Revizyon Ameliyatı İçin Adım Adım...

Canım çok üzüldüm, dualarım seninle inşallah guzel ve istediğin bir buruna kavuşursun.Emre İlhan revizyon rinoplasti konusunda gerçekten çok iyi , burada en az 10 hastasını biliyorum çok başarılı sonuç aldığı...lütfen üzülme..başka ehil doktorlar da var ..inşallah güzel bir buruna kavuşursun...

çok teşekkür ederim serenades.. ben çoğu zaman gerçekten ümitsiz olabiliyorum.. ve beklemek insanı çok yoruyor.. ne vadiler atlatıcaz bakalım.. bugün Yakup Bey le görüşücem inş..

yazdığın çok iyi oldu canım, herkes hata yapabilir ama doktorun seni burun yapın konusunda bilerek uyarmadıysa hem sana hem kendisine yazık etmiş..en azından yaşayabileceğin sıkıntıları öngörüp önümüzde bu ihtimaller var bunları göze alıyorsan yapalım bu ameliyatı demeliler. Çok hastası olan ve tanınmış doktorlar bile ben bu burunu yapamam diyip hastaları geri çevirebiliyor, belki de uğraşmak istemediğinden yapıyorlar ama olması gereken bu, yapacağına inanmadığın işe bulaşmamak en doğrusu..ayrıca "senin gibi arada çıkıyor sen takıntılısın" demek ne demek..Normal insan gidip yüzünü değiştirir mi, hepimiz takıntılıyız ve rahatsız olduğumuz için yapıyoruz zaten bunu.

Onlar da haklı gerçi, bizim gibi yüzlerce insanla uğraşıyorlar, allah onlara bizden daha çok sabır versin ne diyeyim..
ama yine de her ne kadar iyi niyetli bir doktor olsa da seni düşürdüğü durum sadece bir konuşmayla kapanmamalı diye düşünüyorum, hukuksal tarafını da araştır;)

cnm hiç üzülme 3. amelytını emre beye olmuş biri olarak konuşuyorum..allah'a şükür ki emre bey gibi dr larımız var.. her tıp fakültesini bitiren dr olamıyor maalesef..dr olsa insan olamıyor hele ikisi bir çok nadir oluyor..emre bey gibi..

esterabim, görüşmelerin nasıl geçti? nasıl bir karar aldın?
umarım herşey istediğin gibi olur canım. moralini hep yüksek tut. buradaki destek o kadar güzel ki. ben de ameliyat olacağım inşallah kasımda, buradaki yazışmalar olmasa çıldırırdım herhalde.

esterabim, görüşmelerin nasıl geçti? nasıl bir karar aldın?
umarım herşey istediğin gibi olur canım. moralini hep yüksek tut. buradaki destek o kadar güzel ki. ben de ameliyat olacağım inşallah kasımda, buradaki yazışmalar olmasa çıldırırdım herhalde.

Yakup beyle görüşücem demiştim randevulu gittim ama işleri nedeniyle gelemedi ve eşi Dilek hanım daha çok yeni olduğumu bunun için 10 ay sonra gelmemi söyledi..

Emre beyle iki kez görüştüm.. gerçekten sitede dedikleri kadar var.. her yönden mükemmel bir insan..üç aylık oldu henüz ameliyat olalı.. hayatımın en büyük hatası.. inş herşey güzel olur.. Aralık ta ameliyat için karar vericez, Aralık ta gel dedi.. ameliyat için ocak olur şubat olur dedi.. Emre beye olucam canım.. burnuma kaburgamdan kemik eklenicez ve daraltılıcak.. tabi o zamana kadar psikolojim ne seyir göstericek bakalım.. hayattan bıkmış durumdayım.. senin ilk ameliyatın mı tramola?

