Evet buldum doktor ama kendimde cesaret bulamıyorum
Kim peki ;(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet buldum doktor ama kendimde cesaret bulamıyorum
Çaresi var da güvenip yaptıramıyorum
Çaresi var tamam ama garanti değil. Benim korkum ondanyaptirip memnun kalan varsa soylesin biz de yaptralim. Psikolojim bozuldu düşünmekten
![]()
yok gibi degil ama evet basık duruyor. Bu da gözlerimi birbirinden uzak gosteriyor. Bakışlarım bile degistiSizindemi burun sırtı yok gibi duruyor ve basık
Evet basıklık bakışları çok etkiliyor resmen güzel gözlerimizden bakışlarımızdan da oldukyok gibi degil ama evet basık duruyor. Bu da gözlerimi birbirinden uzak gosteriyor. Bakışlarım bile degisti
Evet basıklık bakışları çok etkiliyor resmen güzel gözlerimizden bakışlarımızdan da olduk
ankarada revizyon da iddiali doktor bilen varsa soylesin bu yaz sonu gözümü karartip ameliyat olmayi düşünüyorumEvet basıklık bakışları çok etkiliyor resmen güzel gözlerimizden bakışlarımızdan da olduk
ankarada revizyon da iddiali doktor bilen varsa soylesin bu yaz sonu gözümü karartip ameliyat olmayi düşünüyorum
adını duydum ama hic arastirmadim. Teşekkür ederim. Görüşürüm ilk uygun zamandaHaldun Kamburoğlu
Bu işin üstadı. Olarak yazıyor herkes istersen sende araştır oku bak olmasan bile mutlaka görüş tavsiyesi, önerisini dinle fikir edin
Zor burun yapmıyor.Haldun Kamburoğlu
Bu işin üstadı. Olarak yazıyor herkes istersen sende araştır oku bak olmasan bile mutlaka görüş tavsiyesi, önerisini dinle fikir edin
Zor burun yapmıyor.
Şu bu yapıyor diyemem ama bahsettiğin doktor yanaşmıyor bile .. sen görüştün sanırımKim yapıyor zor burun sizce Ankara da ?
Şu bu yapıyor diyemem ama bahsettiğin doktor yanaşmıyor bile .. sen görüştün sanırım
Merhaba ben ameliyat olduktan sonra burun sırtında açıklık oldu ve geniş duruyodu.dr.um tekrardan törpüleyip düzeltti.şu an çok memnunum
Merhaba, İzmirde yaşıyorsanız şayet, Doktorum Plastik ve Estetik Cerrah Fahri Mola, işinde çok titiz biri, instagramdan çalışmalarını inceleyebilirsinizMerhaba arkadaşlar, daha önce revizyon ameliyatı ile kavisli burun sırtını düz olması için burun sırtını yükseltip ,daha ince yaptıran oldu mu acaba aranızda? Böyle bir işlemi yapan doktor tavsiyesi verebilir misiniz?
Dizin burnunuzu görebilirmiyim?? Yan duvarlar dahada ortaya cıkmadımı?
Finansım o kadar olmayınca kafadan eledim :)))Barış Çakırda zor burun yapmıyor
Diyorlardı doğrumu ki
Siz görüştünüzmü barış cakir la