canım doktorunla görüştün mü? kalbin durması falan bana tehlikeli geldi. şimdi nasıl durumun?
dün özel bir hastanede haseki den osman karaaslan gelip revizyon ameliyatımı yaptı.ameliyattan sonra bir kere kalbim durdu.burnumda tamponlarım yarın alınıcak.her uyumamda nefesim kesiliyor ve titreyerek uyanıyorum.revizyon ameliyatını olup tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız ?bundan sonra neler olucağını merak ediyorum .
Sanırım burundan nefes almaya alışık olduğunuz için, uyurkende ağzınızı kapatıp; yine burnunuzdan nefes almaya çalıştığınız için böyle bir sıkıntı yaşadınız.Tavsiyem ağzınız devamlı açık olsun uyurken....
geçmiş olsun kalbinin durması çok korkutucu neyseki atlatmışsın. ben de revizyon olucam korktum şimdi :S
geçmiş olsun canım. umarım her şey geçer iyileşirsin bir an önce. iyi haberlerini yepyeni mutlu fotoğraflarını paylaşman dileğiyle
nasıl kalbin durdu..elektro şok falan mı yaptılar ameliyathanedeyken mi durmus..
ameliyattan çıkmıştım tam kendime gelmeden hemşire ağrı kesici iğne yapmaya gelmiş ben birden bayağı bir sallanmaya başlamışım nabzıma bakmış yokmuş.herşeyi duyuyordum ama gözlerimi açamadım.doktorun göğsüme vurup masaj yaptığını hatırlıyorum çok korkunçtu kızlar.dünden beri o anı unutamıyorum
kızlar amponlarım alındı çok şükür buğün rahatnefes alabiliyorum dünya varmış yaağ
Canim cok gecmis olsun ya.. Panik mi yaptin acaba hafiften ? Biraz heyecan yaptiysan bilincsiz sekilde oyle birsey de olabilir.. Su an uyumaya korkar olman da bu bilincaltinin verdigi birsey olabilir.. Narkozu da vucut uzun sure atamiyo mudur nedir cok sukur atlattik..
cok geçmiş olsun yaa korkunç bişi duyup da bişi yapamamak falan :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?