Revizyon Ameliyatı Olup Memnun Olanlar

yeni gördüm 3 ay olmuş . ama ödemler ve iyileşme süreci deri yapnızada bağlı,,ince derili hastalar daha erken iyileşebiliyorken kalın derili hastaların ödemlerin tamamen inmesi ve burnun gerçek şeklini alması 1 yılı bulabiliyormuş..inş revizyona gerek kalmaz sizinde ama gerekirse bile korkulucak bişey yokmuş gerçekten doğru doktoru bulduktan sonra :)

akıntılarım oluyor, doktor da sigara yüzünden olduğunu söylüyor. ama bırakamıyorum. 3 ay geçti ameliyatımın üzerinden. ödemler hala var bu da nefes problemi çekmeme neden oluyor. bir tarafın şişliği daha fazla olduğu için yamukluk da var. doktor sürekli 6 ay 6 ay deyip duruyor, 6. aynı bekliyorum heyecanla :/

evet derim kalın iyileşmenin geç olması ondan olabilir. iyileşme süreci için 1 yıl bekle diyorlar, o kadar uzun mu sürüyor. sizin kaç ayda iyileşti?

kalın derili miyim ince mi bilmiyorum ama 11. ayımda olmama rağmen hala her geçen gün biraz daha oturuyor burnum:) acele etmeyin bencede bi 6 ay dolsun zaten birden geçiyor zman..

haklısın çok uzun bir iyileşme süreci var, ilk başlarda panik yapıp morali bozmanın anlamı yok. sabır çok önemli. estetik burun ameliyatı düşünen arkadaşlar bu süreçlerin psikolojik etkilerini de göz önünde bulundurmalı ve sabır sahibi olmalı. 3. ay kontrolümden çıkar çıkmaz doktorumun suskunluğuna bozulup, bir an olumsuz düşüncelere kapıldım ama çok haklısın daha erken hatta 6 ay bile erken olabilir, bunun için tam 1 yıl sabırla beklemeliyiz. yazılanları, çizilenleri okudukça, deneyimler paylaşıldıkça daha iyi anlıyor insan. tekrar teşekkür ederim Angel. umarım 1 yıl sonunda olumsuz bir durumla karşılaşmam ve burnumun geçirdiği değişimi sizinle ve yeni operasyon geçirmiş arkadaşlarla paylaşabilirim. sağlıklı günler :)

Bende iki defa burun ameliyatı olmuş ve mutlu olmayan bîr hastayım bir sürü doktorla görüştüm bîr kısmı yamukluk düzelir derken bir kısmı hayır düzelmez düzeltirim diyen yalan söyler diyor be yapacağım bilmiyorum

doktor eren tastan var, revizyonda cok iyimis, onada bir görün, bende nosu var, özelden yazabilirim sana istersen

Valla ben prof dr selcuk inanliya oldum cok memnununum coookkk kendinisine tekrar tekrar tsk ederim yeri istanbulda bi gorun istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…