Revizyon Karmaşası

Ya öyle şeylere girmeyin beteri beter edersin bekle duzelmese başka ameliyat la duzelir enjeksiyon falan sakat gibi geliyor bilmiyorum yapan varsa onlar yorum yapsın en iyisi

3.bir ameliyat daha çok korkutuyor beni.Bu seçeneği değerlendirmek istiyorum

3.bir ameliyat daha çok korkutuyor beni.Bu seçeneği değerlendirmek istiyorum

Ben 3 yıl 3 ay önce ameliyat oldum aslında burnum çok güzeldi profilden farklı duruyor diye gittim dedim iki taraf aynı olsun adam benim güzelim burnumu kesmiş biçmiş havaya kaldırmış gören herkes şok yaşadı ne yaptın sen kendine diye! Bir Allah'ın kulu beğenmedi tabibven bunalıma girdim ne yapacağımı bilemeden yaşadım mutsuz mutsuz işim gereği ekrana çıkmak zorundaydım o zaman dahada bunalıma giriyordum çünkü monitörden burnumu gördükçe çöktüm işimi Nil'e tam anlamıyla yapamıyordum işimden bile ayrıldım kendimi görmemek için o kadar vahim di durumum anlayacağınız. Neyse geçen hafta revizyon oldum şu an alçılı tabii o dr a değil yanına Nike gitmedim ama hergün lanet okudum. Buraya üye olmadaki sebep onu deşifre etmek ki kimse ona gidip hayatını karartmasın. Dr un adı NEVZAT DEMİRBİLEK KBB UZMANIYMIŞ SÖZÜM ONA!!! Bana göre kasap Fatih kıztaşında muayenehanesi medilife Çapa'da yaptı yapmaz olaydı. Ondan uzak durun. Hayatımı kabusa çevirdi kimse benim yaşadığımı yaşamasın diye yazmayı borç bildimkendime.

Benim de 9. ayım doldu ilk ameliyatımdan sonra 1 yılın dolmasını bekliyorum . Kafamda bir dr var inşaallah revizyon isteyenler için her şey kolay ve istedikleri gibi olur Allah yardımcımız olsun

Selam Guzzin,

revizyon için bir doktorla görüştün mü. yada hangi doktorları araştırıyorsun etcrübelerini bizimle paylaşabilir misin?

Teşekkürler.

Ben 22 Mart 2018’de Fethi Orak’a revizyon oldum. Benim burnum düşüktü, kalın deriliydi, solda deviasyon vardı, anlayacağınız sorunlu bir burundu. Şu anda hala şiş tabi ama çok memnunum gerçekten işinin ehli biri, verdiği güven yetiyor. Burnum hafif kalkık, yandan su gibi inanılmaz zarif ve önden olabildiğince kibar oldu (ön uç hala şiş ama küçüleceğini tecrübeyle biliyorum, bu haliyle bile küçüldüğü belli) Erkek arkadaşım kardiyoloji profesörü, Fethi hoca onun Cerrahpaşa’dan hocası olduğu için kendisini yakinen tanıyor. Benim sadece ona ameliyat olmama razı oldu:) ben doktor ararken hep bir başka doktora danışırım, camia kendi içerisinde kim etik kim değil, kim ehil kim değil iyi biliyor. Fethi hocayı samimiyetle tavsiye ederim.

Söylediğiniz isimler oldukça tanınmış evet ama şöyle bir durum var, bunların bir kısmı benim gibi revizyon gereken zor (kalın derili, deviasyonlu) burunları geri çeviriyor. Yani işlerini şansa bırakmıyorlar, kolaya kaçıyorlar. İkincisi aşırı pahalılar var içlerinde, revizyon için baya fahiş rakamlar istiyorlar. Ben revizyonu Fethi Orak hocaya oldum, fiyat çok makuldü, kendisi artık para pul için değil (gerçekten ihtiyacı yok) zevk için sevdiği için hala mesleğini yapıyor. Ayrıca çok deneyimli, kendisinin öğrencileri artık profesör olmuş, 40 yıllık cerrahi tecrübe yabana atılmaz. Daha önce de bir üyeye cevap vererek yazmıştım, en önemlisi de etik değerler. Erkek arkadaşım tıp profesörü ve Fethi hocanın Cerrahpaşa’dan öğrencisi, bana sadece Fethi hocaya güvenirim dedi, ameliyat masasında durmayan aynı anda 3 masa çalışan plastik cerrahlar olduğun, bizzat gördüğünü söyledi. Olmadık vaatler veren, sorun çıkarsa arkasında durmayan, repütasyonu bozulmasın diye hastayı susturan plastik cerrahlar olduğunu söyledi ve en önemlisi bir doktor iyiyse uluorta çok reklama ihtiyaç duymaz ve yapmaz, yapan sadece çok para kazanmak istiyordur dedi. Sadece Fethi hocama güvenirim dedi. Ben çok memnunum, paylaşmak istedim.

Merhaba revizyon u kime oldunuz ne kadar zaman oldu sorunları biz duzeldimi

aynı sıkıntı bnde de var... hatta cevremdeki insanlar diyo ki aman senin şu doktorun eline törpü vermesinler sakın bır daha sende burun bırakmamış.... nerdeyse 3 ay olacak bnmde ameliyat olalı... güzelim burnumu bozdu... oysakı ameliyat olmadan oncekı tek sorunum sadece sol profıl idi şimdi ise insan içine çıkamıyorum.... özgüven diye bir sey kalmadı.... sanki burnum yuzumun yarısından kesilmiş gibi duruyor.... ustelik guzel bır burun olsa ıçim yanmaz yamuk , burun sırtı nerdeyse yook , şiş bır burun ucu, basık bır burun, delikleri farklı.... adam nasıl becerdi bnm burnu bu hale getirdi yaaa... şaka gibi... oysakı ameliyat öncesi içim rahattı... hiç aklıma gelmedi böyle olacagı...uc ay oldu kendime gelemedim... tabi ilk aylar cevremdeki insanlar beni görunce şoka gırıyorlardı... trafık kazası falan sandılar....bn ne yaptım kendime durup dururken...ALLLAH doktoruma da bıldıgı gıbı yapsın... oysakı ona cok guvenıyordum...

Yaren5463 siz kime ameliyat oldunuz

mrb burnunuz ne durumda ,şuan için memnun musunuz?revizyonda kıkırdak kullanılmışmıy dı?

Arkadaşlar yeni üye oldum. 1 Şubatta ameliyatım var doktorum Fethi Orak. Kendisine ameliyat olan varsa şu an ne durumdalar merak ediyorum. Paylaşıp yardımcı olursanız çok sevinirim

Fethi hocanın ücretini söylebilir misin? O zamandan bu zamana fark vardır tabi az cok tahmin yürütülebilir.. ve şuan memnun musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…