bu arada senin burnuna bayıldım açelyam.çok yakışmış sana:)
saol bitanem begendine sevindim... görüsmeye gidersen benden slm soyle emre bey mavis doktoruma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada senin burnuna bayıldım açelyam.çok yakışmış sana:)
saol bitanem begendine sevindim... görüsmeye gidersen benden slm soyle emre bey mavis doktorumaben nurayyy
![]()
benim sorunum burnumda kıkırdak eğriliği var bu da burun deliğimi genişletmiş.burun deliklerim farklı yani.ayrıca burun ucumu da düzelttirmek istiyorum.
umit81 ben henüz yeni ameliyat oldum; ama benim de burun deliklerim farklı...Belki düzelir diye bekliyorum ama bilemiyorum..Düşündükçe sıkıntı basıyor...Seninki ne şekilde farklıydı?
Benim deliklerimden birinin orta hattı uzun, diğerinin kısa...Şişlikten midir bilemiyorum:gitme:
sislikten o canisi benimkiside oan yakindij hatta silikon tamponlar cikarilcakkene cok korkmusdum cunki sol burun deligim digerine gore sisden daha da kuculmusdu..hatta emre beye bile sordum bu kucucuk delikden bu silikon nasil cikicak kesin dikislerim patlar diye ..saolsun destek oldu hic bisey olmicak merak etme yag gibi cekicem dedii vede oyle olmusdu hic aci duymadan cikdi..yani deliklere tzakilma onceleri farkli olabiliyo zamanla düzelir bitanem..mucukssturkbayragi
Evet bende Emre bey'de olucam revizyonu Allah izin verirse.. bende aynı şekilde çok korkuyorum.. tam olarak burnunda revizyonu gerektiren sorun nedir canım.. benimkisini sorarsan sorun çok.. kemerimi fazla almış doktorum dibine kadarbirde ters v deformitesi var.. ve birde kemer fazla alındığı için gözlerin birbirinden uzaklaşmış olması var.. felan felan.. şimdiden geçmiş olsun.. dilerim herşey istediğin gibi olur..
herkez slm
revizyon ameliyatı olucam.bi kaç dr la görüştüm ve perş.günü de emre bey e gidicem.ama hala çok kararsızım2.kez aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum.emre bey e ameliyat olan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum içimi rahatlatmak adına:)
şimdiden teşekkürler
herkez slm
revizyon ameliyatı olucam.bi kaç dr la görüştüm ve perş.günü de emre bey e gidicem.ama hala çok kararsızım2.kez aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum.emre bey e ameliyat olan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum içimi rahatlatmak adına:)
şimdiden teşekkürler
merhaba revizyon fiyatları değişebiliyor burnun durumuna göre,ben 14 bin tl oldum revizyonu emre beye...