Revizyon için doktor bulamamak

Ben perşembe tunu Guncek Öztürke muayene olacağım. En azından yapılabilecekleri ogrenmek istiyorum. Psikolojik olarak çöktüm. İlaç kullanıyorum. Yüzüme gore kısa oldu burnum. Bayağı uzatmak istiyorum. Eski haline en yakını. Ama burnumda nerdeysen hiç kıkırdak yok. Nasıl yapılır nasıl olur hiç bilmiyorum. Sadece rahatlamak istiyorum. Dayanacak gücüm kalmadı.
Merhaba, görüşebildiniz mi, nasıl geçti? Doktor neler söyledi, kafanıza yattı mı?

Kizlar üzülmeyin. Her sey mumkun. Ne burunlar yapiliyor. Ben cok fazla revizyon gordum hem de 3,5 4 sene onceydi. Bazilarini ilk ameliyatlardan bile cok begendim. Cunku bazi revizyonlar cok dogaldi. Yalniz revizyon olacaginiz doktoru cok iyi secmelisiniz. Iyi arastirin. Hastanin oncesini sonrasini gorun. Hangi doktorun tarzi size daha yakin bunu dikkate alin. Hatta mumkunse revizyon olanlarla gercekte gorusmeye calisin. Acele etmeyin. Iyi arastirin. InsaAllah hepiniz dogal guzel burunlara kavusursunuz.

Kizlar üzülmeyin. Her sey mumkun. Ne burunlar yapiliyor. Ben cok fazla revizyon gordum hem de 3,5 4 sene onceydi. Bazilarini ilk ameliyatlardan bile cok begendim. Cunku bazi revizyonlar cok dogaldi. Yalniz revizyon olacaginiz doktoru cok iyi secmelisiniz. Iyi arastirin. Hastanin oncesini sonrasini gorun. Hangi doktorun tarzi size daha yakin bunu dikkate alin. Hatta mumkunse revizyon olanlarla gercekte gorusmeye calisin. Acele etmeyin. Iyi arastirin. InsaAllah hepiniz dogal guzel burunlara kavusursunuz.
Siz kimleri begendınız kimler memnundu

Ben de burnumu uzatacak büyütecek bir Dr. ariyorum. Parasını geçtim beni bu durumdan kurtarsın. Bu psikolojiden bunaldım.

Hâlâ arıyor musunuz bilmiyorum ama Mehmet Yazar a bir bakn isterseniz

Ben perşembe tunu Guncek Öztürke muayene olacağım. En azından yapılabilecekleri ogrenmek istiyorum. Psikolojik olarak çöktüm. İlaç kullanıyorum. Yüzüme gore kısa oldu burnum. Bayağı uzatmak istiyorum. Eski haline en yakını. Ama burnumda nerdeysen hiç kıkırdak yok. Nasıl yapılır nasıl olur hiç bilmiyorum. Sadece rahatlamak istiyorum. Dayanacak gücüm kalmadı.

Hâlâ arıyor musunuz bilmiyorum ama Mehmet

Evet revizyon ameliyatı için doktor bulamadım .. okadar çok doktor var ve okadar çok yorum var ki kime güveneceğime karar veremedim .. kıkırdak eklenerek revizyon ameliyatı olmuş arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Merhaba
Bende aynı durumdayım 3. Ameliyatımı kime olucağımı bilemiyorum cok fazla sazan var piyasada😰 ve benim bir yanlış secim hakım daha kalmadı . Siz kimde karar kıldınız ? Birbirimize ışık tutalım lütfen

Bende revizyon dusunuyorum, 6. ayimdayim. 1 yilim dolunca hemen olacagim. Aklimda olan 4 doktor var. Dr. Bahadir Baykal, Dr. Ahmet Islam, Dr. Mehmet Yazar ve Dr. Tamer Sakrak. Instagramlarina bak istersen
Siz hamgi dokdorda karar verdiniz ? saydığınız dokdorlar arasında birisinin hakkında coook kötü şeyler okudum . Facebookda onda ameliyat olan hanımlarla yazışdım . Fazla mağdur var

Merhaba ben de revizyon burun ameliyatı olacağım. Mehmet bey e randevu aldım kasımda muayene olacağım kendisine. Lütfen bana da söyler misiniz hangi doktorla ilgili kötü yorumlar duydunuz?

