Ewet bnm samimi oldum iki ark.ona oldu bnm term. insallah bu Pazar:) icini rahat tut .arkadaslarimi gördüm icin bnm cok rahat. Havalimanindandan aliyolar sni otele ...devami Klinik.
geçmiş olsun canım.seni çok iyi anlıyorum ve üzüntünü cidden paylaşıyorum canım.düzeltimiycek şey yoktur emınım ama o kadar acısını çekip normal beklentiler içerisine gırıpte tatmın olamamak ve insanın bu psikoljık yıpranma süreci parayla ölçülmüyo hakkaten.bende revizyon olucam ve inan karar veremıyorum güvenemıyorum bu yüzden çok araştırıyorum.üzülme inşallah düzelir canım
Daha önceki yorumlarım zaman içinde tamamen değişti. Burnum artık son şeklini aldı. Memnun ve mutluyum. Derimin inceliğinden dolayı endişelenip paniğe kapıldım. olumsuz yorum yaptığım için üzgünüm. Erken konuşmuşum. Hiçbir sorunum yok diyebilirim. Yıllardır foruma da girmedim. Doktorumlada görüşmedim. Sorunsuz hayatıma devam ediyorum. Doktoruma haksızlık ettiysem özür diliyorum. O da hakkını helal eder umarım. Ameliyatımı Emre bey 2010 yılında yaptı. Sevgiler.
burdaki yazilari okuyurumda ayni benim dusuncelerim.kas burun emeliyyati olmazdim.nerden oldum bu emeliyyeati.hec memnun deyilim.ama malesef
ben sizin kibi deyilim ben revizyon bile olamam.doktorlar emeliyyat olsan bile bu duzelemez diyoorlar.cook ofkeliyim .cooook pesmanim.Allahim coook pesmanim ben nasil boyle bir yanlis yapdim.neden emeliyyat oldum.offffffff
kesinlikle istediğin gibi olur.bende 20 gün önce Emre beye revizyon ameliyatı oldum.hem görüntü hemde fonksiyonel olarak çok memnunum.etrafımdan aldığım yorumlarda harika. Emre beyden bahsetmeme gerek bile yok zaten hem çok ilgili hem güven veren hemde hastalarının istediğine ve detaylara fazlasıyla önem veren çok başarılı bir doktor.kesinlikle çok doğru bi karar vermişsin.herşey gönlünce olsun inş :)
revizyondan önce şikayetiniz neydi bende 2 ay önce ameliyat oldum ve burnum şuan eğri eskiden hiç böyle bir problemim olmadığı halde.Bu nedenle revizyon olmayı düşünüyorum canım çok sıkkın ve kafam çok karışık lütfen bana yardımcı olun
benim ilk ameliyatımda burun sırtım fazla inceltilmiş,uç kısmıda sarkıktı.zamanla dahada bozulduve eğrildi.her iki profildende farklıydı ve burun sırtıda fazla inceltildiği için hiç nefes problemimde artmıştı.ama sizin daha çok yeni ödemleriniz vardır mutlaka düzelir ama düzelmezse bile çözümü var nasıl olsa .inş gerek kalmaz revizyon ameliyatına.çok geçmiş olsun..
evet hala ödemler var tabi ki şişliklerim iniyor her geçen gün fakat eğrilik düzelmiyor,revizyondan memnun kalan birilerinin olması beni çok sevindirdi,Emre Bey le en kısa zamanda görüşeceğim.Bizimle deneyiminizi paylaştığınız içinde çok teşekkürler.Yeni burnunuzla sağlıklı ve güzel günler geçirin benim içinde dua edin lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?