Revizyon burun ameliyati - başarılı doktorlar

Merhaba. Burnunuzun sağ tarafında oluşan çıkıntıdan bende de var fakat benimki revizyon ameliyatından sonra yaptırdığım yağ enjeksiyonundan sonra oluştu.Sizin durumunuza bir çare bulundu mu acaba ?

Benimkinin sebebini söyleyeyim:
1. Burun ucuna hiç dokunmamış. Hiç kaldırmamış, Hiçbirşey yapmamış ki burun ucum düşüktü.
2. Burun kemerini doğru düzgün almamış, burun sırtının düzenli yapısını bozmuş, ışık dalga dalga yansıyor.
3. Burun dümdüz aşağı iniyor aslan burnu gibi.

Yani tamamen doktor beceriksizliği. Bunu yapan da Ankara’da bir plastik cerrahi profesörü.

Profesörlere gitmeyin.

Nedir son durum tavsiye ediyor musunuz eren taştan i

Eren Taştan’ı aradım. Revizyonlar 50.000’den başlıyor dedi. Dışarıdan absürt bir görüntüsü olmayan, daha önceden ameliyat olduğu anlaşılmayan, fonksiyon bozukluğu olmayan, çökme, valv yetmezliği, perforasyon vs. olmayan, adeta doğru düzgün oynama bile yapılmamış burna 50.000 çok çok fahiş bir fiyat. Burnunun yarısı olmayan, kıkırdakları yok edilmiş, nefes alamayan, hayatı bitmiş birisi için normal olabilir ama benim için çok saçma bir ücret

Revizyon denince herkesin aklına saçma sapan bir hale sokulmuş bir burun geliyor heralde ama benimki öyle değil. Ben şeklini daha iddialı istediğim için yaptırmak istiyorum. Böyle 50.000’ler falan benim için fuzuli

Cidden 50 binden mi başlıyor artık? Ne kadar zamlanmış

Ameliyat oldunuz mu acaba ve güncel durumunuz nedir bende revizyon için araştırıyorum bilgi verirseniz cok sevinirim sevgiler

Mrb güncel olarak burnunuz nasıl şu an da revizyon ameliyatı için araştırıyorum bilgi verirseniz sevinirim cok

Cidden 50 binden mi başlıyor artık? Ne kadar zamlanmış
Bana böyle söyledi de Türkiye’de bir buruna 50.000 lira verecek 50 kişi buluyorsa tebrik ederim kendisini. Bir de bu fiyattan başlıyormuş. 50’den başlıyorsa nereye kadar gidiyor kim bilir. Whatsapp mesajlarını yanıtlamıyor. Otomatik mesaj var herkese aynı otomatik mesaj gidiyor. 35 deseydi yaptırırdım ona ama 50’den başlıyor deyince gözüm korktu Ankara’ya gitmeye açıkcası.Fiyatı çok abartmış.

50 değil 35 dese yine de birçok kişi yaptırırdı ama 50’den başlıyor demesi çok fahiş bir rakam gibi geldi bana. Bu fiyatla sadece yabancılar yaptırıyordur diye düşünüyorum artık.

50 değil 35 dese yine de birçok kişi yaptırırdı ama 50’den başlıyor demesi çok fahiş bir rakam gibi geldi bana. Bu fiyatla sadece yabancılar yaptırıyordur diye düşünüyorum artık.
Gerçekten çok fazla fiyat. Umarım istediğiniz gibi bir revizyon geçirirsiniz.

Ne yaptiniz kime oldunuz memnunmusunjz

Oldunuzmi siz

Kardeşiniz kime revizyon oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…