ben oldm kendisine revizyon ama avsiye edemıycem yıne olmam gerekıyo
hadi yaa!bak gene kafam karıştı işte! revizyonda istenilen sonucu alamadınmı ne oldu ters giden şey neydi biraz anlatırmısın selin ben yarın gidiyorum süreyya beyle görüşmeye haydi hayırlısı bakalım
bence yapan doktora gidilmeli.o burnu daha iyi tanır,nerde yanlış yapmış olabileceğini de daha iyi bilir.
evet haklısın canım. ben ufak tefek kusur olursa diye düşündüm aynı doktor olayını. ama dediğin gibi büyük sıkıntılar varsa başka doktora gidilmeli.sen neden kendi doktorunu düşünmüyorsun bu arada
ben necdet uçara oldum geçen sene,çok da memnun kaldım.kişinin yüzüne uygun ve çok doğal duran burunlar yapıyor.ama doğal olsun deyip de kaba ya da büyük bırakmıyor.revizyonda nasıl bilemiyorum ama,istersen bi görüş canım,o zaten hep açıkça anlatıyor ne yapacağını,insan olarak da çok babacan biri
yerinde olsam olmam daha iyi birine gimen hayrına olur ama yinede sen bilirsin ismail kuranı onerırım mesela ben ona olcam sımdı ne yazıkkı bidaha olyorm sreyya beyden sonra yıne olcam ozelden bilgi veririm sana ozelın acıksa brdan neler oldugun yazınca sılıyolar ama benden sana nasıhat kbbcılere olma derım tecrbelı bır plastık cerraha gıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?