Revizyon Ameliyatı İçin Adım Adım...

inşallahh şu günler tooozzlluuuu küflüüüüü hatırlamakta zorlandığın günlerden olacak..yok yok alzeimer olmicaksın allah korusun , tam tersi o kadar mutlu olacaksın ki hatırlamayacaksın bile şu sıkıntıları..

veren allah almasını da bilir bebişimmm
sen müsterih ol.. bak istediklerin nasıl pıtır pıtır gerçekleşecekk

bu arada seni arkdş listeme ekledim fakat özel msj gönderemiyorum sana 50 msj hakkımı doldurmam gerek

teşekkür ederim canım inşallah hepimiz mutlu oluruz her kışın sonu bahar inşallah biz de onu görürüz bu arada ben emre beyle görüştüm 4 kasımda ameliyat olacam bana dua et

4 kasımda ameliyat olacam ama halen ne hissettiğimi bilmiyorum bütün hislerimi hayallerimi kaybettim şimdi bile gözyaşları içinde msj yazıyorum o kadar mutsuzum ki hiç birşeyim yokken bir sağlık sorunu nedeniyle ne hale geldim kçok acı çekiyorum çok

inşallahh şu günler tooozzlluuuu küflüüüüü hatırlamakta zorlandığın günlerden olacak..yok yok alzeimer olmicaksın allah korusun , tam tersi o kadar mutlu olacaksın ki hatırlamayacaksın bile şu sıkıntıları..

veren allah almasını da bilir bebişimmm
sen müsterih ol.. bak istediklerin nasıl pıtır pıtır gerçekleşecekk

termessos sen gel uğra böyle bu topiğe :) ben sana baklavalar, börekler mi ikram etmem :):)

canım inş hepimiz için güzel olur herşey :)

estarabim için yazmıştım ama evet elbette senin için de geçerli , hatırlamicaz hiçbir kötü şeyi..sadece dersimizi almış olarak heybemize koyacağız , bir daha da allah yeniden önümüze koydurmasın inşallah

estarabim , 5 ay zırt diye geçer tatlişko.. hiiç kendini kasma germe
benim 1 ay geçti ama hem yıllar önceymiş gibi geliyor ameliyat , hem de daha dünmüş gibi
kayboldum zaman kavramımın içinde
hala öyle bir kavramım kaldıysa tabi

geldim tatlış
sık takılamıyorum artık foruma ama hergün mutlaka bi giriyorum

depresifpolyannadan ses çıkmıyor , onu da çok merak ediyorumm

4 kasımda ameliyat olacam ama halen ne hissettiğimi bilmiyorum bütün hislerimi hayallerimi kaybettim şimdi bile gözyaşları içinde msj yazıyorum o kadar mutsuzum ki hiç birşeyim yokken bir sağlık sorunu nedeniyle ne hale geldim kçok acı çekiyorum çok

böyle yapma canım yaa
valla benim canım da yanıyo , kaçıp gidesim geliyo şu tepedeki çarpıya basıp.. e en fazla oturma odasına kadar kaçabileceğim o yüzden yapma böyleee
hislerin hayallerin burnunun ucundamıydı ki daha önce a bitanem yaaa
eğer öyleyse ohooo bırak gitsin zaten ,,vallahi bakk ciddiyimm başka hayallere yelken açç canım yaaa

9 günün kaldı bak..çok güzel değerlendir.. şu negatifliğinden bir arınmalısın önce
doktor , şans ,zırtı pırtı biyere kadar
eğer güzel geçeceğine , herşeyin güzel olacağına İNANMAZSAN emin ol aynen öyle olur
sakın ağlamaa
konsantrasyonunu topla , inanmanın ötesine geç , EMİN ol
buna tevekkül diyoruz aşkitom
sen elinden geleni yap da Rab de seni yanlız bırakacak değil heralde
biz de yanlız bırakmicaz seni
yani evet ameliyat için parayı biz toplamicaz aramızda :))) ama gene de duamız da paran kadar değerlidir be kuşummm
öptüm seni çok çok
inan inan , sen inanmazsan biz de inanmayızzz

