- 12 Eylül 2014
- 210
- 40
- 123
- 29
- Konu Sahibi maviumuttur-
-
Eski konularmda vardı diye eklemedim ama önü düşük işte birazFotoğraf da ekleseydin keşke
Eskiye göre kat be kat iyi haldeysen bence gene eski doktoruna revizyon ol, doğru olanda bu.Çünkü burnunda yapılan işlemleri en iyi kendi doktorun bilir ve bunu kendi doktorunun düzeltme olasılığı daha yüksektir diye düşünüyorum.Doktorun "yapayım diyorsa, daha iyi olur" diyorsa ameliyat olabilirsin bence
Yaa sizede çok geçmiş olsun ikinci ameliyata karar vermek cok zor Allah yardimciniz olsunoff çok iyi anlıyorum ben seni, bende inan uyuyamıyorum artık, revizyon olmam gerek ama kime olsam ona bile karar veremiyorum. Her doktor farklı bi işlem yapmaktan bahsediyor, sinir stres oldum iyice, Allah yardım etsin bize
Ben de biraz önce Abdülkadir bey.in instegramda hastalarının paylaştıgı fotolara baktım burunlar öyle düzgün ki onlara sadece dışardan bakarak kendi burnumun ne kadar özensiz baştan savma plansız beceriksiz vs vs yapıldığını gördüm gerçekten benim doktorun burundan hicbirsey anlamadiginı fark ettim ne cesaret burun yapıyor hem de o fiyata bilmem ameliyat sonrası buruna taktiği plastik aparat bile göz hizasında burnun iki yanında çökme yapıyor oraya gittiğimde ameliyat olmuş bir kızda görmüştüm zamanla geçer herhalde dedim bende de oldu 2 yıldır aynı cukur duruyor bir doktor bu çukuru her hastada görür de niye hala ayni aparatı kullanır bilmem
yine burun sirtinda göz hizasında kertik var bu ne dedim kapanacagini düşünüyorum yazmışti gerçekten mi kapanacagini saniyordu merak ediyorum burnumun bozulmayan bölümü yok haram olsun aldığı para ia başka hastalar hakkını arar ben ailesiz gittim kendin yaptın oldu ameliyat öncesi bilgisayardan bir kaç örnek gösterecek oldu hastaların ameliyat anı resimleri vardı bakamadım bile hiç birşey konuşmadan tasarlamadan girdik benim de aptalligim ben bu işin bu kadar zor ve ciddiyet isteyen bir iş olduğunu bilmiyordum kestiği kikirdagi güzel dikseydi de etmeseydi de burun her yandan düşmeseydi iyi ki kalın derim var içerde elime kıkırdak geldiği halde dışardan pek birsey belli olmuyor şimdilik
aynı durumdayımBen de biraz önce Abdülkadir bey.in instegramda hastalarının paylaştıgı fotolara baktım burunlar öyle düzgün ki onlara sadece dışardan bakarak kendi burnumun ne kadar özensiz baştan savma plansız beceriksiz vs vs yapıldığını gördüm gerçekten benim doktorun burundan hicbirsey anlamadiginı fark ettim ne cesaret burun yapıyor hem de o fiyata bilmem ameliyat sonrası buruna taktiği plastik aparat bile göz hizasında burnun iki yanında çökme yapıyor oraya gittiğimde ameliyat olmuş bir kızda görmüştüm zamanla geçer herhalde dedim bende de oldu 2 yıldır aynı cukur duruyor bir doktor bu çukuru her hastada görür de niye hala ayni aparatı kullanır bilmem
yine burun sirtinda göz hizasında kertik var bu ne dedim kapanacagini düşünüyorum yazmışti gerçekten mi kapanacagini saniyordu merak ediyorum burnumun bozulmayan bölümü yok haram olsun aldığı para ia başka hastalar hakkını arar ben ailesiz gittim kendin yaptın oldu ameliyat öncesi bilgisayardan bir kaç örnek gösterecek oldu hastaların ameliyat anı resimleri vardı bakamadım bile hiç birşey konuşmadan tasarlamadan girdik benim de aptalligim ben bu işin bu kadar zor ve ciddiyet isteyen bir iş olduğunu bilmiyordum kestiği kikirdagi güzel dikseydi de etmeseydi de burun her yandan düşmeseydi iyi ki kalın derim var içerde elime kıkırdak geldiği halde dışardan pek birsey belli olmuyor şimdilik
Geçmiş olsun canımcım:)) Güzel düşünün sonuç güzel olsun...Sevgilerimle...Pazartesi oldum revizyonu inanin ilkinden beterdi. Ilk ameliyatim çok kolaydi bunda kanamam durmadi surekli kan kustum v.s bidaha olmam gerekse bile olamam sanırım pişman oldum olduğuma burnumda pekde bişey yokmus niye oldum falan dedim. Tamponlar çıktı ama burnum hala tıkalı halbuki oteki sefer tamponlar çıkınca nefes almıştım cok korkuyorum bari alçi çıkınca sevineyim yoksa çok uzulcem..