Arkadaşlar neden olumsuz tecrübelerinizi de paylaşmıyorsunuz? Bence birbirimize bu yönden faydamız olabilir açıkçası ben herkese anlatıyorum isim de veriyorum ki benim yaşadıklarımı kimse yaşamasın.

Ben geçen sene düşünmüştüm Bahadır Baykal'ı gidip muayene olamamıştım. Sonra birkaç paylaşımında açıyla oynayarak yamuk burnu düzgün gibi göstermeye çalıştığını farkettim açıkçası sonrasında bir iki kötü yorum da görünce vazgeçtim ondan. İyi ki vazgeçmişim size katılıyorum oblomovka. Kötü yorumlar da yazılmalı. Tabi beklenti de önemli o yüzden öncesinden daha iyi mi yoksa daha kötü mü oldu bilmek gerek. Mert Demirel'e muayene olmuştum pek içime sinmedi. Gittiğim veya instagramdan mesaj attığım birkaç doktor ameliyatı kabul etmedi. (Bazıları direkt istediğin burnu yapamam diyor bazıları zaten ortalama güzelliğe sahipsin hiç bozma burnunu gibi şeyler diyor) ancak asimetri mevcut radix yüksek. Mehmet Yazar'ın paylaşımlarına bakarsak baya başarılı ve zor burunların altından iyi kalkıyor gibi. Tabi yüzyüze görüşünce netleşir fikrim 13 kasımı bekliyorum.

Evet revizyon ameliyatı için doktor bulamadım .. okadar çok doktor var ve okadar çok yorum var ki kime güveneceğime karar veremedim .. kıkırdak eklenerek revizyon ameliyatı olmuş arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Merhaba canım ben revizyon oldum gittiğim her dr kulaktan kıkırdak almak lazım dedi ona da razı oldum ameliyata girdim çıktığımda direk elimi kulagıma götürdüm :) ama almamış gerek duymadım içerde vardı dedi nasıl rahatladım bilemezsin benim burun berbat bi haldeydi özelden foto atarım istersen

Merhaba canım ben revizyon oldum gittiğim her dr kulaktan kıkırdak almak lazım dedi ona da razı oldum ameliyata girdim çıktığımda direk elimi kulagıma götürdüm :) ama almamış gerek duymadım içerde vardı dedi nasıl rahatladım bilemezsin benim burun berbat bi haldeydi özelden foto atarım istersen
Selamlar bende revizyon olmak istiyorum siz kime oldunuz rica etsem fotograf atabilir misiniz özelden ?

Ahmet islama olmuş bir kişiyi bende gordim burdan. O da burnunu uzatmis. Benim de burnumun uzamasi ve asgia doğru kavis olması ve ucunun yuvarlaklaşmasi lazım. ama derim ve kıkırdaklar yeter mi bilmiyorum. Persembe günü güncel Öztürk e gidiyorum. Su an çok erken ama içimi rahatlatmak istiyorum. İlaçla yaşıyorum. Her gün ağlamaktan perişan oldum. Ailem çocuklarım herkes perisan. En erken ne zaman olabilirim bilmiyorum.
Çok geçmis olsun herkese.
çok iyi anliyorum sizi, bende 1.ci yilimi doldurdum. Aylardir doktor arastiriyorum. Yoruldum artik, her gün her gece her firsatta, doktor arayisindayim. Kimini begeniyorum sonra kötü yorum okuyorum hakkinda. Ben bir yildir sosyal hayat nedir bilmiyorum, sanki yüzüme bakan herkes burnumun yamuk oldugunu anliyor gibi insanlardan kaçar oldum. Keske birisi alsada beni, iyi bir doktora götürse. Hersey cok güzel olsa.
eski burnum cok güzeldi ama biraz kavis istedim simdi cok pismanin keske ilk önce biraz dolgu yaptirsaydim.

Back
X