revizyon-emre ilhan

umit81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
63
0
86
43
İstanbul
herkez slm
revizyon ameliyatı olucam.bi kaç dr la görüştüm ve perş.günü de emre bey e gidicem.ama hala çok kararsızım:(2.kez aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum.emre bey e ameliyat olan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum içimi rahatlatmak adına:)
şimdiden teşekkürler

Canım revizyonda doğru seçim kesinlikle Emre İlhandır..Zaten yaptığı işleri görünce sen de böyle düşüneceksin..Benim resimlerime bakabilirsin..Revizyonumu Emre bey yaptı..Çok mutluyum...İnşallah kendin için doğru kararı verirsin...Ona revizyon olan pek çok hastasını da buradan takip edebilirsin...

çok güzel olmuş.sizin resimler etkiledi zaten beni.adını duymamıştım emre bey in daha önce.inşallah herşey güzel olur:)

Evet bende Emre bey'de olucam revizyonu Allah izin verirse.. bende aynı şekilde çok korkuyorum.. tam olarak burnunda revizyonu gerektiren sorun nedir canım.. benimkisini sorarsan sorun çok.. kemerimi fazla almış doktorum dibine kadar:( birde ters v deformitesi var.. ve birde kemer fazla alındığı için gözlerin birbirinden uzaklaşmış olması var.. felan felan.. şimdiden geçmiş olsun.. dilerim herşey istediğin gibi olur..

İnşallah canım, herkes için hayırlısı olur..Revizyonun ne kadar sıkıntılı bir süreç olduğunu çok iyi biliyorum..Kendin için en doğru kararı vermeni diliyorum...Emre beyle görüşmek düşüncelerinin epeyce netleşmesini sağlayacaktır...Gerçekten bu konuyla ilgili müthiş çözümleri var...

benim sorunum burnumda kıkırdak eğriliği var bu da burun deliğimi genişletmiş.burun deliklerim farklı yani.ayrıca burun ucumu da düzelttirmek istiyorum.

cnm özelden cvp veremiyorum sana
revizyon ameliyatı ücretinin farklı olduunu ilk emre bey de duydum ben:)indirim söz konusu oluyo mu peki?

Yok canım fiyatları sabit Emre beyin..Yalnız şunu da hatırlatayım, bazı doktorlar burnun deformitesinin yoğunluğuna ve yapılacak işlemlerin buna orantılı olarak artacağına binaen fiyatı çoğaltıp eksiltiyorlar...1. kez açılmış ve işlem görmüş bir burunla 2 kez açılmış işlem görmüş burun birbirinden oldukça farklı olacaktır..Çoğu zaman kaburga ve kulak kıkırdağı kullanmak gerekiyor 3.ameliyatlarda..Bu yüzden fiyat farkediyor sanırım..

geçmiş olsun canım.ben ilki olucam ama nasıl korkuyorum allah sabır versin kıyamamm

canim benim oncelikle hakkinda hayirlisi olsun diyerekden söze basliyorum:...
bende emre beye ameliyat oldum benimkisi revizyon deildi..genede burnumda deviasyonluk bi sürü is cikdi..kemik egriligimde vardi icerden vs.. yani ben cok cok COOOKK memnunum kendisinden ..oncelikle emre bey cok kibar,sakaci,hastalariyla iyibir sirdas iyi bir dost..yani ameliyat sonrasinda seninle alakasini kesinlikle kesmiyor ariyor soruyor ilgileniyor...sana simdicen gecmis olsun diyorum.. dogru bir karar emre beyi revizyonlariylada baya bi ünlü...vereliniortak

teşekkürler arkadaşlar
yarın görüşmem var emre beyle.anlaşırsak haftaya ameliyat olmayı düşünüyorum tabi emre bey de müsait olursa :)

canim benim oncelikle hakkinda hayirlisi olsun diyerekden söze basliyorum:...
bende emre beye ameliyat oldum benimkisi revizyon deildi..genede burnumda deviasyonluk bi sürü is cikdi..kemik egriligimde vardi icerden vs.. yani ben cok cok COOOKK memnunum kendisinden ..oncelikle emre bey cok kibar,sakaci,hastalariyla iyibir sirdas iyi bir dost..yani ameliyat sonrasinda seninle alakasini kesinlikle kesmiyor ariyor soruyor ilgileniyor...sana simdicen gecmis olsun diyorum.. dogru bir karar emre beyi revizyonlariylada baya bi ünlü...vereliniortak

bu arada senin burnuna bayıldım açelyam.çok yakışmış sana:)

Back
X