- 5 Haziran 2012
- 242
- 31
- 298
- Konu Sahibi Kizilciksurubu
ilk ameliyatta giderilemeyen sorunlar icin ikinci ameliyat olan arkadaşlar ikincide sorunlardan kurtuluyor mu?yani kısaca revizyon tavsiye eder misiniz yoksa daha mi kötü olur?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin sıkıntın ne tam olarakilk ameliyatta giderilemeyen sorunlar icin ikinci ameliyat olan arkadaşlar ikincide sorunlardan kurtuluyor mu?yani kısaca revizyon tavsiye eder misiniz yoksa daha mi kötü olur?
Burun deliklerim orantısızsenin sıkıntın ne tam olarak
onu çok küçük operasyonla da hakkediyorlar diye biliyorumBurun deliklerim orantısız
teşekkürleronu çok küçük operasyonla da hakkediyorlar diye biliyorum
hayır tampon gerekmiyor arkadaşım da ucundan oldu tampon yoktu çok rahat geçirditeşekkürler
Peki tampon takılıyor mu burun delikleri ameliyatı icin onu biliyormusun
sen in burnun daha çok yeni canım çok etken bunu söylemen içinBen de burun ucumu indirmek istiyorum
konularını takip etmiştim ordan biliyorum 3 ay olmadan karar verme burun uçun inebilirsen in burnun daha çok yeni canım çok etken bunu söylemen için
Duzelcegini sanmıyorumsen in burnun daha çok yeni canım çok etken bunu söylemen için
Burun oturdukça ucunun da oturuyor o kalkık görüntü azalıyor merak etmeDuzelcegini sanmıyorum![]()
Benim bir tarafım da çökük duruyor amaBurun oturdukça ucunun da oturuyor o kalkık görüntü azalıyor merak etme
O cokukluk geçmeyebilir ama bir yıldan önce de işlem yapmıyorlarBenim bir tarafım da çökük duruyor ama
şu anda memnun musun düzeldi mi sorununKızlar çökmeler geçmiyor soylim benim burnumun iki tarafında vardı sanki mandalla sıkılmış gibi ilk gün vardı 9 ay sonrada geçmedi mecbur tekrar ameliyat oldum