Revizyon Barbie Nose yapabilecek KBB ci ariyorum
Arkadaslar merhaba daha once 2008 yilinda kapali bir ameliyat oldum sonucu begenmedim 2009 ve 2012 de malesef ayni doktora lokal anestezi ile kucuk operasyonlar oldum kapali. Dr Onep Ankaradaydi burnumu rezil etti, hatta bir ameliyat sonrasi kikirdaklari aldim cope attim dedi gulerek
Kaburgadan kikirdak alarak barbie nose yapabilecek doktor ariyorum tercihen Istanbul veya Ankarada, rettrracted columella da deneyimli
Derim cok ince dogustan tirnak ve cildim ince bu nedenle fasya kullanilmali sanirim kusurlari kapatsin diye ama yuzum kucuk kibar kalkik sivri burun olur bana genislerse simdiki halimi ararim. Bu nedenle asla dogal burun istemiyorum. Saglam ve iddali bir burun yapabilecek doktor ariyorum. Bu basliktan tecrubelerimizi paylasalim.
-Dr Eren Tastan bu iste cok iyi kadesimin de burnunu yapti cok pahali ama cok dogal yapiyor ben iddali seviyorum
-Dr Tural Fatullayev kendisi guven veriyor ama cok karamsar ve barbie nose yapmiyor hastayi beklentiye sokmamak icin hersey olabilir cokebilir vs diyor ben korktum, 2 ay izole yasayacaksin virus enfeksiyo olabilir dedi
-Dr Saban Celebi tasarim konusunda anlastik ameliyat hemsiresi cok tatli bir kadin, delikler yuzde yuz simetrik olmaz dedi ki hakli icime cok sindi, ama bir kac olumsuz yorum okudum sanki ameliyat sonrasi ilgisiz kalir mi diye dusundum ben biraz titizim
-Dr Sahin Ulu instagramda gordum yarin gorusecegim, bazi burunlari cok guzel yapmis bazilari ise kocaman korktum
-Dr Ahmet Bedir doktor arkadasim onerdi fakulteden hocasiymis, doktor bana cok genc geldi ama yine de gorusecegim