ben de aynı doktor düşünmüyorum...sinirliyim evet yardıma ihtçvarken kimsenin önemsememesi dokundu biraz..doktorum bana da lokal ile kolayca düzeltiriz ucundaki yamukluğu dedi..ama ben ona yaptırmam artık...zühtü demir diyorum bakalım kısmet yaza belli olur
ben de aynı doktor düşünmüyorum...sinirliyim evet yardıma ihtçvarken kimsenin önemsememesi dokundu biraz..doktorum bana da lokal ile kolayca düzeltiriz ucundaki yamukluğu dedi..ama ben ona yaptırmam artık...zühtü demir diyorum bakalım kısmet yaza belli olur
ben 5 defa ameliyat oldum :) sanırım en tecrübeli benim :) cnm her revizyon ameliyatında iyileşme daha da zorlaşır. Şimdi burunda scar dokusu var. Buraya her girildiğinde o kısım burun kemiğine daha çok yapışıyor bu yüzden revizyon olacağın doktorun senin daha önceki burun ameliyatında ne yapılmış olduğunu bilmelidir bu yüzden eğer doktoruna güveniyorsan aynısı ile devam et çünkü burun içine ne işlem yapıldığını en iyi o bilir. Ben yam 3 doktor değiştrdim ve en sonunda 5 ameliyatımda yanda devamlı kalan kemerimden kurtuldum. Sana bol şanslar ama unutmaki petek dinçöz deniz akkaya 5 e yakın ameliyat oldular... iyi dr olursa için rahat olur! ayrıca çoğu burunda 2 . bir ameliyat gerekiyor. NBU çok normal birşey.
teşekkür ederim twetty84 cüm aynı doktora olmak....bana zor geliyor ya güvenemiyorum peki ücreti ne oldu aynı doktorun sonuçta onun hatası değil mi.ücreti özelden de yazabilirsin bi sakıncası varsa..
Bence fırça çekmeye hiç gerek yok.
canım bende revizyon ameliyatı olacağım inşallah aynen senin gibi araştırma halindeyim. emre ilhan ile görüştüm süper bir doktor ama bütçesi biraz tuzlu geldi bana... yapabilirsem ona ameliyat olacağım olamaz ise başka doktorlarada bakacağım:uhm:fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?