canım senin için en güzeli olsun diliyorum. emre bey gayet başarılı bir doktor bildiğim kadarıyla, o yüzden içini rahat tut ve ameliyata kadar sık dişini. çalışıyorsan eğer zaman senin için daha hızlı geçer emin ol. herşeyin bir çözümü var sonuçta. doktorun da çözüm yolu bulmuş, ne güzel:) içine atma kesinlikle, depresyona girince toparlamak çok zor oluyor çünkü.
benim ilk ameliyatım olucak evet, ve inşallah da son olur. stresi bile yetti arttı şimdiden.

canım senin için en güzeli olsun diliyorum. emre bey gayet başarılı bir doktor bildiğim kadarıyla, o yüzden içini rahat tut ve ameliyata kadar sık dişini. çalışıyorsan eğer zaman senin için daha hızlı geçer emin ol. herşeyin bir çözümü var sonuçta. doktorun da çözüm yolu bulmuş, ne güzel:) içine atma kesinlikle, depresyona girince toparlamak çok zor oluyor çünkü.
benim ilk ameliyatım olucak evet, ve inşallah da son olur. stresi bile yetti arttı şimdiden.

inş canım benim için istediğini bende senin için istiyorum.. çok başarılı bir ameliyat geçirirsin inş.. evet depresyona girmek işi dahada zorlaştırıyor ama insan başına ne geleceğini bilmiyor.. üç ayda çok yıprattım kendimi umuyorum sonucunda zafer benim olur ve bu günleri geride bırakırım.. Emre beye her konuda güveniyorum bir başkasına gözüm kapalı tavsiye eder ve sonucundan yüzde yüz memnun kalıcağından adım kadar emin olabilirim ama kendi içinde yaşadığın tedirginlik ve ikinci ameliyat oluşu çok değişik evhamlara yol açıyor.. nasıl olucak? aynı şeyleri mi yaşıycam? tarzında.. düşünmemeye herşeyin çok daha güzel olucağını düşünüyorum öyle olucak olsun istiyorum.. ilk ameliyatımın sonucunda malesef eski burnumu özlüyorum..

Emre beyle görüştüğümüzde o kadar güzel konuştu ki kendisi ama burnuna odaklandığın için dediklerinin yarısını duymuyorsun.. beni bulmayı akıl ediyorsun, çözümünün olacağını biliyorsun o yüzden depresyona girmenin anlamı yok, sana dolma gibi bir burun yapmayacağım dedi:)) umutluyum, ümitliyim.. birinci ameliyatım sonrasında bakışlarım ablaklaştığı için ilk burnumu her gün özlüyorum.. şimdi ikinci ameliyatım sonrasında herşeyin değişmesini ümit ederken aynısı olmasından korkuyorum.. korkularım belli yani bunlarıda bir kenara atabilsem, kendime gerektiği gücü verebilsem sorun yok aslında çünkü emin ellerde olucam, çünkü Emre beye güveniyorum ama kendime güvenmiyorum..

çok teşekkür ederim tramola, seninde hayırlı haberlerini bekliyorum, herşey dilediğinden de güzel olsun.. beim için dua et;)

Son düzenleme:
Yakup Avşar'dan randevu aldığım halde görüşemedim.. Barış Çakır'dan 16 Ekim Cumartesi günü için randevu aldım arkadaşlar..hepsi şimdilik bu.. ikinci bir ameliyatı o kadar büyütüyorum ki gözümde, olmazsam bu şekilde mutlu olmak zorundayım, olursam da hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bir kez daha.. hakkımızda hayırlısı olsun..

27 Mayıs 2010.. nereden bilebilirdim hayatımın o andan itibaren zehir olacağını.. sağlık sorunlarım vardı.. bununla birlikte estetiğede karar verdik.. hayatımın her devresi çok güzel geçtiği için kimse gibi bende bilemezdim böyle hüsrana uğracağımı..

Doktorla görüştük.. "sana hayatın boyunca kullanabileceğin bir burun yapıcam".. uzman olan kendisi, ben değilim ki.. ben sadece saf olabilirim.. aklım karışmasın, korkmıyayım diye internet araştırmasına elimi süremedim.. doktor konusunda hastalarından çok iyi bir doktor sözlerini duyduk.. ama sağlık sorunu mu? estetik mi? demedik.. o doktoru seçme sebebim bir de babamın diyalize girmiş olduğu hastahane olmasıydı..

