Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım korkma. ameliyatın başarılı geçtiyse eğer şu an şiş durumdasındır o yüzden sana öyle geliyordur eminim. zamanla düzelicek. ben 2. ameliyatımı henüz olmadım. psikoloğa gidiyorum görüşüyorum. ama sana eski neşeli günlerini geri vermiyo. tekrar aynı şeyleri yaşamak korkusu var o yüzden. hazır hissettiğim zaman doğru zaman olucak benim için. umarım herşey değişir.
tam olarak ne olduğu anlatırsan yardımcı olabiliriz. üzülme şimdiden.
haziran 2010 tarihli yazını okudum. eger hala ameliyat olmamışsan dr erol kışlaoğlu, dr süreyya seneldir ve serhat tuncer ile de görüşmeni öneririm. bu kadar sıkıntıdan sonra sadece fikir almak için bile dr lara danışman önemli geçmiş olsun.
Merhaba arkadaslar ..Ben Adanada 2.ci burun ameliyatımı olmak istiyorum, hic nefes alamıyorum dogru doktoru bulmak icin yardımlarınızı rica ediyorum , lutfen yazarsanız sevinirim...