Revizyon Karmaşası

Guzzin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
54
15
38
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere revizyon konusu tam bir karmaşa ..... Benim gibi bir yardım arayışı içinde olan ve yalan yanlış bilgiler içinde boğulan o kadar çok insan var ki ! Evet başarısız ameliyatlar geçirdik ister miydik tabiki hayır peki şuan ne yapalım hayata mı küselim böyle mutsuz mu yaşayalım kesinlikle hayır bence tam da şuan inadına hayata daha sıkı tutunalım inadına daha mutlu olalım .. bunu nasıl yapalım derseniz öncelikle ümidimizi kesmeyelim bunda bir hayır vardır diyerek önceki hayal kırıklığımızdan dersler çıkartalım ve birbirimize yardımcı olalım . Benim fikrim şu ki revizyon için her birimiz bir doktor belirleyelim ve görüşmelere gidelim revizyon ameliyat sonuçlarını inceleyelim ve deneyimlerimizi paylaşalım hem doktor doktor gezmemiş oluruz hem de tek bir doktora yönelirsek daha kapsamlı araştırma yaparız . Var mısınız arkadaşlar ?

Revizyon için doktor isimleri belirleyelim ve herkes bir doktor seçimi yaparak o doktora randevu alsın gidip revizyon hastaları ile görüşsün ve herkes edindiği bilgileri paylaşsın ve en doğru doktoru beraber belirleyelim

Lütfen bu konuda birbirimize destek olalım benim düşündüğüm ve kararsız olduğum bir kaç doktor var hepsini ayni anda takip etmek zor birine yönelmek Laz'ım fakat yöneldiğim doktor doğru değilse boşuna zaman kaybetmiş olucam o yüzden bu süre içinde her birimiz bir doktor araştırırsak ciddi anlamda araştırma bu özellikle revizyon olmuş kişileri bularak iletişime geçersek işimiz çok kolay olur

aklınızdaki isimler kimler
ben henüz hiç burun estetiği olmadım, aklımdaki kişi aplarslan yıldırım
yaklaşık 3 senedir onu takip ediyorum, başarılı revizyonlarda paylaşıyor

Süleyman Taş , Barış Çakır , Selçuk İnanlı ... bunları düşünüyorum şimdilik araştırıyorum bakalım fakat dediğim gibi 3 doktoru birden araştırmak yerine tek bir doktora yoğunlaşsam daha sağlıklı olur hangisine yoğunlaşırım bilmiyorum

Ben olsam revizyon icin suleyman tasi dusunmezdim. Kendisi 30 yaslarinda Cok daha tecrubeli isimler var, onun yerine abdulkadir gokseli dusunebilirsiniz.

Barış Çakır en çok aklıma yatan doktor fakat revizyon olunca 2 kere düşünmek gerekiyor , revizyon olan varsa lütfen bilgilerini paylaşsın

Harikasın konu iyi oldu

Fethi Orak ve Ahmet karacalardan randevu düşünüyorum. Nede olsa tecrubeliler. Çok vaka görmüşlerdir. Revizyon burun farklı bir iş. Normali mükemmel yapan revizyonnda çuvallayabilir kızlar. O nedenle tecrübeli Dr ler seçmek lazım diye düşünüyorum. Fkt teknik ve sabir ozen olarak genc Dr LR daha iyi olabilir galiba kararsizim

Merhabalar aklınıza yatan bir doktor buldunuz mu ?

Bende Emre İlhanı ilk sırada düşünüyorum ama aklım çok karışık

Benim de durumum vahim ilk ameliyatta doktor yerine kasab a gitmiştim .şimdi revizyon yapalım diyor sıkıntı olmayan burnu rezil etmiş ikincide on numara yapacakmış :) gel de ölme ben 5 aydayim takip ettiğim o kadar doktor varki takip ettikçe korkum büyüyor çünkü bu işlerin böyle olduğunu bilmiyordum işin içine girince öğreniyor insan ameliyatta girince risk yok merak etme ama aslında şimdi anlıyorum çok riskliymis .su ana kadar barış çakır salih emre uregen güncel öztürk alpaslan yıldırım abdulkadir goksel muhammed dilber emre ilhan var iyi diye düşünüyorum ama tabi başkasına iyi olan doktor bize iyi olucak diye bir kayde yok önemli olan senin içine sinen. Sana iyi gelecek doktor bu saydığım doktorlar onlarinda memnun olmayan hastaları var Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah herkes kendi için en iyi karar verir .

Ay valla aklım o kadar karışık ki gün geçtikçe doktor sayısı artıyor kiminin samimiyeti insanlığı çok iyi geliyor ama buna bakarakta karar verilmez kimi çok başarılı ama hatası olsa bile kabul etmeyecek gibi geliyor yani iyice karıştı aklım

Aynı durumdayız her doktor gözümde güvenilmez kendi doktoruma hiç güvenmiyorum bir çıkmaz ki başı var sonu yok Allah yardımcımız olsun .

Aynı durumdayız her doktor gözümde güvenilmez kendi doktoruma hiç güvenmiyorum bir çıkmaz ki başı var sonu yok Allah yardımcımız olsun .
Canım fotoğrafını atarsan bana özelden çok sevinirim. Bende sana atarım en azından fikir alışverişi yaparız

Bu konu çok iyi olmuş.Bende 1.5 aylık revizyon ameliyatlıyım ama sorunlar var var ve 3. Ameliyatı şansa bırakamam.Yakın takipteyim

Bu konu çok iyi olmuş.Bende 1.5 aylık revizyon ameliyatlıyım ama sorunlar var var ve 3. Ameliyatı şansa bırakamam.Yakın takipteyim
Geçmiş olsun işte bir kötü 2 kötü olmuş Allah yardimcin olsun .hepimizin

Bir şey sormak istiyorum.Ben Dr.Onur Erol ile msjlaştım revizyon ya da yağ enjeksiyonu için.Yağ enjeksiyonu uygun olabilir 3 ay sonra kontrole gel değerlendirelim dedi?Siz ne düşünüyorsunuz yağ enjeksiyonu ile ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…