Ameliyat tarihini kararlaştırdık.. akşam vakti gün ameliyat günüme erişiyorken burnum akmaya başladı.. herkes psikolojik dedi.. boğazlarımda ağrıyordu.. haydaaa sabah oldu, hastahaneye gittik, doktor dün muayene ettim seni hiç bir şeyin yoktu dedi ilaç yazdı.. son anda kurtulmanın büyük bir işaretiydi benim için.. sonra ameliyat olmamı engelliycek bir sivilce.. hepsi geçti.. ve artık ameliyat günüm geldi..

pollyanna gibi herşeyin çok iyi olucağından ümitliydim.. ameliyattan çok korkarım diye düşünüyorken sakinleştirici sayesinde sanıyorum çok iyiydim.. anestezinin vermiş olduğu etkiyle doktoru kapıda gördüm en son ve uyudum artık.. ameliyat olmadan önce rüyamda görmüştüm.. anesteziyi veren doktorum bayandı.. rüyamda da aynı şekilde bayan doktor vardı.. bağırıyordum "vazgeçtim bennn, istemiyorummm" diye.. 2 ay bile geçti üzerinden..

hiç uyarılmadım doktorum tarafından.. ne bir kalın derili buruna sahipsin işittim.. ne de ameliyattan sonra bunlar bunlar olabilir dikkatli ve sabırlı ol işittim.. ameliyat, alçılı günlerim zevkliydi.. ne zaman ki alçılarım çıktı kocaman büyük şiş bir burun.. burnumun olmayışına mı yanayım, yüzümün geçiceğini unutup bu şekilde kalıcak korkusuyla kendimi harap ettiğime mi yanayım.. ilk günlerimdi normaldi ama idrak edemedim, korktum, yanaklarım gözlerim yerinde değildi sanki.. ilk önce mideme vurdu üzüntüm, daha sonra ishal oldum ve daha sonra istifra başgösterdi.. doktor doktor dolaştık.. aynaya baktıkça kahroluyordum.. pişmanlık dizboyuydu.. nereden bulaştım ben? naptım? nasıl yaptım? her suçu kendimde buluyordum.. her gün ağlıyordum..

gülerken burun kenarlarında, yanaklarda beliren çizgilerim yok diye üzüldüm ona kafamı taktım.. önceki resimlerimi inceledim inceledim kahroldum.. sorun yanaklarımda değilmiş meğer, şişlermiş.. insan her sabah uyandığında kendisini tanımaz mı? ilk haftalarda edindiğim stres, üzüntü boşunaymış..

burnuma gelince; kalın derili bir burun sahibesiyim.. geniş, oldukça kemerli ve öne eğik bir burnum vardı.. doktorun güvenine aldandık.. burnumu suçluyordum doktorun hatası yok, benim burnum böyle başkası daha beter ederdi sanırım diye.. gözlerim farklıydı.. eskisi gibi sevimli bakmıyordu.. hiç bir bilgiye sahip değilken nasıl teşhis koyabilirim ki.. estetikçinin görmesi lazımdı beni.. ama diyordum kemiğimi çok almış diye..

kendimde dahil herkesi üzdüm.. burayı buldum, hurraa başladım araştırmaya.. Emre Bey ismi, Yakup Avşar ismi buradakilerin memnuniyetleri.. salak en baştaki hata sende araştırsana dedim.. olan olmuş biten bitmiş.. aslında bitmiş olan derdin dermanı aranıyordu ve vardı..

