Revizyon Ameliyatlarinda Basarili Doktor...

Mustafa Yılmaz ve Reha Gençosmaoğlu'nun revizyon operasyonlarında başarılı olduklarını duydum!Fikri olan paylaşırsa çok sevinirim.

benimde revziyon olmam lazım ve kıme güvenıcegımı şaşırdım 2.bir hata şansı olmuyo insanın bu yuzden revzyonlarda başarılı olarak kımleri önerirsiniz

viyanada mi?
bist nicht weit von mir

vallahi ben internete fazla güvenmiyorum her kafadan bi ses cikiyor!!
fotoraf görmek istediginde cogu yandan gösteriyor...önden foto gösteren yok fazla...bi kac doktor var listemde hüseyin güner,nazim cerkez,nuri battal,emre ilhan!
liste gittikce uzuyor ama olsun!!

jaa saci bin von wien

najaa hast eh recht, ama birsürü öneriler var fotolariyla beraber bence bu site sana cok yardimci olcaktir ben cok arastirdim sonundada hangi doktora ameliyat olmak istedigime karar verdim sende yakinda karar verirsin merak etme:) :1hug:

arkadaşlar revizyon ameliyatı için bülent cihantimur nasıl acaba hiç duydunuzmu?? off en iyisini bulmam lazım başka bi amelyt daha kaldıramam..çünkü 4. olacak..en sonuncu ameliyatımı lokal oldum bide canlı canlı..benim gibi başka çeken yoktur heralde.

gecmis olsun cnm yaa
bu kadar cok ameliyat gecirmissin hicbirindede memnun olmadinmi? doktorlarin kimdi??

Ben Emre ılhan'a olacağım büyük ihtimal. Fakat ailem Ankara'da. Aslında Ankara'da olsam bana iyi bakarlardı. Ankara'da kimi önerirsiniz kızlar? Gerçi emre ilhan'da kararlıyım ama olsun.

Ben Emre İlhan'a olacağım büyük ihtimal. Fakat ailem Ankara'da. Aslında Ankara'da olsam bana iyi bakarlardı. Ankara'da kimi önerirsiniz kızlar? Gerçi emre ilhan'da kararlıyım ama olsun.

canim bende viyanadayim ama emre ilhana ameliyat olmakta kararliyim zemuszemus
bence icinden kim geciyosa ona ameliyat ol sonucta bi kere olcaksin sonradan hüsrana ugrama en cok kime güveniyosan ona ol mesela bana bak sinir taniyo muyum türkiyede ankarada kaliyoruz istanbulda hic bi tanidigimiz yok ama ben yinede emre beye olmakta kararliyim
ankarada onepi önerebilrim sana cilekin burnu cok güzel onepte olmus bi arastir istersen

aaaa çileğin burnunu hatırlıyorum.Çok beğenmiştim.Ankara'ya duruşmaya gideceğim bu hafta. gitmişken bi onepe gidebilirim. Orda maliyet ne kadar acaba? ama Emre beyin KBBci olması büyük avantaj. Bi sorunum yok ama olsun. adam burnun içini dışını biliyor :)

canım geçmiş olsun cidden üzüldüm.bende revızyon olucam ama kıme bılmıyorum.sen ne gıbı sorunlar var burnunda ? sanırım 2 kez ameliyat oldun şimdiye kadar.. bende çok korkuyorum revzıyondan bu seferde 3 .ye gerek kalırsa diye birz bılgılendirirmısın canım

cok gecmis olsun ya seni cok iyi anliyorum inanki sana bi doktor tavsiye etmek isterdim ama kendim arastiriyorum ins. sana deneyimli arkadaslar yardimci olabilir...

evet ben zaten emre beyi hem KBBci oldugu icin hemde cok güzel burun fotolari gördügüm icin hemde kendisiyle konustugum icin icime cok sindi cok güvendim

en çok kortuğum şey 2. defa operasyon gecirmek şu an böyle birşey yok ama bende bu korku yüzünden 25 yıldır operasyon için bekliyorumdum operasyon gercekleşdi soun cok şükür yok

revizyon ameliyatlarında doktor çok önemli ama sadece birkaç burun görüp karar vermeyin sadece fikir edinin.Doktorunuzu iyi araştırın kaç yıllık hekim, günde kaç ameliyatlara giriyor,başarı oranı yüzde kaç, yurtiçi yurtdışı kongrelere ne kadar takip ediyor ve katılıyor.Hastaya yaklaşımı, güler yüzüde çok önemli faktör.....

bende ucuncu amelıyatı olmk ıstyrm ama cok korkyrm.bu sıtede emre ılhandn cok bahsedılıyo ıcıme sındı gıbı ama yınede cesrtm yok.senn resmlerıne bakma sansm vrmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…