Revizyon Ameliyatı Olup Memnun Olanlar

Buraya yeni üye oldum. Cansu ben :) Almanyada ameliyat oldum ama burnumu hala cok uzun buluyorum. Revizyon icin herkes emre beyi önermis. Tugrul maral'da revizyon yaptiran var mi hic ?

Ewet bnm samimi oldum iki ark.ona oldu bnm term. insallah bu Pazar:) icini rahat tut .arkadaslarimi gördüm icin bnm cok rahat. Havalimanindandan aliyolar sni otele ...devami Klinik.

Ewet bnm samimi oldum iki ark.ona oldu bnm term. insallah bu Pazar:) icini rahat tut .arkadaslarimi gördüm icin bnm cok rahat. Havalimanindandan aliyolar sni otele ...devami Klinik.

Selam sehnaz nasil oldun peki ? umarim hersey iyi gecmistir :) Tugrul beyle görüsmüstüm zaten cok tatli biri.

burdaki yazilari okuyurumda ayni benim dusuncelerim.kas burun emeliyyati olmazdim.nerden oldum bu emeliyyeati.hec memnun deyilim.ama malesef
ben sizin kibi deyilim ben revizyon bile olamam.doktorlar emeliyyat olsan bile bu duzelemez diyoorlar.cook ofkeliyim .cooook pesmanim.Allahim coook pesmanim ben nasil boyle bir yanlis yapdim.neden emeliyyat oldum.offffffff

Daha önceki yorumlarım zaman içinde tamamen değişti. Burnum artık son şeklini aldı. Memnun ve mutluyum. Derimin inceliğinden dolayı endişelenip paniğe kapıldım. olumsuz yorum yaptığım için üzgünüm. Erken konuşmuşum. Hiçbir sorunum yok diyebilirim. Yıllardır foruma da girmedim. Doktorumlada görüşmedim. Sorunsuz hayatıma devam ediyorum. Doktoruma haksızlık ettiysem özür diliyorum. O da hakkını helal eder umarım. Ameliyatımı Emre bey 2010 yılında yaptı. Sevgiler.

cevoo ben de ameliyat olalı 1buçuk ay oldu burnumun şeklinden emin olamıyorum. burnunun iyi ya da kötü olduğuna ne zamn karar verdin. yani ne zaman belli oluyo nasıl olacağı tam olarak ?

neden doktorlarınız ameliyat olsanda düzelmez diyor sorun neymiş peki ? bende ameliyat oldum ve burnum feci durumda ve çok pişmanım,henüz 2. ameliyat için biriyle görüşmedim ve doktor araştıyorum neden böyle dediklerini paylaşırsan çok seviniirm

revizyondan önce şikayetiniz neydi bende 2 ay önce ameliyat oldum ve burnum şuan eğri eskiden hiç böyle bir problemim olmadığı halde.Bu nedenle revizyon olmayı düşünüyorum canım çok sıkkın ve kafam çok karışık lütfen bana yardımcı olun

benim ilk ameliyatımda burun sırtım fazla inceltilmiş,uç kısmıda sarkıktı.zamanla dahada bozulduve eğrildi.her iki profildende farklıydı ve burun sırtıda fazla inceltildiği için hiç nefes problemimde artmıştı.ama sizin daha çok yeni ödemleriniz vardır mutlaka düzelir ama düzelmezse bile çözümü var nasıl olsa .inş gerek kalmaz revizyon ameliyatına.çok geçmiş olsun..

evet hala ödemler var tabi ki şişliklerim iniyor her geçen gün fakat eğrilik düzelmiyor,revizyondan memnun kalan birilerinin olması beni çok sevindirdi,Emre Bey le en kısa zamanda görüşeceğim.Bizimle deneyiminizi paylaştığınız içinde çok teşekkürler.Yeni burnunuzla sağlıklı ve güzel günler geçirin benim içinde dua edin lütfen :)

Rica ederim..inş gerek kalmaz ama gerek olsada Emre bey gerçekten çok başarılı hiç korkmayın Emre beyle görüşürseniz o size zaten düzelip düzelmeyeceğinide söyleyebilir..çok tşk ederim..inş sizinde herşey istediğiniz gibi olur :)

Cevoo bana resımlerını yollarmısın yada nasıl gorebılırım burun resımlerını acıl canım ya benım de 3 amelıyatım olacak ıyı bır dr bulursam

Bugun revizyonda 3.günüm kulagimdan kikirdak alindi.burnuma koyuldu. Antalyadayim.doktorum hadi bey.bakalim sonuclari zaman icinde gorucez..sevgiler..

merhaba arkadaşlar yazdıklarınızın bir kısmını okumaya çalıştım. bugün tam 3 ay oldu ameliyat olalı mutlu değilim. burnum yamuk ve doktorum ödemlerden dolayı olduğunu söylüyor. ameliyat sonrası iyileşme sürecini ondan bundan duyduğum kadar öğreniyorum. doktorum çok konuşkan değil ve beni hiç tatmin etmiyor. 6 ayda ödemlerin hepsi iner sekle girer diyor. siz deneyimlerinizi anlatır mısınız? bazılarınızın fotolarına baktım 1. ayda bile şiş gözükmüyor ama benim hala şiş gözüküyor bu normal mi? bir de revizyon hiç düşünmemiştim, emre bey hakkında yazılanları okuduktan sonra düşünmeye başladım ama çok korkuyorum..

arkadaşlar ilk aylarda yamukluk olup da sonradan düzelen arkadaşlar var mı? bir de sigarayı bırakamıyorum. görüşlerinizi öğrenebilir miyim?

yamukluk değilde ödem bir tarafta diğerinden olabilir buda öle gibi görünüyordur belkide size..sigaraya gelince bende bırakamamıştım

teşekkür ederim AngeL cevabın için. peki sigarayı bırakmamanızın size ameliyatla ilgili olumsuz etkiileri neler oldu? bir de burun ucum hala kalkık doktor düşeceğini, yani normal hizaya geleceğini söylemişti, bu doğru mu ve ne kadar süre sonra gerçekleşir.

Rica ederim...Valla olumsuz etkisi derken doktorlar boşuna bırakmamızı istemiyorlardır eminimki mutlaka olmuştur .benim bildiğim kadarıyla iyileşme süresini uzatıyor ...sizin ne kadar geçti ameliyatınızın üzerinden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…