estarabim yine cok ictenlikle icini dökmüsün canim.. ama diger arkadaslarinda dedigi gibi insallah birgün gelecek ve sen bu günleri unutacaksin .. ben bu forumda birsürü arkadas gördüm 3. 4. ameliyatini olmak zorunda kalan ve süper bir degisim güzel bir burunua sahip olan o yüzden olmusla ölmüse care yok derler atalarimiz tamam belki uzaktan teselli etmesi kolay ama yinede umutsuzluga kapilma insallah hersey bundan sonra diledigin gibi olur

estarabim yine cok ictenlikle icini dökmüsün canim.. ama diger arkadaslarinda dedigi gibi insallah birgün gelecek ve sen bu günleri unutacaksin .. ben bu forumda birsürü arkadas gördüm 3. 4. ameliyatini olmak zorunda kalan ve süper bir degisim güzel bir burunua sahip olan o yüzden olmusla ölmüse care yok derler atalarimiz tamam belki uzaktan teselli etmesi kolay ama yinede umutsuzluga kapilma insallah hersey bundan sonra diledigin gibi olur

inş selayhus.. benim gibi bu durumda bulunanlara rabbim binlerce kez yardım etsin.. ve hiç bir bilgiye sahip olmayan insanları böyle sonuçlarından kurtarsın bir şekilde.. teşekkür ederim

Babama moral kaynağı olmam gerekiyorken kendimle boğuşuyorum kendime moral kaynakları arıyorum.. Nazar olsa gerek üzerimizde :)

Babama moral kaynağı olmam gerekiyorken kendimle boğuşuyorum kendime moral kaynakları arıyorum.. Nazar olsa gerek üzerimizde :)

canim benim cok gecmis olsun seni iyi anliyorum...ama hic bir kötü sey kalici degildir unutma..vede sabirli ol hepsi gecicekdir...morelinide bozma ucmiyim sana:)

canim benim cok gecmis olsun seni iyi anliyorum...ama hic bir kötü sey kalici degildir unutma..vede sabirli ol hepsi gecicekdir...morelinide bozma ucmiyim sana:)

ehehe:) umarız geçer açelyam.. benim gibi bilmediğimiz kaç insan vardır belki.. öncesinde hiç birini düşünemezdim.. ama şu an benim durumumda olan kişilerin siteden tanıdıklarım olsun, dışarıda bilmediğim insanlar olsun nasıl hal ve ruh içinde olduklarını çok iyi anlıyorum:( dışarıda birine bakıp yüzündeki asıklığın, kendinden geçmişliğin sebebini burun ameliyatı mutsuzluğundan kaynaklandığını şıp diye anlıyabilirim artık..

öyle bir şey ki tek değişen burnun olmuyor, hayatın istemediğin bir şekilde tam tersi oluyor.. artık hayatını burnun idare ediyor gibi bişi:Pp

inşallah çok güzel geçer ameliyatlarınız kızlar.. bu sıkıntılar hatıra olarak geride kalır. dualarımız sizinle.

27 Mayıs 2010.. nereden bilebilirdim hayatımın o andan itibaren zehir olacağını.. sağlık sorunlarım vardı.. bununla birlikte estetiğede karar verdik.. hayatımın her devresi çok güzel geçtiği için kimse gibi bende bilemezdim böyle hüsrana uğracağımı..

Doktorla görüştük.. "sana hayatın boyunca kullanabileceğin bir burun yapıcam".. uzman olan kendisi, ben değilim ki.. ben sadece saf olabilirim.. aklım karışmasın, korkmıyayım diye internet araştırmasına elimi süremedim.. doktor konusunda hastalarından çok iyi bir doktor sözlerini duyduk.. ama sağlık sorunu mu? estetik mi? demedik.. o doktoru seçme sebebim bir de babamın diyalize girmiş olduğu hastahane olmasıydı..

Ameliyat tarihini kararlaştırdık.. akşam vakti gün ameliyat günüme erişiyorken burnum akmaya başladı.. herkes psikolojik dedi.. boğazlarımda ağrıyordu.. haydaaa sabah oldu, hastahaneye gittik, doktor dün muayene ettim seni hiç bir şeyin yoktu dedi ilaç yazdı.. son anda kurtulmanın büyük bir işaretiydi benim için.. sonra ameliyat olmamı engelliycek bir sivilce.. hepsi geçti.. ve artık ameliyat günüm geldi..

