Revizyon Burun Ameliyatı Acil yardım 😥

adendora

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2025
3
1
1
40
Merhaba, revizyon burun ameliyatı olacağım ancak inanılmaz kafam karışmış durumda ve içinden çıkılmaz bir haldeyim lütfen bana yardımcı olur musunuz?

2005 yılında bir plastik cerraha burun ameliyatı oldum. Ameliyatımdan çok geçmeden bir yıl gibi bir sürede burnumda şekil bozukluğu oluştu. Yaklaşık 20 yıldır hep aklımda revizyon ameliyatı olmak vardı. Ancak hem ameliyattan çok korktuğum için hem de yine benzer bir sonuç elde edebileceğimi düşündüğüm için hep öteledim. Sizlerin de tahmin edeceği gibi Barış Çakır gibi Sercan Göde gibi gibi bir çok cerraha fiyat sordum. Hepsinin fiyatları ciddi anlamda yüksek 22.000 $’dan bahsediyorlar veya Euro olarak fiyat veriyorlar.
Şimdi yaklaşık beş yıldır takip ettiğim Dr. Elad Azizli ye ameliyat olmaya karar verdim gibi... Ama hem kaburgadan kıkırdak alınacak olması korkusu hem de yine benzer ilk ameliyatım gibi bir sonuç elde etmekten çok korkuyorum. Daha önce bu doktor ameliyat olan var mı ve doktor hakkında fikri olan var mı lütfen bana dönüş yapar mısınız çok teşekkür ederim. 🙏🏻

Veya revizyon konusunda hem uygun fiyatlı hem de iyi olan bildiğiniz hekimler var mı? yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ama belli ki burnu Barbie burundan bile daha kötü bir halde
Barbie burun adi altinda kesik ve fonksiyonel olarak zayif burunlar yapilmaya calisiliyor diyeyim o zaman. Hangi doktorun ne yapacagida acikcasi hic belli olmuyor.
Konu sahibinin burnunu gormedigim icin bir sey diyemem. Cok sorunlu degilse dedim yani sekil bozuklugu anormal duzeyde degilse.. dolayisiyla daha kotu olma ihtimali hep dusunulmeli maalesef :(

Barbie burun adi altinda kesik ve fonksiyonel olarak zayif burunlar yapilmaya calisiliyor diyeyim o zaman. Hangi doktorun ne yapacagida acikcasi hic belli olmuyor.
Konu sahibinin burnunu gormedigim icin bir sey diyemem. Cok sorunlu degilse dedim yani sekil bozuklugu anormal duzeyde degilse.. dolayisiyla daha kotu olma ihtimali hep dusunulmeli maalesef :(
Ama biz kötü sonuç almış hastalar gerçekten iyi bir doktor bulduğumuzda ameliyatı göze alırız. Çünkü daha kötüsü mümkün değil. Çok iyi bir doktor belki bu enkazı tamamen kusursuz bir buruna dönüştüremez ama kesinlikle daha iyi bir hale getirir.

Ama biz kötü sonuç almış hastalar gerçekten iyi bir doktor bulduğumuzda ameliyatı göze alırız. Çünkü daha kötüsü mümkün değil. Çok iyi bir doktor belki bu enkazı tamamen kusursuz bir buruna dönüştüremez ama kesinlikle daha iyi bir hale getirir.
Ben de revizyon dusunuyorum bu arada. O sureci yasiyorum yani ama biraz normal bir burnum olsaydi muhtemelen olmazdim alismaya calisirdim. Bende de anormallik oldugu icin bende doktor bakiyorum ama emin olabildigim kimse yok, riskleri de cok fazla.
Bunlari bile bile iyi bir doktor bulursam ben de olacagim ama kimseye de tavsiye etmiyorum gercekten cok cok cok problemli degilse. Bunlara istinaden konu sahibinin fotografini gormedigim icin uyarmak istedim bazi kisiler cunku cok fazla abartiyor, kucuk kusurlari buyutuyor oyle bir durum varsa belki birileri okur gorur farkeder. Kimse uyarmayinca geri donusu olmayan yanlis kararlar aliniyor.

Ben de revizyon dusunuyorum bu arada. O sureci yasiyorum yani ama biraz normal bir burnum olsaydi muhtemelen olmazdim alismaya calisirdim. Bende de anormallik oldugu icin bende doktor bakiyorum ama emin olabildigim kimse yok, riskleri de cok fazla.
Bunlari bile bile iyi bir doktor bulursam ben de olacagim ama kimseye de tavsiye etmiyorum gercekten cok cok cok problemli degilse. Bunlara istinaden konu sahibinin fotografini gormedigim icin uyarmak istedim bazi kisiler cunku cok fazla abartiyor, kucuk kusurlari buyutuyor oyle bir durum varsa belki birileri okur gorur farkeder. Kimse uyarmayinca geri donusu olmayan yanlis kararlar aliniyor.
Elbette haklısınız. Ben revizyon olacağım doktoru buldum. Ama kendisi çok pahalı yapıyor. Ancak işe girince yaptırabilirim. Paradan başka hiçbir mani yok şu anda. Değişime hazırım.

Elbette haklısınız. Ben revizyon olacağım doktoru buldum. Ama kendisi çok pahalı yapıyor. Ancak işe girince yaptırabilirim. Paradan başka hiçbir mani yok şu anda. Değişime hazırım.
Acaba bulduğunuz doktor kim ve dilerseniz size kendi fotograflarımı yollayabilirim. Tabii sizde yollayabilirseniz sevinirim 🙏🏻 Diğer yorumlarınız için de teşekkür ederim 🙏🏻

Dilerseniz size özelden burnumu yollayabilirim böylece beni daha rahat anlarsınız 🙏🏻

Back
X