Revizyon oldum..

Merhaba neredeyse 2 ay olmak üzere ödemlerin çoğu geçti. Ödemler geçtikçe yeni sorunlar ortaya çıkıyor. Sol tarafımda gözümün burnumla birleştiği kısım çok fazla oyulmuş çukur görünüyor. Mor duruyor o kısım. Ve burun sırtına koyduğu kıkırdaklar daha çok ortaya çıktı takma burun gibi duruyor. İki gözümün arası çok ince ve yüksek burun ucumda çok geniş ve yüzüme yayılmış duruyor. Hiçkimse beğenmiyorum burnumu. Ben de çok pişmanım. En azından önceki burnumun burun sırtı çok güzeldi burun ucu çok kalkıkta olsa. Bunun her tarafı çok kötü.

Önden görüntünüzü görebilir miyim

Önden görüntünüzü görebilir miyim
Önden burnum yüzüme çok yakın ve geniş duruyor zencilerin burnu gibi. Yüze yakınlaştıkça yayılıyor burun. Fotoğraf paylaşmıyorum. Önceden eklemiştim yandan.
Güncel durumum aynı görüntü hala çok büyük ve kaba bunun dışında sol tarafım revizyondan sonra tamamen kapandı nefes alamıyorum. Diğer taraftanda çok iyi nefes almıyorum eskisinden çok daha kötü oldu nefesim

Özelden atabilir misin benimle aynı durumlar var

Merhaba son durumunuz nasıl oldu, merak ettim. Ben Erkan beyle görüştüm, çok iddialı ve kendinden emin bir tavrı vardı güven veriyor bu tavır ama burun ucunu küçültmeyeceğini burun sırtına kıkırdak ekleyeceğini söylemişti ben de öyle olursa burun daha da büyümez mi dediğimde ekleme yapacağız ama daha zarif duracak dedi, küçültme yapmadan küçük duracağını söylemesi tereddüte düşürdü beni.Ayrıca 300.000 isteyince vazgeçmek durumunda kaldım , sayfasında baktıkça evet fazla doğal burunlar yapıyor bu da beni tereddüte düşürmüştü ben başka bir doktora revizyon oldum şimdi kalkık bir burnum var kalkık olması kesinlikle iyi çünkü zaten bir miktar düşüyor ucu ama çok şiş burnum umarım iner

Merhaba benim şuan en büyük sorunum ameliyat öncesinde hiç nefes sorunum olmamasına rağmen çok iyi nefes almama rağmen şuanda nefes alamıyorum. Sol taraf tamamen kapalı hem gündüz hem gece. Geceleri uyuyamıyorum sağ tarafımda biraz kapanınca hiç nefes alamıyorum.
Burnumun şekline gelecek olursak kesinlikle memnun değilim. Büyük uzun bir burun 2 kez ameliyat oldum orjinal burnumdan daha kaba ve geniş bir burnum oldu.kendi burnum ince ve uzundu. Estetik amaçlı ameliyat olmama rağmen nefes alamıyorum. Çünkü doktor bey kemiğimi açıp daraltmış kemiğe dokunmayın diye defalarca dedim. Sadece ucunu düzeltmesini istemiştim. Kemiğin sol tarafında yamuk bir görüntü var. Yani o iddialar boş çok para verince çok güzel olmuyor burunlar. Daha ucuza çok güzel burunlar yaptıranlar var. Şans mı bilmiyorum güvenim çok sarsıldığı için bişey demek istemiyorum

Erkan soylu hakkında çok güzel yorumlar okumuştum gördüğüm kadarıyla gerçekten başarılı burunlar yapıyor maalesef burun işi tamamen şans sizi adınıza çok üzüldüm üstelik revizyon olmuşsunuz hangi doktora güveneceğimizi şaşırdım çok geçmiş olsun

Özelden atabilir misin benimle aynı durumlar var

Nefes çok kıymetli çooook iki sene boyunca ne çektiğimi bir ben bilirim, yemek yerken nefes nefese kalıyordum, yürürken aynı şekilde, sürekli ağzım açık uyumaktan yüzüm çöktü, umarım ödemleriniz tamamen geçince nefesiniz düzelir çok geçmiş olsun

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. İlk burnunuz benim burnuma benziyor. Bende 1 kere burun ameliyatı olmuştum. Burnum şu an kalkık ve kavisli. Fakat Burun ucum sırtıma göre çok sırıtıyor ve çok önde olması sebebiyle rahatsızım. Oldukça yapay geliyor. Bende Erkan Soylu'yu düşünüyordum. Amacım burun ucumun düşmesi. Fakat burun ucum düşerse muhtemelen burnum yüzüme daha yaklaşacak, koreliler gibi olurum. Bu sebeple burun kıkırdağıma da kulaktan kıkırdak eklenebilir mi diye sormak istiyordum.

Ben sizin yandan fotoğrafınızı beğendim. Önden yakışmadığını söylemişsiniz. Acaba rica etsem önden sadece burnunuzun fotoğrafını atabilir misiniz?

Nefes alamama konusunda Erkan Soylu bir yorum yaptı mı? Bunun arkasında durup size yardımcı olması lazım. O kadar bilindik bir doktor...

Nihayet beni anlayan birileri çıkmaya başladı. Burda sorun feminen ve güzel duran bir görüntüyü bozdu doktorum. Ve ben bunu beğenmedim. Beğenemiyorum sadece bakıp bakıp üzülüyorum.
Size sadece kulak kıkırdagı mı eklendi yoksa kaburga mı? Kulak kıkırdagı eriyomuş diye duydum ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…