Emre Bey'le görüştüm.. ameliyat olmamış halde bulunan fotoğraflarımı gösterdim.. ilk doktorumun bana yapmadığı burnumla ilgili bilgileri verdi.. karakteristik bir buruna sahipsin, yapılmaması gereken bir işlem yapmış, kemiğini çok fazla oymuş gözlerin ablak diye tabir ettiğimiz gibi olmuş dedi.. üzülme, ne burunlar var seninkisi yapılmıycak bir şey değil sadece sabırla beklemeni istiyorum seni dedi.. sitede üye olan arkadaşlarımızın burunlarını gösterdi.. cevoo, megumi, mostmore ve üye olmayan bir kaç kişi daha.. ben ağladıkça selpak uzattı..

kendi doktorumla görüşmeye gittim.. beni neden uyarmadınız kalın derili olduğum için dediğimde ameliyatta belli olur bu bilemezsin ki dedi.. sustum.. gözlerimin bakışı değişti, ablak bir şekilde bakıyorum dedim.. yok canım dedi.. sen takıntılısın dedi.. bana takıntılı diyorsunuz, uzman sizsiniz ben bilemem tabiki ama sorun var dedim.. bir tek sen değilsin böyle olan arada çıkıyor senin gibi dedi.. konuşması sert yada itici değildi.. gayet sevecen konuşuyordu ama saf yerine koyuyordu.. çünkü bir sonraki cümlesi 6 ay beklememiz lazım, burnunun ucunda deform var bak bakıldığında kalın derili olduğun belli oluyor peeling uygulıycaz demesiydi.. şaşkınlıktan laflarını toparlamaya çalışıyorken annem kızım ikinci ameliyatı düşünüyor dedi.. sakın, beter olursun dedi..

şimdi doktor konusunda ne kadar yanlış bir karar verdiğimi anladım.. doktora gerektiğinden fazla çıkışamamış olmamın nedeni babamın diyaliz hastası olduğu hastahane olmasıydı..

Emre Bey'e mail attım doktorumla görüşmemi anlattım.. sabır esterabimcim sabır lütfen.. dokuların yerine otursun.. ondan sonra inşallah dedi.. güven gerçekten çok önemli ama yanlış doktora da güvenip güvenmemek o kadar önemli..

doktorum Ümraniye medicana hastanasi KBB Rahmi Özcelep.. bir başka hastasının memnuniyetine rastlıyabilirsiniz ama ben sadece estetik konusunda kendisinden memnun değilim.. saf gibi görüp bu şekilde konuşmuş bile olsa (bir doktor nasıl oluyor da burun konusunda ilk bakışta tecrübe sahibi olamıyor hayret ediyorum) insanlığı konusunda iyi bir doktor..

şimdi Yakup Avşar'la görüşücem.. onun söyliyceklerini de burada paylaşıcam..

lütfen doktor konusunda çok dikkatli olun.. ister kalın derili olun, ister ince derili olun, ister normal derili olun önemli olan burun yapınızın olduğu gibi esas doktor seçimi önemli.. 8 ay 1 sene beklemem gerekiyor şimdi.. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.. doktor doktor geziyorum şimdi.. amacım doktorumun hatasında karar kılıp yüzüne karşı emin bir şekilde söylemek ve ikinci ameliyatım için doğru karar vermek.. Emre İhan olucak kesin ama diğer doktorlarla da görüşmemde yarar var;)

ayrıca sitede bana yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.. herkesin sağlıkla birlikte güzel burunları olması dileğiyle..

yaaa çok üzüldüm =(( çok geçmiş olsun canım.inşallah herşey yoluna girer senin için.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Moralini yüksek tut. Nekadar iyi bir psikoloji ile ameliyat olursan o kadar güzel olur sonuç. Senin için dua edicem.İnşallah revizyon sonucu istediğin gibi olur. Emre İlhan konusunda bende destekliyorum gerek yaptığı ameliyatlar gerekse revizyonlar çok başarılı.

