Revizyon için doktor bulamamak

eczmabella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
55
15
88
39
Evet revizyon ameliyatı için doktor bulamadım .. okadar çok doktor var ve okadar çok yorum var ki kime güveneceğime karar veremedim .. kıkırdak eklenerek revizyon ameliyatı olmuş arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Ben volkan kahyaya oldum arkadaşlar. Revizyon değil benim ama olanların resimleri vardı bi inceleyin isterseniz instgramdan. Ben memnun kaldım.

Cogu doktorlar 1 sene beklemenin en dogrusu oldugunu soyluyorlar. Bana kalsa hemen olmak isterdim :/
Evet en kötü yanı da bu ameliyat oluyorsun ve sonucu 1 yıldan erken göremiyorsun pskolji bozukluğu da sosyal hayatın bitmesi de cabası çok uzun bir süre ve biraz da şans lazım gerçekten

Evet en kötü yanı da bu ameliyat oluyorsun ve sonucu 1 yıldan erken göremiyorsun pskolji bozukluğu da sosyal hayatın bitmesi de cabası çok uzun bir süre ve biraz da şans lazım gerçekten

Evet cok haklisin. Malesef bu basarisiz ameliyat yuzunden hem piskolojikmen coktum ve sosyal hayatim mafoldu. Ama basarili revizyon ameliyatlari gordukten sonra cok umutlu oldum. Kadinlar Kulubunde revizyon olmus biriyle konusmustum. Ahmet Islama olmus ve birinci gunden beri cok memnun burnundan. Bence iyi ve cok revizyon yapmis birine ameliyat olursak, bizde memnun oluruz insallah

Sizi anlıyorum o pskolji çok kötü benim 2 hafta oldu ben şimdiden çökmüş durumdayım
Ben perşembe tunu Guncek Öztürke muayene olacağım. En azından yapılabilecekleri ogrenmek istiyorum. Psikolojik olarak çöktüm. İlaç kullanıyorum. Yüzüme gore kısa oldu burnum. Bayağı uzatmak istiyorum. Eski haline en yakını. Ama burnumda nerdeysen hiç kıkırdak yok. Nasıl yapılır nasıl olur hiç bilmiyorum. Sadece rahatlamak istiyorum. Dayanacak gücüm kalmadı.

Bende revizyon dusunuyorum, 6. ayimdayim. 1 yilim dolunca hemen olacagim. Aklimda olan 4 doktor var. Dr. Bahadir Baykal, Dr. Ahmet Islam, Dr. Mehmet Yazar ve Dr. Tamer Sakrak. Instagramlarina bak istersen
Ahmet islama olmuş bir kişiyi bende gordim burdan. O da burnunu uzatmis. Benim de burnumun uzamasi ve asgia doğru kavis olması ve ucunun yuvarlaklaşmasi lazım. ama derim ve kıkırdaklar yeter mi bilmiyorum. Persembe günü güncel Öztürk e gidiyorum. Su an çok erken ama içimi rahatlatmak istiyorum. İlaçla yaşıyorum. Her gün ağlamaktan perişan oldum. Ailem çocuklarım herkes perisan. En erken ne zaman olabilirim bilmiyorum.

Ahmet islama olmuş bir kişiyi bende gordim burdan. O da burnunu uzatmis. Benim de burnumun uzamasi ve asgia doğru kavis olması ve ucunun yuvarlaklaşmasi lazım. ama derim ve kıkırdaklar yeter mi bilmiyorum. Persembe günü güncel Öztürk e gidiyorum. Su an çok erken ama içimi rahatlatmak istiyorum. İlaçla yaşıyorum. Her gün ağlamaktan perişan oldum. Ailem çocuklarım herkes perisan. En erken ne zaman olabilirim bilmiyorum.
Güncel Öztürk çok pahalı diye duydum doğru mu

Cok üzüldüm :( Ama arartik üzülme canim herseyin bir caresi var. Kaburgadan yada kulaktan kikirdak alinabilirnir. Bence bir sene beklemelisin, burnun tam oturmasi ve iyilesmesi icin. Revizyonla düzelmis burunlari gormekle umutlu oluyorum.

Back
X