pollyanna gibi herşeyin çok iyi olucağından ümitliydim.. ameliyattan çok korkarım diye düşünüyorken sakinleştirici sayesinde sanıyorum çok iyiydim.. anestezinin vermiş olduğu etkiyle doktoru kapıda gördüm en son ve uyudum artık.. ameliyat olmadan önce rüyamda görmüştüm.. anesteziyi veren doktorum bayandı.. rüyamda da aynı şekilde bayan doktor vardı.. bağırıyordum "vazgeçtim bennn, istemiyorummm" diye.. 2 ay bile geçti üzerinden..

hiç uyarılmadım doktorum tarafından.. ne bir kalın derili buruna sahipsin işittim.. ne de ameliyattan sonra bunlar bunlar olabilir dikkatli ve sabırlı ol işittim.. ameliyat, alçılı günlerim zevkliydi.. ne zaman ki alçılarım çıktı kocaman büyük şiş bir burun.. burnumun olmayışına mı yanayım, yüzümün geçiceğini unutup bu şekilde kalıcak korkusuyla kendimi harap ettiğime mi yanayım.. ilk günlerimdi normaldi ama idrak edemedim, korktum, yanaklarım gözlerim yerinde değildi sanki.. ilk önce mideme vurdu üzüntüm, daha sonra ishal oldum ve daha sonra istifra başgösterdi.. doktor doktor dolaştık.. aynaya baktıkça kahroluyordum.. pişmanlık dizboyuydu.. nereden bulaştım ben? naptım? nasıl yaptım? her suçu kendimde buluyordum.. her gün ağlıyordum..

gülerken burun kenarlarında, yanaklarda beliren çizgilerim yok diye üzüldüm ona kafamı taktım.. önceki resimlerimi inceledim inceledim kahroldum.. sorun yanaklarımda değilmiş meğer, şişlermiş.. insan her sabah uyandığında kendisini tanımaz mı? ilk haftalarda edindiğim stres, üzüntü boşunaymış..

burnuma gelince; kalın derili bir burun sahibesiyim.. geniş, oldukça kemerli ve öne eğik bir burnum vardı.. doktorun güvenine aldandık.. burnumu suçluyordum doktorun hatası yok, benim burnum böyle başkası daha beter ederdi sanırım diye.. gözlerim farklıydı.. eskisi gibi sevimli bakmıyordu.. hiç bir bilgiye sahip değilken nasıl teşhis koyabilirim ki.. estetikçinin görmesi lazımdı beni.. ama diyordum kemiğimi çok almış diye..

kendimde dahil herkesi üzdüm.. burayı buldum, hurraa başladım araştırmaya.. Emre Bey ismi, Yakup Avşar ismi buradakilerin memnuniyetleri.. salak en baştaki hata sende araştırsana dedim.. olan olmuş biten bitmiş.. aslında bitmiş olan derdin dermanı aranıyordu ve vardı..

Emre Bey'le görüştüm.. ameliyat olmamış halde bulunan fotoğraflarımı gösterdim.. ilk doktorumun bana yapmadığı burnumla ilgili bilgileri verdi.. karakteristik bir buruna sahipsin, yapılmaması gereken bir işlem yapmış, kemiğini çok fazla oymuş gözlerin ablak diye tabir ettiğimiz gibi olmuş dedi.. üzülme, ne burunlar var seninkisi yapılmıycak bir şey değil sadece sabırla beklemeni istiyorum seni dedi.. sitede üye olan arkadaşlarımızın burunlarını gösterdi.. cevoo, megumi, mostmore ve üye olmayan bir kaç kişi daha.. ben ağladıkça selpak uzattı..

kendi doktorumla görüşmeye gittim.. beni neden uyarmadınız kalın derili olduğum için dediğimde ameliyatta belli olur bu bilemezsin ki dedi.. sustum.. gözlerimin bakışı değişti, ablak bir şekilde bakıyorum dedim.. yok canım dedi.. sen takıntılısın dedi.. bana takıntılı diyorsunuz, uzman sizsiniz ben bilemem tabiki ama sorun var dedim.. bir tek sen değilsin böyle olan arada çıkıyor senin gibi dedi.. konuşması sert yada itici değildi.. gayet sevecen konuşuyordu ama saf yerine koyuyordu.. çünkü bir sonraki cümlesi 6 ay beklememiz lazım, burnunun ucunda deform var bak bakıldığında kalın derili olduğun belli oluyor peeling uygulıycaz demesiydi.. şaşkınlıktan laflarını toparlamaya çalışıyorken annem kızım ikinci ameliyatı düşünüyor dedi.. sakın, beter olursun dedi..

