slm yasmin ben de revizon düşünüyom kime yaptın? memnun musun? çok merak ettim bi de korktum şimdi öyle diyince
valla ben aynı doktora olucam sonucta onun hatası duzeltsın tekrardan para veremıcem dur bakem nolacak
acaba yanı sorunları tekrar mı yaşıycaz? korkunç surat, şişlikler, morluklar. siz en uygun doktora nasıl karar veriyosunuz?
ya arkadaşlar bu revızyon amelıyatı kısa surmuyormu ya ????**ben 2 kez burun amelıyatı oldum ..ne yazıkkı suanda burnum saga kayık duruyor doktor 5 dakıkalık bısey dedı olmazsa duzeltırız dedı hamıleyım dıye bıse yapamadı dogumdan sonra bırde burun amelıyatına gırecem ya kafayı yıcem valla resmen burnum sağa bakıo of offffffffff
canım benim ilk ameliyatım da 10 gün çok korkunçdum.ama revizyonda ne morarma ne şiş nede ağrım olmadı.sen yine eski doktorunla görüş bozduğunu düzeltmek zorundalar
revizon sonrası resimlerini görebelir miim?
slm yasmin, fotolarına baktım. çok doğal duruyo nerden revizyon oldun ki anlmadım. kıkırdak ekleme falan yok di mi çünkü zaten kemik gayet normal yani
Canım çok geçmiş olsun. inşallah gün geçtikce daha iyi olur burnun. bende bakabilir miyim resimlerine merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?