revizyon ameliyatı

yani önceden doğal durmuyodu sonra mı doğal oldu. yani şimdi kimse anlamıyo mU? çünkü benimki de doğal değil şimdi. bi de kıkırdak nerden alındı? çok acıyo mu? bakınca burnuna kıkırdak olduğu anlaşılıyo mu? iz kalıyo mu? çok soru sordum ama kusur abakma teşekkürler

canım ilk ameliyatımda burnumuz üstündeki kıkırdak çöktüğü için sanki yanmış ğibi iz yaptı.alt deri boş kaldığı içindi.2.ameliyatta osman bey şeklinide beğenmedi.sana daha doğal bir burun yapalım dedi.kırık yeride tam kırıp.kemikleri yapıştırdıkları bi madde varmış onunla yapıştırdı.ucu eskiden çok kalkıktı.nerde yaptın,kaça yaptın diyolardı.benide çok rahatsız etti bu durum.şimdi yabancılarda hiç böyle tepkiler almıyorum.:lepi:kimse anlamıyo.buda beni çok mutlu ediyo.delikafaduldensanki hiç ameliyat olmamışım gibi.

merhaba yasmin_84; ben osman karaaslan ı araştırken senin de osman karaaslan hakkında bilgi edinmek için yazmış olduğun yazıları gördüm sanırım haziran da ameliyat oldun canım,sence nasıl bir doktor osman bey burnun nasıl oldu ya da ne gibi problemler yaşadın kısacası önerir misin osman beyi?? arkadas olarak ekledim seni resmin varsa görmek istiyorum lütfen bana cvp yaz hiç karar veremiyorum yardımlarını bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…