revizyon ameliyatı

slm yasmin ben de revizon düşünüyom kime yaptın? memnun musun? çok merak ettim bi de korktum şimdi öyle diyince

korkma korkma. bunların hepsi doktorların uzmanlığına, bir de bünyeye bağlı şeyler. ben revizyon ameliyatıma 1 gecede karar verdim, tek başıma gittim oldum ve sonrası çok hafif geçti. üstelik de 4-5 saat sürmüş ameliyat.

ya arkadaşlar bu revızyon amelıyatı kısa surmuyormu ya ????**ben 2 kez burun amelıyatı oldum ..ne yazıkkı suanda burnum saga kayık duruyor doktor 5 dakıkalık bısey dedı olmazsa duzeltırız dedı hamıleyım dıye bıse yapamadı dogumdan sonra bırde burun amelıyatına gırecem ya kafayı yıcem valla resmen burnum sağa bakıo of offffffffff

revizyonun niteliğine göre değişir. mesela benim burnum çok sorunlu o yüzden ameliyat en azından 2 saat sürecek

acaba yanı sorunları tekrar mı yaşıycaz? korkunç surat, şişlikler, morluklar. siz en uygun doktora nasıl karar veriyosunuz?

canım burnum eskıye göre cok ıyı ilk amelıyatımın basarısızlıgını kapadı amaaaaaaaa bu seferde burnumun ucu kıkırdağı resmen sağa kayık duruyor burnum önden sağa kaymış durumda...şişmiş guya ınmemıs 5 dk da duzeltırız dedı olmazsa...hatta ıgne vuracaktı ödem için hamıleyımdıye vuramadı...doğum yapim ilk işim doktordayım

peki hangi doktara ne kadara oldun ? cevap verebilir misin. Gizli saklı kalmasına gerek yok. eğer istersen özelime yazabilirsin ?

selam kızlar bayağıdır nete giremedim benim 1.ameliyatım çok rahattı ama 2.çok ağır geçti bende sizin gibi çok doktor araştırdım.ama hepsi ilk doktora yönlendirdi.icerde nekadar kıkırdak var o bilir dedi.biz yaparsak daha kötü olabilir dediler.ama eskisine güvenim kalmamıştı.gidip eski dok.konuşup dava açıcam burnumu mahvettiniz dedim.eşim biraz üstüne yürüdü o da hasekiden osman karaaslanı getirip beraber yapmayı teklif etti.ve oldum.burda kabul un doktoruymuş doğal olduğu için onu tercih ettim.ama askalsın ölüyordum valla.herkesin bünyesi narkozu kaldırmıyormuş.

acaba yanı sorunları tekrar mı yaşıycaz? korkunç surat, şişlikler, morluklar. siz en uygun doktora nasıl karar veriyosunuz?

canım benim ilk ameliyatım da 10 gün çok korkunçdum.ama revizyonda ne morarma ne şiş nede ağrım olmadı.sen yine eski doktorunla görüş bozduğunu düzeltmek zorundalar

bana da 30 dakika dedi 3 saat ameliyatta kaldım.ilkine göre daha zor oluyomuş.daha da riskli.doktorların hiç biri iyi yaparız diye garanti vermiyorlar

canım benim ilk ameliyatım da 10 gün çok korkunçdum.ama revizyonda ne morarma ne şiş nede ağrım olmadı.sen yine eski doktorunla görüş bozduğunu düzeltmek zorundalar

Ağrı sızı kesinlikle iyi bir doktora ameliyat olup olmamakla alakalı. Ben de revizyon ameliyatımda daha ilk günden kalktım, sokakta dolaştım, başım bile ağrımadı. Morarma oldu ama o da benim tenimle, cildimle, bünyemle alakalıydı.

yasmin sen kime olmuştun revizyonu?

haseki den osman karaaslana oldum canım.görüştüğüm hastaları hakkında iyi şeyler söylüyordu.ilk görüşmemizde konuşmaları bana güven verdi.

slm yasmin, fotolarına baktım. çok doğal duruyo nerden revizyon oldun ki anlmadım. kıkırdak ekleme falan yok di mi çünkü zaten kemik gayet normal yani

Canım çok geçmiş olsun. inşallah gün geçtikce daha iyi olur burnun. bende bakabilir miyim resimlerine merak ettim :)

slm yasmin, fotolarına baktım. çok doğal duruyo nerden revizyon oldun ki anlmadım. kıkırdak ekleme falan yok di mi çünkü zaten kemik gayet normal yani

kıkırdak içerde çökme yaptı kemik burun deliğimi kapatmıştı nefes alamadım.çok zorlanıp baş ağrıları çektim gece uyuyamadım.çok yakından bakınca anlaşılıyodu.yoksa şeklini umursamadım.ameliyatta doktora şeklini değiştirme dedim.ucu çok kalkık amel.olduğun anlaşılıyo doğal ve küçük olsun istedi.bende doktoruma bıraktım.şimdi kimse anlamıyo.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…