahvedildi. Asiri kucultulup kisaltildi. Bende revizyon icin doktor arayisindayim, bir deneyimim yok ama abdulkadir goksel i arastirmanizi oneririm. Nebil yesiloglu na bakabilirsiniz, tomografiden icine bakiyor.
Revizyon konusunda isim yapmis cok az doktor var. Goksel bey arastirdigim kadariyla sonrasinda da surec takibi cok iyi yapiyor.
Dedigim gibi deneyimim yok ama yine de hastalarina ulasabilirsiniz internetten, Goksel beyin cok hastasi var ve ulasilabilir onlarla konusabilirsiniz.
Ben bir hastasiyla konusmustum mesela 2 defa kok hucre tedavisi yapip 3.De birini ameliyat etmisti, cok memnundu. 28 yil sonra ilk defa guldum demisti. Cok basarili buluyorum, kisilik olarak da cok arastirdim iyi birisi, gorusmeye de gittim. En azindan gorusmenizi tavsiye ederim.

Sizi cok iyi anliyorum. Benimde ilk ameliyatta burnum mahvedildi. Asiri kucultulup kisaltildi. Bende revizyon icin doktor arayisindayim, bir deneyimim yok ama abdulkadir goksel i arastirmanizi oneririm. Nebil yesiloglu na bakabilirsiniz, tomografiden icine bakiyor.
Revizyon konusunda isim yapmis cok az doktor var. Goksel bey arastirdigim kadariyla sonrasinda da surec takibi cok iyi yapiyor.
Dedigim gibi deneyimim yok ama yine de hastalarina ulasabilirsiniz internetten, Goksel beyin cok hastasi var ve ulasilabilir onlarla konusabilirsiniz.
Ben bir hastasiyla konusmustum mesela 2 defa kok hucre tedavisi yapip 3.De birini ameliyat etmisti, cok memnundu. 28 yil sonra ilk defa guldum demisti. Cok basarili buluyorum, kisilik olarak da cok arastirdim iyi birisi, gorusmeye de gittim. En azindan gorusmenizi tavsiye ederim.
Merhaba çok teşekkürler ederim dediğiniz kişilere bakıcam , umarım burnunuz ve sağlığınız çok iyi olur doğru bir doktorla 🙏🏻 aynısını kendim için de diliyorum 🥹

Back
X