G
Geçmiş olsun canımcım:)) Güzel düşünün sonuç güzel olsun...Sevgilerimle...
Pazartesi oldum revizyonu inanin ilkinden beterdi. Ilk ameliyatim çok kolaydi bunda kanamam durmadi surekli kan kustum v.s bidaha olmam gerekse bile olamam sanırım pişman oldum olduğuma burnumda pekde bişey yokmus niye oldum falan dedim. Tamponlar çıktı ama burnum hala tıkalı halbuki oteki sefer tamponlar çıkınca nefes almıştım cok korkuyorum bari alçi çıkınca sevineyim yoksa çok uzulcem..
mrb kime oldun ameliyatını bende revizyon ameliyatı olacağım doktor araştırıyorumPazartesi oldum revizyonu inanin ilkinden beterdi. Ilk ameliyatim çok kolaydi bunda kanamam durmadi surekli kan kustum v.s bidaha olmam gerekse bile olamam sanırım pişman oldum olduğuma burnumda pekde bişey yokmus niye oldum falan dedim. Tamponlar çıktı ama burnum hala tıkalı halbuki oteki sefer tamponlar çıkınca nefes almıştım cok korkuyorum bari alçi çıkınca sevineyim yoksa çok uzulcem..
geçmiş olsunCok tesekkurler :)
ben iki kere aynı doktora ameliayt oldum başarılı olmadı şimdiki aklım olsaydı asla aynı doktora amaliyat olmazdım daha başarılı doktor bulmak daha mantıklı geliyor denedim gördüm güvenmekde işe yaramıyor bu ameliyaın öncesınde hasta çok iyi incelenmeli oluşabilecek sorunlar önceden düşünülmelidir ve hazırlıklı olunmalıdır bunu bizler düşünürken doktorluk yapan insanların düşünmemesi ne acı bir durum böyleleri bu ameliyatı yapmamalıEskiye göre kat be kat iyi haldeysen bence gene eski doktoruna revizyon ol, doğru olanda bu.Çünkü burnunda yapılan işlemleri en iyi kendi doktorun bilir ve bunu kendi doktorunun düzeltme olasılığı daha yüksektir diye düşünüyorum.Doktorun "yapayım diyorsa, daha iyi olur" diyorsa ameliyat olabilirsin bence
Eğer ilk ameliyattan sonra büyük ölçüde şikayetleriniz azaldıysa, ufak tefek kusurlar kaldıysa ilk doktora gidilebilir demek istedim..Ama atıyorum nefes alma daha kötü olduysa ya da hiç düzelmediyse, eğri olan burun iyice yamulduysa, burun deliklerindeki asimetri eskiye göre arttıysa tabi ki ilk doktorda olsa gidilmemeli, o noktada haklısınız.her meslekte olduğu gibi doktorlar içinde de malesef işini baştan savma yapanı çokben iki kere aynı doktora ameliayt oldum başarılı olmadı şimdiki aklım olsaydı asla aynı doktora amaliyat olmazdım daha başarılı doktor bulmak daha mantıklı geliyor denedim gördüm güvenmekde işe yaramıyor bu ameliyaın öncesınde hasta çok iyi incelenmeli oluşabilecek sorunlar önceden düşünülmelidir ve hazırlıklı olunmalıdır bunu bizler düşünürken doktorluk yapan insanların düşünmemesi ne acı bir durum böyleleri bu ameliyatı yapmamalı
Revizyon gercekten zor bir ameliyat, dogru doktoru nasil bulucagiz biz ya...ben iki kere aynı doktora ameliayt oldum başarılı olmadı şimdiki aklım olsaydı asla aynı doktora amaliyat olmazdım daha başarılı doktor bulmak daha mantıklı geliyor denedim gördüm güvenmekde işe yaramıyor bu ameliyaın öncesınde hasta çok iyi incelenmeli oluşabilecek sorunlar önceden düşünülmelidir ve hazırlıklı olunmalıdır bunu bizler düşünürken doktorluk yapan insanların düşünmemesi ne acı bir durum böyleleri bu ameliyatı yapmamalı
revizyon ameliyatı başarılı geçmiş hastalar ve başarısız geçmiş hastalar doktor isimlerini yazabılırmı daha fazla magdur olmayalım.bırbırımızı bılgılendırelımRevizyon gercekten zor bir ameliyat, dogru doktoru nasil bulucagiz biz ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?