Revizyon acilll

semtann

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
29
4
6
31
Revizyon düşünüyorum burun kanatlarım çöktü şimdide semtumum yamulmuyor gibi bıktım 2 yıldır hayattan hiç zevk alamıyorum belkide çözümü vardır iyi bir doktor halleder belkide daha da kötü olur bilmyiofum bildiğim artık böyle yaşayamayacağm tevfik sözen nasıl bir doktor bilginiz varmı yada hacim deliktaş

Bence başlığa revizyon acil gibi anlamsiz bir sey yazmak yerine doktorun adini yazmaliydiniz. Goren gelir yazardi.

Bu şekil yazınca ne oluyor. Gayet normal bir başlık. Konu sahibi bu şekilde daha uygun görmüş demekki
İstediği başlığı yazar bana ne. Ben onun işi görülsün diye boyle yazdim. Ayrica konu acarken acil gibi kelimeler kullanılmaması gerekiyor diye biliyorum. Bu konu da acil degil zaten.

Ben başlık nasıl atılır bilmyirouö ama direkt doktor adı yazmak banada mantıklı grldi

2 yıl sonra mi septum ysmulmya basladi ?Burnunuzun fotosunu atar mısınız özelden?

Revizyon düşünüyorum burun kanatlarım çöktü şimdide semtumum yamulmuyor gibi bıktım 2 yıldır hayattan hiç zevk alamıyorum belkide çözümü vardır iyi bir doktor halleder belkide daha da kötü olur bilmyiofum bildiğim artık böyle yaşayamayacağm tevfik sözen nasıl bir doktor bilginiz varmı yada hacim deliktaş
Çok geçmiş olsun . Bende erzurumda furkan şengöz e ameliyat oldum hayatımın hatasını yaptım burnum kesik kesik izlerle dolu yamuk yumuk upuzun bir burun yaptı şimdi bende doktor araştırıyorum

Çok geçmiş olsun . Bende erzurumda furkan şengöz e ameliyat oldum hayatımın hatasını yaptım burnum kesik kesik izlerle dolu yamuk yumuk upuzun bir burun yaptı şimdi bende doktor araştırıyorum
Fotograf atabilir misiniz özelden? ne kadar oldu ameliyat olalı?

Back
X