yok canim ya duzelme falan olmuyo malesef ayni sorunu bende yasiyorumarkadaşlar ilk aylarda yamukluk olup da sonradan düzelen arkadaşlar var mı? bir de sigarayı bırakamıyorum. görüşlerinizi öğrenebilir miyim?
1 senehadi ya, senin kaç ay oldu peki?
ben de merak ediyorum süreyya şeneldir revizyonda nasıl acaba?süreyya şeneldire revizyon ameliyatı olan var mı?
cokdannn oldu canm emre ilhanacevoo ne yaptin sen ? Revizyon oldunmu? Doktor buldunmu?
resimlerini görebilir miyiz cevonun?cokdannn oldu canm emre ilhana
evet canm ilk sayfalarda varresimlerini görebilir miyiz cevonun?
kaçıncı sayfa canım göremiyorumevet canm ilk sayfalarda var
doktor eren tastan var, revizyonda cok iyimis, onada bir görün, bende nosu var, özelden yazabilirim sana istersenBende iki defa burun ameliyatı olmuş ve mutlu olmayan bîr hastayım bir sürü doktorla görüştüm bîr kısmı yamukluk düzelir derken bir kısmı hayır düzelmez düzeltirim diyen yalan söyler diyor be yapacağım bilmiyorum
Valla ben prof dr selcuk inanliya oldum cok memnununum coookkk kendinisine tekrar tekrar tsk ederim yeri istanbulda bi gorun istersenArkadaşlar ben 6 ay evvel Revizyon burun ameliyatı oldum. Sonuçlardan memnun değilim. Çok endişeleniyorum. Lütfen bildiğiniz doktorlarlar var ise deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Artık doğru düzgün nefes bile alamaz oldum.
Tabiki yazanilirsen sevinirim canımdoktor eren tastan var, revizyonda cok iyimis, onada bir görün, bende nosu var, özelden yazabilirim sana istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?