Ben maalesef Anadolu yakasinda bir KBB prof Doktora revizyon amelyati oldum ve burun icinden alinan kikirdaklar ile burnumun coken yerleri dolduruldu. Eklenen kikirdaklar disardan belli oluyor, burun sirtimda 6 ay sonra girinti cikintilar olustu ve karsidan asiri asimetrik burun kanatlari ve burun deliklerim var. Eski sorunlar gitti ama daha kotu yeni sorunlar olustu ve doktorun butun bunlara bana verdigi cevap "baska derdinmi yok, en azindan eski sorunlar yok, burun dolgusu yaptirirsin, senin takintin..." gibi alayci sozler oldu. Doktor ismini buraya yazarak ilerde davalarla ugrasmak istemiyorum, biliyorum ki doktorun arkasindakiler benden guclu cikacaklar. revizyon dusunenler lutfen bu isi cok fazla sayida yapan, hatta canli revizyon cerrahisi yapabilen birini secin yoksa her seferinde yine pismanlik yasarsiniz. Ben doktorun surekli seminerlerde Eren Tastan, Baris Cakir, Abdulkadir Goksel, Erkan Soylu gibi cok iyi doktorlarin yaninda selfi ve fotgraf cekilerek kendi reklamini yapmasina aldandim ve onlar gibi canli cerrahi yapiyor sandim, sadece konusmaci ve moderator olmak ve kongre ortamlarinda gorunerek isim duyurmak iyi bir reklam yolu.