cvanim benim yazdiklarini iyice okudum... gecmis olsun diyorum..efet doktoru cok iyi arastirmak gerekiyor cok iyi analiz etmek gerekiyor vede bire bir hastalariyla kontakda olmak gerekiyor ...belkide sans meselesidir ...benim doktorum emre beydi sahsen ben cok MEMNUNUM...:nazar:

durumuna cok uzuldum barıs beylede randevun umarım hayırlı bır sonuc getırır bu burun yahut herhangı bır estetık operasyon ıcın sunu anldım bu ısler rısklı ısler herzaman sanslı olunmuyor pozıtıf dusun derım nekadr karamsarlık okadar olumsuz sonuc doğuruyor cok gecmıs oolsun

Çok geçmiş olsun canım. Üzülme dicem ama benzer bir durum ben de yaşadım, seni anlayabiliyorum , ne desek boş gelir şu an sana,
biliyor musun, ben de tam 1 ay önce ameliyat olacağım gün grip olmuştum ve ameliyatım ertelenmişti.
ilk önce bu duruma üzüldüm, herşeyi o tarihe göre ayarlamıştım
ama olmadı , sonuç olarak başka bir gün ameliyat oldum ve bugün 13. günüm bitti.
ameliyattan çıktım, odama geldiğim an ayna istedim
aynada gördüğüm görüntü inanılmazdı
hiç morarmamıştım ama burnum aşırı kalkıktı , yattığım yerde burnumun ucu arkamdaki duvarı gösteriyordu, o gece dedim ki;
allahım ben ne yaptım , ne olacak şimdi, neden oldum ben bu ameliyatı
demek ki olmamam gerekiyormuş, o gün o yüzden grip olmuşum .
iki günüm aşırı derecede iğrenç geçti
doktorum her ne kadar , "alçı çıksın , biraz kullan , kalkık gelirse 2 dikiş keser indiririm" dese de
ben o iki dikişin de yetmeyeceğini düşündüm hep
matematiksel hesaplar yaptım evde
acaba burnum toplamda kaç mm iner ,
3 mm kendinden inse, 2 mm de dokturum indirse bana yeter yine de diye düşündüm
3. günden sonra kendimi sakinleştirmeye başladım
5. gün tampon çıktı, burnum biraz indi
alçının çıktığı gün ise bantlar da çıkınca gözlerime inanamadım
burnumu o kadar beğendim ki doktoruma minnettar kaldım ,
kalkıklığı o kadar inmiş ki bunu yaşamayan asla bilemez
yani bana o kadar dediler , iner merak etme diye
ama gerçekten bu kadar mı iner burun kalkılığı , ben hala bir mucize olduğunu düşünüyorum
dolayısıyla doktoruma dikiş filan kestirtmedim
hatta daha da ilginç birşey söyleyeyim , kalkıklığı inmesin diye dua ediyorum şimdi
hatta hatta bant aldım , doktoruma sorup geceleri kullanıcam izin verirse , sırf kalkıklığı inmesin diye =)

yani diyeceğim o ki herşeyin bir şekilde çaresi var, önemli olan hayatı kendimize zehir etmemek
bu bazen kendi kendine gerçekleşen bir mucize olabilir , bazen de dışarıdan müdahale edilerek gerçekleştirilebilir
ama her durumda sakin kalmak gerçekten bizim lehimize olur
sen de birazcık sabredeceksin, sonra çok güzel yüzünle uyumlu bir burun senin olacak, ama doktorunu çok iyi seçmelisin

herşey düzelecek
hep derim ölüm hariç herşeyin çaresi var , yeter ki o olmasın
hala nefes alabiliyorsak şanslıyız demektir
lütfen kendini daha fazla üzme

Son düzenleme:
mrh. arkadaşlar ben de revizyon olmayı düşüünyorum. Doktor araştırmasnıa başladım. Bu sitede hep emre ilhan adını duyduğum için aradım kendisini, sekreterinden randevu aldım, bana direk kadınlar kulübüne girin dediler, bu beni çok rahatsız etti, acba anlaşmalı bi durum mu var bana yardımcı olur musunuz? Nazım çerkeş basında revizyonda daha çok çıkmasına ragmen neden kadınlar kulübünde emre ilhan var??

