- Konu Sahibi bordelaise
Kizlar oturdum dusundum. Bugun eski fotograflarimi gormemle artik kesin karar verdim ben surekli bunu takip uulmektense revizyon olmaya karat verdim. Burnumda alinla birlestigi yerde gocukluk vardi ve gulunce ucu dusuyordu doktora bu sikayetle gittim ben. Deviasyon ve estetik oldum. Ciktim basta yanlardan goruntusune bayildim burnumun kimse fark etmedi degisimi soylemediklerim disinda ama memnun sayilabilirdim. Tabi ki onden bir seye benzemiyordu malum sislikler. Artik 7 ay oldu. Burnum onden eskisine gore gercekten cok kotu durumda. Ecis bucus bi sekli var. Ustelik bilinen basarili ameliyatlari olan bir profesore oldum ameliyatimi. Yandan da tuhaf cikintilar var. Abartmiyorum seklinj gercekten.
Bu durum cok canimi sikiyor hic bir seye kendimi veremiyorum.
Sizce eski doktorumdan mi istemeliyim bu duzeltmeyi yeni bir doktor mu bulmaliyim? Zorlugu nedir bu burun ucu revizyonunun lutfen bilenler yardimci olabilir mi?
Bu durum cok canimi sikiyor hic bir seye kendimi veremiyorum.
Sizce eski doktorumdan mi istemeliyim bu duzeltmeyi yeni bir doktor mu bulmaliyim? Zorlugu nedir bu burun ucu revizyonunun lutfen bilenler yardimci olabilir mi?