şimdi doktor konusunda ne kadar yanlış bir karar verdiğimi anladım.. doktora gerektiğinden fazla çıkışamamış olmamın nedeni babamın diyaliz hastası olduğu hastahane olmasıydı..

Emre Bey'e mail attım doktorumla görüşmemi anlattım.. sabır esterabimcim sabır lütfen.. dokuların yerine otursun.. ondan sonra inşallah dedi.. güven gerçekten çok önemli ama yanlış doktora da güvenip güvenmemek o kadar önemli..

doktorum Ümraniye medicana hastanasi KBB Rahmi Özcelep.. bir başka hastasının memnuniyetine rastlıyabilirsiniz ama ben sadece estetik konusunda kendisinden memnun değilim.. saf gibi görüp bu şekilde konuşmuş bile olsa (bir doktor nasıl oluyor da burun konusunda ilk bakışta tecrübe sahibi olamıyor hayret ediyorum) insanlığı konusunda iyi bir doktor..

şimdi Yakup Avşar'la görüşücem.. onun söyliyceklerini de burada paylaşıcam..

lütfen doktor konusunda çok dikkatli olun.. ister kalın derili olun, ister ince derili olun, ister normal derili olun önemli olan burun yapınızın olduğu gibi esas doktor seçimi önemli.. 8 ay 1 sene beklemem gerekiyor şimdi.. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.. doktor doktor geziyorum şimdi.. amacım doktorumun hatasında karar kılıp yüzüne karşı emin bir şekilde söylemek ve ikinci ameliyatım için doğru karar vermek.. Emre İhan olucak kesin ama diğer doktorlarla da görüşmemde yarar var;)

ayrıca sitede bana yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.. herkesin sağlıkla birlikte güzel burunları olması dileğiyle..

esterabim sende resmen iki yıl önceki halimi gördüm,ameliyatımı olmuştum ve yaşadığım psikoloji aynıydı.bak senin gibi yüzlerce insan var,birsürü destekçin var,olmuş şeyler için üzme kendini.dua da edicem aklıma geldiğin zamanlar:)neyseki benim de iki hafta sonra revizyon ameliyatım var,çok mutluyum:)umarım bu doğru bir seçimdir,ferruh bingül hakkında duyan bilen varsa beni uyarsın kızlar,ikinci bir felaket cidden felaket olur yani:2:

esterabim sende resmen iki yıl önceki halimi gördüm,ameliyatımı olmuştum ve yaşadığım psikoloji aynıydı.bak senin gibi yüzlerce insan var,birsürü destekçin var,olmuş şeyler için üzme kendini.dua da edicem aklıma geldiğin zamanlar:)neyseki benim de iki hafta sonra revizyon ameliyatım var,çok mutluyum:)umarım bu doğru bir seçimdir,ferruh bingül hakkında duyan bilen varsa beni uyarsın kızlar,ikinci bir felaket cidden felaket olur yani:2:
ferruh bingöl hakkında bilgi bilmiyorum inan ki canım yaa.. ama umarım senin çin hayırlısı olur.. çevremde görüyorum böyle bizim gibi olanları, kısaca dünyadan kesilenleri..

annem daha bugün anlattı bak arayıp.. hastahanede babamın yanındayken bir bayanla konuşmuşlar.. benim kızımında burnunda hiç kıkırdak bırakmamışlar, psikolojisi bozuldu, evden dışarı çıkamadı hiç demiş.. Op. Dr. Mustafa Kuzdere'ye oldu demiş.. gitsin senin kızında bir görünsün felan demiş.. dedim o kızın geçtiyse, o kurtulduysa bu sıkıntıların hepsi geçici.. ihmal edilmiyoruz yani, ikmal durumundayız:) cevo'da öyle zira.. oda ne büyük sıkıntılar atlattı ama atlattı:) bizde öyleyiz inşş.. bizimde geçicek dönemlerimiz gelicek.. ama psikoloji derinden sarsılıyor ve toplanılması çok güç oluyor.. aynaya bakmadıkça daha mutluyum.. daha iyiyim.. :)

Back
X