Nazım çerkeş basında cıkıyor dıye cok ıyı oldgu manasına gelmez yada basına cıkan baska bır doktor ıcınde emre ılhanın kk yla anlşması olablır ındırım konusunda cunku cok talep alıyor halıyle ufak bı jest yapıyo olablrler canım ama nazım çerkeşe revızyon olan bırıyle konusmalısın anlmak ıcın ıyı olup olmadgnı cunku emre ılhanın burda revızyon olan hasta sayısı zaten cok yuksek

mrh. arkadaşlar ben de revizyon olmayı düşüünyorum. Doktor araştırmasnıa başladım. Bu sitede hep emre ilhan adını duyduğum için aradım kendisini, sekreterinden randevu aldım, bana direk kadınlar kulübüne girin dediler, bu beni çok rahatsız etti, acba anlaşmalı bi durum mu var bana yardımcı olur musunuz? Nazım çerkeş basında revizyonda daha çok çıkmasına ragmen neden kadınlar kulübünde emre ilhan var??

ben ankara'da serdar öztürk'e revizyon olucam. burda çok bahsedilen birkaç doktoru gördüm sonunda serdar beye karar verdim. sonucumu burda da paylaşıcam zaten. senin daha vaktin varsa benim sonucumu da görmüş olursun. kendisi muaynanesinde yaptığı revizyonların resimlerini de gösteriyor. ama ben kendi yaşadığım kötü deneyimden dolayı doktor tavsiye etmeye de korkuyorum aslında :)

ben ankara'da serdar öztürk'e revizyon olucam. burda çok bahsedilen birkaç doktoru gördüm sonunda serdar beye karar verdim. sonucumu burda da paylaşıcam zaten. senin daha vaktin varsa benim sonucumu da görmüş olursun. kendisi muaynanesinde yaptığı revizyonların resimlerini de gösteriyor. ama ben kendi yaşadığım kötü deneyimden dolayı doktor tavsiye etmeye de korkuyorum aslında :)

slm canım sen bahsettiğimiz dokotrlarla görüştün mü? bu kararı vermende ne etkili oldu? kafam çok karışıyo her gün yeni bir doktor duyuyorum, çok mutsuzum seninle iletişime geçmek isterim. özel mesaj atamıyorum. seninle iletişime geçmek isityorum. bi de senin şikayetlerin nelerdir merak ettim

Nazım çerkeş basında cıkıyor dıye cok ıyı oldgu manasına gelmez yada basına cıkan baska bır doktor ıcınde emre ılhanın kk yla anlşması olablır ındırım konusunda cunku cok talep alıyor halıyle ufak bı jest yapıyo olablrler canım ama nazım çerkeşe revızyon olan bırıyle konusmalısın anlmak ıcın ıyı olup olmadgnı cunku emre ılhanın burda revızyon olan hasta sayısı zaten cok yuksek

nazım çerkeşe revizyon olmuş birini nasıl bulcam? off off çok zormuş bu işler acayip stresliyim

slm canım sen bahsettiğimiz dokotrlarla görüştün mü? bu kararı vermende ne etkili oldu? kafam çok karışıyo her gün yeni bir doktor duyuyorum, çok mutsuzum seninle iletişime geçmek isterim. özel mesaj atamıyorum. seninle iletişime geçmek isityorum. bi de senin şikayetlerin nelerdir merak ettim

sea1215 sana özel mesaj attım cnm

Canım öncelikle geçmiş olsun. Moralini yüksek tut. Nekadar iyi bir psikoloji ile ameliyat olursan o kadar güzel olur sonuç. Senin için dua edicem.İnşallah revizyon sonucu istediğin gibi olur. Emre İlhan konusunda bende destekliyorum gerek yaptığı ameliyatlar gerekse revizyonlar çok başarılı.

teşekkür ederim canım... inş ikinci ameliyat sorunsuz geçer..

Back
X