- Konu Sahibi ebbrruuuu22
-
rica ederim cnm opuyorumnanaktan bende ameliyat olmayi düsünüyorum yani insallah olucam doktorumu bu sitede buldum zemuszemus eminim sende bulucaksindir o yüzden her topice bak derim canim duydugun doktorlarida internetten arastirirp baglanti kur senin icin daha kolay olur yerimseniben
ayyyy bu arada sen almanyadansin bende viyanadayim o yüzden doktorlarla yüz yüze görüsme sansimiz pek yok ama eminimki KK sayesinde bulucaksin senin icin en iyi doktoru
yani doktorunu bulana kadar sabir diyorum ben =)
viyanada mi?
bist nicht weit von mir
vallahi ben internete fazla güvenmiyorum her kafadan bi ses cikiyor!!
fotoraf görmek istediginde cogu yandan gösteriyor...önden foto gösteren yok fazla...bi kac doktor var listemde hüseyin güner,nazim cerkez,nuri battal,emre ilhan!
liste gittikce uzuyor ama olsun!!
arkadaşlar revizyon ameliyatı için bülent cihantimur nasıl acaba hiç duydunuzmu?? off en iyisini bulmam lazım başka bi amelyt daha kaldıramam..çünkü 4. olacak..en sonuncu ameliyatımı lokal oldum bide canlı canlı..benim gibi başka çeken yoktur heralde.
Ben Emre İlhan'a olacağım büyük ihtimal. Fakat ailem Ankara'da. Aslında Ankara'da olsam bana iyi bakarlardı. Ankara'da kimi önerirsiniz kızlar? Gerçi emre ilhan'da kararlıyım ama olsun.
aaaa çileğin burnunu hatırlıyorum.Çok beğenmiştim.Ankara'ya duruşmaya gideceğim bu hafta. gitmişken bi onepe gidebilirim. Orda maliyet ne kadar acaba? ama Emre beyin KBBci olması büyük avantaj. Bi sorunum yok ama olsun. adam burnun içini dışını biliyor :)canim bende viyanadayim ama emre ilhana ameliyat olmakta kararliyim zemuszemus
bence icinden kim geciyosa ona ameliyat ol sonucta bi kere olcaksin sonradan hüsrana ugrama en cok kime güveniyosan ona ol mesela bana bak sinir taniyo muyumtürkiyede ankarada kaliyoruz istanbulda hic bi tanidigimiz yok ama ben yinede emre beye olmakta kararliyim
ankarada onepi önerebilrim sana cilekin burnu cok güzel onepte olmus bi arastir istersen
arkadaşlar revizyon ameliyatı için bülent cihantimur nasıl acaba hiç duydunuzmu?? off en iyisini bulmam lazım başka bi amelyt daha kaldıramam..çünkü 4. olacak..en sonuncu ameliyatımı lokal oldum bide canlı canlı..benim gibi başka çeken yoktur heralde.
aaaa çileğin burnunu hatırlıyorum.Çok beğenmiştim.Ankara'ya duruşmaya gideceğim bu hafta. gitmişken bi onepe gidebilirim. Orda maliyet ne kadar acaba? ama Emre beyin KBBci olması büyük avantaj. Bi sorunum yok ama olsun. adam burnun içini dışını biliyor :)
emre ilhan dıyorum yakup avsarda tabıkı gerısı yalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?