Revizyon Ameliyatlarinda Basarili Doktor...

mrb gülay benimde revizyon ameliyatına ihtiyacım var bende seni merak ettim acaba emre bey nasıl yapmış burnunu bana yardımcı olabilirmisin

canim bende almanyada yasiyorum bu forumda baya bi arasdirdikdan sonra ilk ameliyatimi istanbulda EMRE ILHAN a oldum ve cok memnunum cok hastalariu var avrupadan ve turkiyeden..bildigim kaadariyla emre bey revizyondada oldukca basarili forumda bir kas arkadasimiz ona oldu revizyon ve memnunlar bak istersenturkbayragi

slm bin de emre ilhan düşünoym ama kendisini aradım randevu için direk bana kadınlar kulübünü gösterdiler. sanki site ile anlaşmalılar gibi rahatsız etti beni

yurtdışında rinoplasti ameliyatlarında başarılı olabilen fazla doktor yok.
amerika'da çok ünlü bir kaç cerrah dışında ve de iran dışında önerilebilecek doktor yok yani.
burunlar ne kadar sorunlu olursa cerrahlar o kadar ustalaşıyorlar tabi.

çok doğru bi söz benim ameliyatıma 2 tane prof.girdi sonuç felaket hem görüntü hemde nefes olarak.........

revizyonu yapabilecek doktorlar sayılı yakup avşar emre ilhan. nazım çerkes ise ciddi deformitesi olmayanları yapabilir.

arkadaşlar bir doktor.ne kadar çok ameliyat yaptıysa o oranda uzmanlaşıyor.kbb ci plastik cerrah tartışması bence doğru değil.benim doktor kbb uzmanıydı.burnumda ne kemik ne kıkırdak bırakmış hepsini almış.burnun anatomisindan,fonksiyonel yapısından haberi yok.

Herkese merhaba,

Ben burada adı geçen popüler olan pek çok doktorla görüştüm. Hiç biri için olumsuz bir yorum yapamam açıkçası hepsi çok güleryüzlü ve karşısındakini dinleyen insanlarlar ancak her doktorun kendine göre bir tarzı var burada önemli olan sizin değişim isteğinize ne yönde cevap verebilecekler sizde yarattığı güven hissi.. Ben revizyon ameliyat olmayı düşünüyorum size sorum revizyon ameliyat olmuş arkadaşlar varsa eğer kaburgadan veya kulaktan kıkırdak alınarak kullanılmış olan var mı veya bazı doktorlar kadavradan alarak ameliyat yapıyorlar kimi doktor bunun için ileride sorun çıkar yorumu yapıyor.

Revizyon ameliyatınız sonrasında Ne kadar sürdü iyileşme süreciniz sonuçta burun dışında bir de vücudunuzda bir ameliyat daha gerçekleştiriliyor burda gördüğüm çoğu kişi ilk ameliyatını olmuş resimlerini paylaşmış kişiler sizden ricam eğer yazmak istemiyorsanız bile ekleyip özel mesaj atabilirseniz hem bu süreci deneyimlemiş hem de kafasına benim gibi bu konu takılmış kişiler varsa fikirlerimizi paylaşabiliriz.

Teşekkürler şimdiden bu süreçte karar veren tüm arkadaşlara bol şans ve yeni burunlarıylaaa musmutlu güzel bir hayat dilerim : )

Revizyonda en basarili isim emre ilhan ornegi cok olan arkadaslar fotograf koyuyorlar devamli:)

ayyynı ben şuan öyleyim ameliyatımı izmirde en iyi denen halis ünlü yaptı burun ilk harikaydı ama günden güne güzel olcak derken dediğiniz şeyler oldu.sağdaki kemer yine çıktı.sanki biri sağıma yumruk atmış gibi hafiften çöktü.burun ucunda v oldu.ve sol profil bildiğin kemerli sağ profil normal.önden top ucu hala.8ay oldu..körolsun maddiyatın gözü param çok olsaydı bende adam gibi istanbulda bilindik doktorları seçerdim ama 3bin tl bile bana çok geldi verirken..şimdi bide revizyon istiyorum bakalım nasıl altından kalkıcam...

Arkadaşlar ben Güncel Öztürk hakkında bilgi almak istiyorum.Lütfen yardımcı olur musunuz? Revizyonda başarılı mı? İlk doktorum burnumu mahvetti yüzümü tanınmayacak hale getirdi.burnumun uzatılıp oyulmus burun duvarımın düzeltilmesi lazım.Emre ilhan fiyatı çok yüksek sanırım.Lütfen revizyon fiyat bilgisi verir misiniz?

Benimki de aynı durumda.hem uzatılmış hem de oyuk..

Arkadaslar slm bende revızyon olacağım 4 yıldır araştırıyorum bir kaç gün önce Emre Beyi aradım 2. Ameliyat 12 binden başlıyor burunun durumuna göre artabiliyormuş muayene tarihi almanız gerekiyormuş gidip görüştükten sonra birde ameliyat tarihi veriliyor aylar sonraya ben yurtdışında yaşıyorum gel git yapılması oldukça zor birde Muhammet dilberi aradım oda 11 binden başlıyor ancak muayene tarıhını siz bildire biliyorsunuz ve anlaşırsanız hemen ameliyat ediyormuş açıkçası bana daha uygun geldi hasta fotolarıda cok güzel bir araştırın derım ayrıca bilgi almak için Emre beye mail atmama rağmen cvp bile yazmadı yardımcı olduysam ne mutlu

Merhaba revizyon oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…